A technológia fejlődik és ezt a hotelek is kihasználják, hogy még nagyobb vendégélményt tudjanak nyújtani: bemutatjuk a technológiai újításokat a hotelekben!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A szállodák által bevezetett technológiai újítások a vendégélmény fejlesztéséért

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A szállodák által bevezetett technológiai újítások a vendégélmény fejlesztéséért


2023/06/26
NA

A szállodák számára kulcsfontosságú a vendégek elégedettsége és a tartózkodás minősége. A technológiai fejlesztések hatalmas lehetőségeket nyújtanak a szállodáknak a vendégélmény javítására és a hatékonyság növelésére. Ez a cikk arról fog szólni, hogy milyen technológiai újításokat vezetnek be a szállodák, hogy megkönnyítsék és személyre szabják a vendégek tartózkodását és lépést tartsanak 2023-as a hotel marketing trendekkel

Fejlődő technológia a hotelekben

Mobilalkalmazások

A szállodák egyre inkább mobilalkalmazásokat fejlesztenek, amelyek lehetővé teszik a vendégek számára a szobafoglalásokat, a be- és kijelentkezést, valamint az extra szolgáltatások igénybevételét. Ezek az alkalmazások további funkciókat is kínálhatnak, például szobai szerviz rendelését, turisztikai információkhoz való hozzáférést vagy akár a szobák okos vezérlését.

Okos szobatechnológia

Az okos szobatechnológia forradalmasítja a vendégek tartózkodását a szállodában. Intelligens rendszerek lehetővé teszik a vendégek számára, hogy személyre szabják a szobai környezetet, például a világítást és a hőmérsékletet. Emellett az okos eszközök, például az okos TV-k és a hangvezérlés, kényelmes és interaktív élményt nyújtanak a vendégeknek.

 

Automatizált be- és kijelentkezés

Az automatizált be- és kijelentkezési folyamatok lehetővé teszik a vendégek számára, hogy gyorsan és egyszerűen intézzék ezeket az adminisztratív feladatokat. Az önellenőrzési automaták, a mobilalkalmazások vagy az online bejelentkezési lehetőségek jelentős időt takaríthatnak meg a vendégeknek, miközben minimalizálják az emberek közötti érintkezést.

 

Személyre szabott kommunikáció és szolgáltatások

A szállodák a vendégek igényeire és preferenciáira szabott kommunikációt és szolgáltatásokat kínálnak. Az adatok elemzésével és a vendégprofilok felhasználásával a szállodák képesek személyre szabott ajánlatokat, ajánlásokat és értesítéseket küldeni a vendégeknek. Ez fokozza a vendégélményt és segít a szállodáknak jobban megérteni vendégeik igényeit.

 

Virtuális és kiterjesztett valóság élmények

A virtuális és kiterjesztett valóság technológiák izgalmas lehetőségeket kínálnak a szállodák számára, hogy lenyűgöző élményeket nyújtsanak a vendégeknek. Például, a virtuális séta lehetővé teszi a vendégek számára, hogy előzetesen felfedezzék a szállodát és a környéket, mielőtt ténylegesen megérkeznének. Az AR technológia pedig interaktív tartalmakat és útmutatókat nyújthat a vendégeknek a szállodában.

 

A technológiai fejlesztések jelentős változásokat hoznak a szállodai iparágban, és lehetővé teszik a vendégélmény személyre szabását és javítását. A mobilalkalmazások, az okos szobatechnológia, az automatizált be- és kijelentkezés, a személyre szabott kommunikáció és a virtuális valóság élmények mind azért vannak, hogy még kényelmesebbé és emlékezetesebbé tegyék a vendégek tartózkodását a szállodákban.


érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Szervezett biciklitúra a Balatonon

szervezett biciklitúra Balaton

Trepni

Trepni: padlódeszka  

360

360o büntetésnek nevezzük azt, amikor egy hajó valamilyen szabálytalanságot követ el és...

Halzolás

A halzolás meghatározását lásd a perdülés szótárszónál.

Star

Star vitorlás hajó - 1911 óta A Star egy kétszemélyes, tőkesúlyos olimpiai...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.