Repkednek a milliárdok: 10 gazdag ember 10 megfontolandó tanácsa, megfontolandó tanácsok, ha sikeres szeretnél lenni

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Repkednek a milliárdok: 10 milliárdos 10 milliárdokat érő tanácsa

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Repkednek a milliárdok: 10 milliárdos 10 milliárdokat érő tanácsa


2020/09/09
VN
Repkednek a milliárdok: 10 milliárdos 10 milliárdokat érő tanácsa
Gazdag emberek hasznos tanácsai

#4: Mark Zuckerberg megfontolandó tanácsa

A Facebook megálmodóját, és alapítóját sokan legszívesebben elátkoznák. De egy valamiben azért egyet kell értenünk, méghozzá abban, hogy valamit nagyon jól csináld, és csinál még mindig. Tőle is hoztunk egy igen kézenfekvő tanácsot: gondolkozz úgy, mint egy hacker! „A hacker gondolkozási módszer egy olyan megközelítés, ami folyamatos fejlesztéssel és interakciókkal jár. A hackerek úgy gondolják, hogy valami mindig lehet jobb, és soha sincsen teljesen készen.”

 

#5: Larry Ellison megfontolandó tanácsa

Az Oracle alapítójától is hoztunk egy érdekes tanácsot, amit jó megfontolni. Ellison számára főként nyitott gondolkodású felvásárlási stílusa segített, hogy az Oracle adatbázisalapú cége ilyen sikeres legyen, tanácsa is ezzel kapcsolatos. „Pénzünket különféle dolgokra használjuk fel. Visszavásároljuk a részvényeket, osztalékot fizetünk... Lehet, hogy valami érdekeset is kellene csinálnunk a napokban.”

 

#6: Michael Bloomberg megfontolandó tanácsa

A milliárdos, aki többek közt onnan is ismert, hogy NewYork volt polgármestere, abban hisz, hogy sosem szabad abbahagyni a tanulást. „Még soha nem találkoztam olyan Nobel-díjassal, aki ne gondolta volna, hogy nagyon sok mindent meg kell tanulnia, és nem minden nap tanul. Tehát, amikor egy szülő azt kérdezi: "Mennyit kell tanulnom a gyerekemnek, mielőtt abbahagyhatnák a tanulást?" Nem tudom, hogyan lehetne ezt elfelejtetni, hölgyem vagy uram: erre nincs válasz."

 

#7: Bernard Arnault megfontolandó tanácsa

Bulgari, Louis Vuitton, Sephora, Dom Perignon, Dior, ismerősen csengenek ezek a márkák? Mind-mind a Bernard Arnault felügyelete alatt működő LVMH márkái. És hogy mi az ő tanácsa? „Versenyképesnek lenni! Elöl akarok maradni, és növelni a piaci előnyömet!”


 

Sok-sok hasznos tanács… és még a Google alapító tanácsáig el sem jutottunk, lapozz, mert a következő oldalon már tőle is idézünk!


érdekesség luxusKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Brise

Brise ( ejtsd : bríz ) - könnyü szél

Eszes Tamás

Név: Eszes Tamás Eszes Tamás születési hely/idő: Keszthely, 1976. június...

Óvózászló

Piros zászló, mellyel versenyen jelezzük az ellenünk szabálytalankodó hajó és a zsûri...

Dinghy

A dinghy (ejtsd: dingi) az uszonyos hajó, vagy mentőcsónak angol neve.

Hajólevél

A hajólevél a hajó forgalmi okmánya.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.