Még ha soha nem is töltöttél el egy részeges, vad hétvégét Las Vegasban, úgy hogy közben feleségül vettél sztriptíztáncosnőket, elraboltad Mike Tyson tigriseit vagy kihúztad a saját fogad, tudod, hogy Las Vegas az a hely, ami tökéletesen erre!

hirdetes

Szilveszter Las Vegasban

Kerekes Orsolya
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Még ha soha nem is töltöttél el egy részeges, vad hétvégét Las Vegasban, úgy hogy közben feleségül vettél sztriptíztáncosnőket, elraboltad Mike Tyson tigriseit vagy kihúztad a saját fogad, tudod, hogy Las Vegas az a hely, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy ezek a dolgok megtörténjenek veled. Meglehetősen eseménydús lenne az életünk, ha ott élnénk. Érdemes tehát ellátogatni ide!

Szilveszter Las Vegasban

 

Valami igazán jó ajándékot keres szerettének karácsonyra? Ide kattintva az elérhető legjobb árú, sportosan elegáns Nautica karórák közül válogathat!

 

Las Vegas

Nevada állam legnépesebb városa, Clark megye székhelye, és egyben a világ egyik legnagyobb szórakoztatási, bevásárlási és szerencsejáték-központja. Mint ahogy beceneve („A világ szórakoztató központja”) is jelzi, a város otthont ad rengeteg kaszinónak és ehhez kapcsolódó szórakoztatási egységnek.

 

Las Vegas

 

Las Vegas

 

A legtöbb embernek Las Vegas egyenlő a  kaszinókkal, ami félig igaz is, hiszen Las Vegas a világ kaszinó-fővárosa.

Minden szállodának egyedi stílusa van, mindenhol speciális látnivalók vannak, és nem meglepő módon az összes szálloda rendelkezik saját kaszinóval is. Valami különleges kell, valami extra, valami, amitől meg lehet különböztetni egymástól az egymás mellett sorakozó hoteleket. Ezért a hotelek egy téma körül épülnek Las Vegas-ban. Van itt egyiptomi piramis szfinx-szel, Eiffel torony, kis New York felhőkarcolókkal, Velence lagúnákkal, stb…

hirdetes

 

Las Vegas

 

Las Vegas Las Vegas

 

Érdekességek Las Vegas-ról

 

1. Nem véletlen, hogy Las Vegas-ban köttetik a legtöbb házasság a világon

Gyakorlatilag ez azért van, mert osztogatják a házassági papírokat. Komolyan… minden, amire szükséged van ahhoz, hogy megházasodj Vegas-ban, egy érvényes személyi igazolvány, 60$ és gyenge döntéshozatali képesség. Ennyi. A házassági papír perceken belül ki is van állítva – nincs várakozás, nincs vérteszt, nincsenek tanúk, nem kell hivatalos papírokat kitöltögetni az anyakönyvvezető jelenlétében. Még azt sem kell bizonyítanod, hogy józan vagy. Csak ki kell választanod egyet a tucatnyi kápolna közül, ami Vegas leghíresebb utcáján, a Strip-en van és fel kell iratkoznod az évi 120 000 esküvői ceremónia egyike közé, így tett Billy Bob és Angelina is.

 

Las Vegas

2. Ha Vegas-ba készülsz, biztosra veheted, hogy találkozol hawaii-i emberekkel

Sokkal. Hiszen a hawaii-iak IMÁDJÁK Las Vegas-t. A magas munkanélküliség és a magas megélhetési költségek több ezer lakost kényszerítettek arra, hogy elhagyják a Hawaii szigeteket, így Las Vegas vált nem hivatalosan kilencedik tagjává a Hawaii szigeteknek. Tulajdonképpen több hawaii-i lakos él Vegas-ban, mint a Linai és a Molokai szigeteken együttvéve. 

hirdetes

 

3. Nem Las Vegas a világ első számú szerencsejáték paradicsoma

Ez a kitüntetés Makaónak jár. Tulajdonképpen Makaó több dollárt forgat szerencsejátékba, mint Las Vegas és Atlantic City együttvéve. Makaó területén több, mint 33 kaszinó üzemel, többek között a Venetian, az MGM és Wynn. Továbbá a prostitúció itt teljesen legális, nem úgy, mint Las Vegas-ban.

 

Las Vegas

 

Las Vegas

 

Ha még nem voltál Vegas-ban, mindenképpen el kell látogatnod oda, hiszen fantasztikus élményekkel gazdagodhatsz, főleg egy felejthetetlen Szilveszter után.

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Trimmzsinór

A vitorlában lévő vékony állítózsinór. Általában a vitorla alsó- és hátsóélébe... Tovább

Beaufort skála

A Beaufort skála meghatározását lásd a szélerősség skála szótárszónál. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes