Cikkünk előző részében bemutattunk 10 új technológiát, melyek nagyban befolyásolják majd jövőnket – de a lista itt még nem ért véget, most bemutatunk 10 újabb technológiát a jövőből! Íme:

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Technológiák melyek megváltoztatják a jövőnket – 2. rész

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Technológiák melyek megváltoztatják a jövőnket – 2. rész


2013/06/17

Cikkünk előző részében bemutattunk 10 új technológiát, melyek nagyban befolyásolják majd jövőnket – de a lista itt még nem ért véget, most bemutatunk 10 újabb technológiát a jövőből! Íme:

Cikkünk előző részében bemutattunk 10 új technológiát, melyek nagyban befolyásolják majd jövőnket – de a lista itt még nem ért véget, most bemutatunk 10 újabb technológiát a jövőből! Íme:

 

 

 

 

Ha lemaradtál az első részről, elolvashatod itt: Technológiák melyek megváltoztatják a jövőnket – 1. rész


1. A jövő technológiái - Járművek töltési infrastruktúrája


Készülj fel egy fokozatos, de erőteljes átalakításra a nyilvános töltőállomásokon az elektromos-járművek feltöltésére. Ez a fejlesztés szükségessé válik, mivel hamarosan mindennapossá válnak az elektronikus járművek.

 

A jövő technológiái


2. A jövő technológiái - Arcfelismerő biztonsági felügyelet


Az intelligens város nem csak utópia lehet - olyannyira, hogy a városok létrehoznak a biztonságos környezet érdekében egy arcfelismerő és megfigyelő rendszertechnológiát és rengeteg biztonságos kamerát.

 

A jövő technológiái


3. A jövő technológiái - Közlekedési érzékelők


A rendkívüli komplex érzékelő lehetővé teszi az integrált utak forgalmának hatékonyabb kezelését, a zsúfoltság és az üzemanyag-hulladék csökkenését.


4. A jövő technológiái - Otthon-automatizálás


Az okos otthonok azok, amelyek tudatában vannak, hogy mennyi energiát fogyasztanak - az összes készülék egy közös felületen csatlakozik, így minden könnyebben követhető és mérhető. Az intelligens otthon-automatizálási rendszerek kommunikálnak egymással és ez a moderált szoftver mindent hatékonyabbá tesz.

 

A jövő technológiái


5. A jövő technológiái - Peak használata és az intelligens mérők


Az intelligens rácson keresztül majd nyomon lehet követni, hogy mennyi energiát használunk fel, ha egyáltalán felhasználunk. A terv az, hogy egy adott mozgó skálához csatlakozott intelligens fogyasztómérő kimutatja, hogy mekkora összeget fizetünk majd a villamos energiáért csúcsidőben.


6. A jövő technológiái - Egészségügyi technológia


Azt hiszem, hogy évtizedek óta az Egyesült Államokban az Affordable Care Act-nek (Megfizethető Védő Cselekvés) köszönhetően a munkáltató és az állam fogja nyomon követni az egészségügyi döntéseket. Ha rossz döntéseket hoznak, vagy nem vesznek be valamilyen gyógyszert, vagy ha cigarettáznak a dolgozók, akkor kaphatnak büntetést vagy lefokozhatják a prémiumot.


7. A jövő technológiái - Nyelvi akadályok lebontása


Az alkalmazások jelenleg képesek alapvetően lebontani sok úton a nyelvi akadályokat, például jelenleg kifinomult alkalmazás segítségével fordítási igény szerint a képesek képeket használni szövegként más nyelveken is.


8. A jövő technológiái – Magas színvonalú kerékpárkölcsönzés


A vállalatok hamarosan lehetővé teszik a folyamatos, gyors kerékpár-kölcsönzést egy fizetett hozzáférési technológia telepítésével. A kerékpárkölcsönzés megvalósítható egy RFID –chip által, ami elmondja, hogy a napelemes kölcsönző állomásokban melyik kerékpár áll rendelkezésre.

 

A jövő technológiái


9. A jövő technológiái - Városi szélturbinák


A városi szélturbinákból egyre több fog felbukkanni idén, és az elkövetkező években, képes lesz ez a technológia a szél erejét felhasználni hatékonyabban a kisebb városokban.

 

A jövő technológiái


10. A jövő technológiái - Szinezhető intelligens üveg


Egy cég fejlesztése egy – úgynevezett - színezhető üveg, miszerint az üveg forró napokon sötétebb lesz, így a szoba hűvösebb marad, és fordítva is, tehát hideg napokon felfog bármilyen meleget a napból, ez lehet egy finom módja annak,hogy javítja a megújuló energiaforrások felhasználását, ami egy kicsit félelmetes, ám annál hasznosabb!

 

Mike Ágota Éva

 

 Csermák János
 Befektetési Szakértő
 www.diamondmatrix.hk

 Kérdésed van? Tedd fel szakértőnknek: Online Tanácsadás

 Keress minket Facebookon is: Diamond Matrix

 


kreatívKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Videoton Yacht Club, Balatonalmádi

A Balaton keleti medencéjének északi partján található a Videoton Yacht Club ...

Rék

Rék: Az árbóc hátradőlésének mértéke.

Paul Elvström

Paul Elvström életrajz és eredmények Született: 1928. februér 25., Koppenhága,...

Fonyód Vitorláskikötő Zrt.

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Balatoni Hajózási Zrt. Keresztes...

Idegenvezető tanfolyam

Idegenvezető tanfolyam   Az idegenvezető az egyik legérdekesebb szakma, amelyet...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.