notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy tanár egyszerű kérdést tett fel a diákjainak, a válaszok viszont szívszorítóak lettek

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Egyszerű kérdést tett fel a diákjainak, a válaszok viszont szívszorítóak lettek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egyszerű kérdést tett fel a diákjainak, a válaszok viszont szívszorítóak lettek


2015/04/21
Petra

A denveri tanárnő kicsit jobban meg szerette volna ismerni a diákjait, azonban ebből az egyszerű kérdésből sokkal többet tudott meg róluk, mint amire számított. A válaszok szívszorítóak lettek!

Diák
Kyle Schwartz harmadik osztályos gyerekeket tanít a denveri Doull Általános Iskolában. Egy nap úgy gondolta, hogy jobban meg szeretné ismerni a diákjait, így feltett nekik egy egyszerű, írásban megválaszolandó kérdést. Azonban ezzel a módszerrel sokkal többet tudott meg róluk, mint amire számított. A válaszok annyira megdöbbentőek lettek, hogy ezt a módszert azóta más tanárok is átvették. A Doull Általános Iskoláról tudni kell, hogy itt a diákok 92 százaléka támogatott ebédet kap. Ez már önmagában sok mindent elárul arról, hogy ezek a gyerekek milyen körülmények között élhetnek, viszont a válaszokból egyértelműen kiderült, hogy a szegénység csak a jéghegy csúcsa.

 

A kérdés a következőképp hangzott: "Mi lenne az a dolog, amit szeretnétek, hogy a tanárotok tudjon rólatok?"

 

Válaszok

"Bárcsak tudná a tanárom, hogy az olvasónaplóm azért nincsen aláírva, mert anyukám a legtöbbször nincs otthon."

 

Válaszok

 

"Bárcsak tudná a tanárom, hogy nincs otthon ceruzám, amivel megírhatnám a házit."

 

Válaszok

 

"Bárcsak tudná Mrs. King, hogy aggódom, mert tegnap anyukám nagyon beteg lett és a kórházban voltam tegnap éjszaka."

 

Válasz

 

"Bárcsak tudná a tanárom, hogy mennyire hiányzik az apukám, mert deportálták Mexikóba, amikor három éves voltam, és hat éve nem láttam."

 

Válasz

 

"Bárcsak tudná a tanárom, hogy a születésnapom februárban volt."

Diák

Válaszok

 

"Bárcsak ismerné a tanárom a szüleimet."

 

Válaszok

 

"Bárcsak tudná a tanárom, hogy főiskolára akarok menni."

 

Válaszok

 

"Szeretném, ha tudná a tanárom, hogy piszkálnak az osztálytársaim. Utálom ezt."kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Élesedés

A szélhez viszonyított olyan irányváltoztatás, melynek során a haladási irány és a...

Dakron

A Dakron egy műanyag vitorla anyag.

Légszekrény

Légszekrény - kishajókba épített kamrák, amik boruláskor nem engedik a hajót elsüllyedni

Tükör

Tükörnek nevezzük a hajók hátsú síkját.

Keszthely - BAHART Vitorláskikötő

Keszthely BAHART Vitorláskikötő bemutatása A Keszthelyi Vitorláskikötő a Balaton egyik...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!