notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szepezd Kupa 2009 előzetes és versenykiírás – Székely Szilvia emlékére

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Szepezd Kupa 2009 előzetes és versenykiírás – Székely Szilvia emlékére

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szepezd Kupa 2009 előzetes és versenykiírás – Székely Szilvia emlékére


2009/06/23
Böröcz Bence

Forrás: vitorlazas.hu

Idén ötödik alkalommal rendezi a Cadet Osztályszövetség a Szepezd Kupa vitorlás versenyt Balaton-szepezden. A verseny megrendezését fiatalok szervezik és bonyolítják le, a szülők és felnőttek segítenek és felügyelnek.

 

Balatonszepezd, 2009. július 24-26.

Szepezd Kupa 2009 előzetes és versenykiírás – Székely Szilvia emlékére

Három hajóosztály közel 60 vitorlázója méri össze tudását a 2009-es Szepezd Kupán

A 2009. július 24-26 között megrendezendő regattán három hajóosztály (Laser Radial, Cadet, Optimist) közel 60 versenyzője méretteti meg magát, akik 6-7 utánpótlás-neveléssel foglalkozó egyesületből érkeznek. Jelen lesz mindhárom osztályban a hazai élmezőny is. A résztvevők számára remek alkalom lesz az augusztusi zánkai bajnokságra begyűjteni a helyszín sajátos-ságait, ugyanis a versenypálya közel ugyanazon a helyszínen lesz. A háromnapos verseny trapéz alakú pályán, 9 futamra tervezett. A futamokon lesz vízi bíráskodás, ugyanúgy, mint a rangos hazai versenyeken.

Parti programok a Szepezd KupánA futamok utáni parti programok minden résztvevőnek: esténként közös vacsorát töltenek el a versenyzők, majd különböző zenés, beszélgetős, ismeretterjesztő programokon, vetítéseken vehetnek részt. A díjkiosztón értékes jutalmakat kapnak a győztesek, a Cadet osztály abszolút nyertese elnyeri a Korompai Árpád által készített Szepezd Kupa vándordíjat.

Évről-évre fejlődik a Szepezd Kupa, idén Székely Szilvia emlékére rendezik a vitorlás versenyt 

Az évről-évre fejlődő rendezvényt elsősorban a helyi önkormányzat támogatja, de emellett rengeteg segítő kéz biztosítja a hátteret, hogy a gyerekek mindent megkaphassanak, amire egy versenyen vágynak. A technikai hátteret a Balatonfüredi Yacht club rendezőhajója az Arany-csillag biztosítja, a motorosokat pedig a résztvevő egyesületek összefogva. Ez a verseny egyértelműen a gyerekekről szól.

Ezért is érezzük kötelességünknek, hogy az idei szepezdi regattát

SZÉKELY SZILVIA EMLÉKÉRE

rendezzük, aki a magyar vitorlássportban mindig nagyon sokat tett az utánpótlásért és ennek a versenynek létrejöttéért is.

A versenyre sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, a versenyzőknek jó szelet kívánunk!

 

VERSENYKIÍRÁS

 

Kapcsolat:

Böröcz Bence

boroczbence@hotmail.com

 

Magyar Nemzeti Cadet Osztályszövetség

 


 Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Raum

A raum másnéven háromnegyed szél. A hátszél és a kreuz között foglal helyet a...

Vízparti lakás Balaton

Egy vízparti lakás a Balatonon remek lehetőségeket rejt azok számára, akik ingatlant...

Félszem

A félszem, vagy másik nevén sekli a vitorláshajón igen változatos szerepet tölt be. Ezek...

Fedélzet

A fedélzet a hajótest felső ívelt borítása. A hajóbelsőt víztől, csapadéktól védi....

Finn

Finn vitorlás hajó - 1952 óta töretlen A Finn Vitorlás Szövetség az 1952-es Helsinki...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!