Szepezd Kupa 2009 előzetes és versenykiírás – Székely Szilvia emlékére

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Szepezd Kupa 2009 előzetes és versenykiírás – Székely Szilvia emlékére

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szepezd Kupa 2009 előzetes és versenykiírás – Székely Szilvia emlékére


2009/06/23

Forrás: vitorlazas.hu

Idén ötödik alkalommal rendezi a Cadet Osztályszövetség a Szepezd Kupa vitorlás versenyt Balaton-szepezden. A verseny megrendezését fiatalok szervezik és bonyolítják le, a szülők és felnőttek segítenek és felügyelnek.

 

Balatonszepezd, 2009. július 24-26.

Szepezd Kupa 2009 előzetes és versenykiírás – Székely Szilvia emlékére

Három hajóosztály közel 60 vitorlázója méri össze tudását a 2009-es Szepezd Kupán

A 2009. július 24-26 között megrendezendő regattán három hajóosztály (Laser Radial, Cadet, Optimist) közel 60 versenyzője méretteti meg magát, akik 6-7 utánpótlás-neveléssel foglalkozó egyesületből érkeznek. Jelen lesz mindhárom osztályban a hazai élmezőny is. A résztvevők számára remek alkalom lesz az augusztusi zánkai bajnokságra begyűjteni a helyszín sajátos-ságait, ugyanis a versenypálya közel ugyanazon a helyszínen lesz. A háromnapos verseny trapéz alakú pályán, 9 futamra tervezett. A futamokon lesz vízi bíráskodás, ugyanúgy, mint a rangos hazai versenyeken.

Parti programok a Szepezd Kupán

A futamok utáni parti programok minden résztvevőnek: esténként közös vacsorát töltenek el a versenyzők, majd különböző zenés, beszélgetős, ismeretterjesztő programokon, vetítéseken vehetnek részt. A díjkiosztón értékes jutalmakat kapnak a győztesek, a Cadet osztály abszolút nyertese elnyeri a Korompai Árpád által készített Szepezd Kupa vándordíjat.

Évről-évre fejlődik a Szepezd Kupa, idén Székely Szilvia emlékére rendezik a vitorlás versenyt 

Az évről-évre fejlődő rendezvényt elsősorban a helyi önkormányzat támogatja, de emellett rengeteg segítő kéz biztosítja a hátteret, hogy a gyerekek mindent megkaphassanak, amire egy versenyen vágynak. A technikai hátteret a Balatonfüredi Yacht club rendezőhajója az Arany-csillag biztosítja, a motorosokat pedig a résztvevő egyesületek összefogva. Ez a verseny egyértelműen a gyerekekről szól.

Ezért is érezzük kötelességünknek, hogy az idei szepezdi regattát

SZÉKELY SZILVIA EMLÉKÉRE

rendezzük, aki a magyar vitorlássportban mindig nagyon sokat tett az utánpótlásért és ennek a versenynek létrejöttéért is.

A versenyre sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, a versenyzőknek jó szelet kívánunk!

 

VERSENYKIÍRÁS

 

Kapcsolat:

Böröcz Bence

boroczbence@hotmail.com

 

Magyar Nemzeti Cadet Osztályszövetség

 


 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Száling

A száling az árboc merevítő keresztrúd. A szálinggal állíthatjuk árbocunk görbületét is.

Rendezvényterem

A tökéletes rendezvényterem megválasztása nagyon fontos minden egyes rendezvény esetén....

tanfolyam

Tanfolyam szó magyarázata A kurzus az a keret, amelyben a hallgatók meghatározott rend...

Autopilot

Autopilot: Elektronikusan vezérelt, tájolóval és GPS-el (Global Position System)...

Vízből mentés

Vízből mentés: (=Man Over Bord) a hajóból kiesett személyért ill. tárgyért való gyors...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.