Repkednek a milliárdok: 10 gazdag ember 10 megfontolandó tanácsa, megfontolandó tanácsok, ha sikeres szeretnél lenni

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Repkednek a milliárdok: 10 milliárdos 10 milliárdokat érő tanácsa

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Repkednek a milliárdok: 10 milliárdos 10 milliárdokat érő tanácsa


2020/09/09
VN

Ha valakinek felteszem a kérdést, mi szeretne lenni, mit szeretne az életben elérni, a legtöbben ehhez hasonlóan felelnének: szeretnék sikeres lenni, szeretném, ha sok pénzem lenne, én egy valamit szeretnék, gazdagnak lenni. Azonban csak nagyon kevesünknek adatik meg, hogy valóban milliárdokhoz jussunk bankrablás nélkül, persze vannak, akiknek sikerült már. Most jöjjön 10 tanács 10 milliárdostól, amik talán neked is segíthetnek, hogy elérd a célod! 

Gazdag emberek hasznos tanácsai

#1: Bill Gates megfontolandó tanácsa

Azt hiszem Bill Gates-t senkinek sem kell bemutatnom, neve már szinte fogalom. Aki még sem ismerné, annak dióhéjban: a Microsoft alapítójáról és a világ talán éppen most a 2. leggazdagabb emberéről beszélünk, aki jelenleg már nem a gazdasági életben, hanem a jótékonykodásban, társadalmifelelősségvállalásban aktív. Hogy mi lenne az ő jó tanácsa? Koncentrálj a fejlődésre! „Habár az önfejlesztés néha egy olyan befektetésnek tűnhet, amikor az ember csak befektet, de semmi sem történik, ami megfogható, értékes, el kell hogy mondjam, hogy a kockázati tőke befektetés is hülyeségnek tűnhet…. aztán néha az ember olyan sikereket ér el vele, mint például finanszírozza a Google-t.”

 

#2: Warren Buffett megfontolandó tanácsa

Aki egy kicsit is jártas a pénzügyi, gazdasági életben, annak biztosan ismerős a milliárdos befektető neve is, akinek számtalan szuper pénzügyi tanácsa van, az egyik legfontosabb pedig a hosszú távban való gondolkodásról szól. „A sikeres befektetéshez idő, fegyelem és türelem szükséges. Nem számít a nagya tehetség, erőfeszítés, néhány dologhoz idő kell. Egy gyerek sem születhet meg hónap alatt, 9 nő terhességéből!”

 

#3: Jeff Bezos megfontolandó tanácsa

Az Amazon atyját Jeff Bezost sem kell minden bizonnyal senkinek sem bemutatnunk. Szerinte a kulcs, hogy legyünk misszionáriusok! Hogy miért? "Határozottan hiszem, hogy a misszionáriusok jobb termékeket készítenek… Jobban érdekli őket. Egy misszionárius számára nem csak az üzletről van szó. Kell lennie üzletnek, üzletelni kell, kell, hogy értelme legyen a vállalkozásnak, de nem ezért kell csinálni. Azért kell, hogy csináld, mert valami értelmeset csinálsz, ami motivál.”
 

További hasznos tanácsokért például a Google alapítójától, lapozz!


érdekesség luxusKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Beaufort skála

A Beaufort skála meghatározását lásd a szélerősség skála szótárszónál.

Hajótest

A hajótest fából, fémből, műanyagból, vagy ezek kombinációiból készülhet. Fahajók...

Torben Grael

Torben Grael Születési hely/idő: 1960.  július 22. Sao Paolo Torben Grael...

Üzleti rendezvényhelyszín

Az üzleti rendezvényhelyszín megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen a rendezvény...

Káptalanfüred Káptalan Vizisport Egyesület

A Balaton keleti medencéjének északi partján található a Káptalan Vizisport...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.