Repkednek a milliárdok: 10 gazdag ember 10 megfontolandó tanácsa, megfontolandó tanácsok, ha sikeres szeretnél lenni

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Repkednek a milliárdok: 10 milliárdos 10 milliárdokat érő tanácsa

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Repkednek a milliárdok: 10 milliárdos 10 milliárdokat érő tanácsa


2020/09/09
VN
Repkednek a milliárdok: 10 milliárdos 10 milliárdokat érő tanácsa
Gazdag emberek hasznos tanácsai

#8: Charles Koch megfontolandó tanácsa

Charles Koch megörökölte apja cégét, a Koch Industries céget, és az Egyesült Államok egyik legnagyobb vállalatává alakította, ami lényegében mindennel foglalkozik, sugárhajtómű, műtrágya, WC-papír, nem viccelünk, minden megtalálható a palettán. Hogy mégis hogyan sikerült neki mindez? Koch a megfelelő menedzsment technikára esküszik. „A piaci alapú menedzsment (Market Based Management- MBM) lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy hosszú távon sikeresek legyenek, alkalmazva azokat az elveket, amelyek lehetővé teszik a szabad társadalmak boldogulását. Ahogy az egészséges, növekvő társadalom számára fontosak az olyan értékek, mint a szólásszabadság, a tulajdonjogok és az előrelépés, ugyanúgy kulcsfontosságúak az egészséges, növekvő szervezet előmozdításában is. "

 

#9: Larry Page megfontolandó tanácsa

Egy újabb mindenki számára ismerős név. A Google egyik atyja, sikereinek kovácsa, jól kezdték, és még jobban folytatták, szerinte a siker titka: fókuszálj a fogyasztói technológiára! „Létrehozhatsz egy internetes vállalatot 10 emberrel, ami több milliárd felhasználót számlál majd. Nem igényel sok tőkét, és rengeteg pénzt kereshetsz - nagyon-nagyon sok pénzt -, így természetes, hogy mindenki ilyen dolgokra koncentrál. "

 

#10: Carlos Slim Helú megfontolandó tanácsa

2015-ben a világ második leggazdagabb embere volt ez a mexikói üzletember, aki vagyonát több száz cégben halmozta fel, a tanácsa, hogy tanulj a kudarcaidból, klisé, sokszor hallottuk már, de úgy tűnik neki bevált, miért ne válna be nekünk is? „Amikor szembesülsz a problémáiddal, akkor eltűnnek. Tanulj hát a kudarcokból, és legyen ez a siker csendes ösztönzője!” 


érdekesség luxusKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Molett ruha webshop

A molett nőknek nincs egyszerű dolguk, ha divatosan szeretnének öltözködni, hiszen a boltok...

Húsvéti nyúl

A Húsvéti nyúl A húsvéti nyúl, vagy húsvéti nyuszi, nyuszi a húsvét ünnephez...

Crossfit

 crossfit

Laser

Laser vitorlás hajó története 1970-ben tervezte Bruce Kirby. A Laser nagyon hamar...

kutyabarát étterem

Kutyabarát gyorsétterem az az étterem, ahová gond nélkül bevihetjük négylábú...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.