notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Sokat beszéltünk már a szolgálatról, amiről szerintem sose lehet eleget. Sok féleképpen értelmezhető, tulajdonképpen mindenki szolgál földünkön valamit, valami célt.

hirdetes

Szolgáljuk a világot, így a világ is szolgál minket!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sokat beszéltünk már a szolgálatról, amiről szerintem sose lehet eleget. Sok féleképpen értelmezhető, tulajdonképpen mindenki szolgál földünkön valamit, valami célt.

Szolgáljuk a világot, így a világ is szolgál minket!

A rendőrség, tűzoltók, mentősök, orvosok stb. segítik életünket jobbá, biztonságosabbá tenni, persze egy szervezeten keresztül ahol az alapok, kérdéses, jól vannak-e megépítve, de ez most mellékes. Amire ki szeretnék térni a szolgálattal kapcsolatban az, hogy akkor igazán csodálatos, ha elkötelezve feltettük az életünket rá, és életünk fő részévé vált. Minden kialakult élethelyzetünkben feltesszük a kérdést magunknak. Hogyan szolgálhatom a másik embert, miben segíthetem? Vannak derűsebb és borúsabb napok az emberek életében, mint ahogy az időjárásban is, csak éppen az időjáráson nem tudunk változtatni az érzéseinken viszont bármikor, ha másképp nem, akkor azzal, hogy ilyen borúsabb napon megkérdezzük magunktól, hogyan tehetem jobbá vajon a többi embertársam napját, vagy éppen a családét, vagy mindegy kiét - a szándék a lényeg, és ha cselekszünk, megtanuljuk a szolgálaton keresztül megnyitni magunkban a szeretet kapuját. :) A szolgálaton és a jó szándékon keresztül csak a szeretethez tudunk kapcsolódni, és ezáltal máris derűs napunk lesz. Én kipróbáltam ezt, és nekem jól működik, ezért osztom meg, mert úgy gondolom másoknak is segíthet még ez a kis gondolat.

hirdetes


”Amilyen a gondolataink minősége, olyan az életünk minősége„


Ez biztosan sok ember számára ismerős A GONDOLAT EREJE című könyvből. Könnyű ugye azt mondani, figyeljünk, és mindig legyenek jó gondolataink az mellett, hogy különféle hatások érnek párunkon, családunkon, barátokon, híreken stb. keresztül, de mégis ha bármilyen helyzetbe kerülünk (akármilyen rossznak is tűnik) és azon belül megtaláljuk a helyzetben a tanítást, a szépséget, a szolgálat lehetőségét, akkor máris jól érezzük magunkat. Mindig minden élet helyzetben érdemes keresni a jót, bármilyennek is tűnik, mert ott van. :)Tehát kell egy új keret, egy szemüveg, amin keresztül csak a jót tudjuk látni, és máris minden szép.:)


Illúzióbol épített várak:


Az emberek felépítik külső stabil világukat (ház, nyaraló, autók stb. vagyontárgyak) és sokszor úgy, hogy közben belső világuk nem stabil, nem szeretetből van, s ezáltal rájönnek, hogy nem is boldogok. Persze a földön vagyunk és élünk, természetes, hogy ezek fontosak, de ez mellett szerintem ez a minden élethelyzetet jónak látó belső szemüveg fontosabb, stabilabb, mert a külső bőséget utána bármikor megteremthetjük, ha belül bőségben élünk magunk világában. Sok barátom van, aki már megteremtette a külső bőséget akár több életre is elég volna és mégsem boldog, mert belül hiányzik valami kicsi dolog, ami megakadályozza, amit kívül nem talál - ez a szeretet kapuján való átlépés, ami hiányzik, és amin nem pénzért veszünk belépési jogot, hanem a szolgálattal a szereteten keresztül. Én azt mondom, ha ez minden vagyonomba kerülne is megérné a belépést, de ez nem pénzbe kerül, hanem a szívünkben lévő vagyontárgyakért kapható. Tehát szolgáljunk, segítsünk és ez által minden nap gazdagabb lesz belső világunk, s ez mellett külső világunkban megvalósul, minden, mit csak szeretnénk.

hirdetes

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Exkluzív esküvőhelyszín Budapesten

Exkluzív esküvőhelyszín Budapesten, patinás környezetben, a múlt század emlékeivel, és... Tovább

Cunningham

Cunningham – a nagyvitorla elsõ élének feszítésével a vitorla öblösségének helye... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 230

Átlagos értékelés: 4.9

kreatív