notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Mindenki elutasította a teltkarcsú lányt, most mégis mindenki által elismert példakép lett

hirdetes

Sokan elutasították a teltkarcsú lányt, mégis mindenki által elismert példakép lett

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Amikor egyik pofon után kapod a másikat, egy idő után eleged lesz. Michelle Thomas rengeteg visszautasítást kapott teltkarcsú alkata miatt, most mégis mindenki számára elismert példakép lett. Az élete hirtelen váratlan fordulatot vett, amire még ő se számított.

Teltkarcsú

Amikor az ember sokáig reménytelennek látja az életét és még akkor is csak a pofonokat kapja, amikor az utolsó fűszálba kapaszkodik, eljöhet az a pont, amikor vagy összeomlik, vagy fölvállalja magát a világ előtt és új életet kezd. Néha előfordul, hogy rossz úton járunk és erre egy hatalmas csalódás ébreszt rá minket. Így járt Michelle Thomas, egy harmincas évei felé haladó wales-i lány is, akivel az volt az egyetlen gond, hogy teltkarcsú volt. De hogy kinek is volt ezzel gondja? Leginkább a randi partnereinek, akik sorban utasították el. Lehetne arról filozofálni, hogy vajon rosszul választott-e, vagy a férfiak ilyenek, de a későbbi történések erre is megadják a választ.

 

Michelle Thomas, csak úgy, mint bárki más, nem akarta élete legszebb éveit magányosan tölteni, ezért szeretett volna párt találni az interneten. Nem mondhatnánk, hogy túl nagy sikere volt, mert a legtöbb esetben még odáig se jutott el, hogy visszautasítsák, ugyanis nem sok érdeklődést kapott. Ezen még túl lehet lépni, hisz a külső nem minden és akit csak ez érdekel, az felületes, így talán jobb is, hogy elkerülték ezek az emberek. De nem is az érdeklődés hiánya bántotta leginkább, hanem az egyik randi partnerének a megjegyzései. A férfi őszinte volt, ami egy jó tulajdonság, viszont ez Thomasban mély nyomot hagyott. Konkrétan a szemébe mondta, hogy a belső tulajdonságai miatt ő lehetne álmai nője, viszont neki a sovány lányok tetszenek, ezért nem szeretne vele komolyabb kapcsolatot.

 

Thomasnak ez volt az utolsó pofon, amit el tudott viselni, ezért muszáj volt kiírnia magából. Vezetett egy nyilvános blogot, amiben megosztotta a férfi levelét, mellé pedig megírta a véleményét, ami egy csöppet se volt visszafogott, hanem legalább olyan nyílt és őszinte, mint a férfi elutasítása. Ennek az őszinteségnek meg lett a hatása, mert a bejegyzés futótűzként terjedt az interneten: 180 ezren olvasták, emellé a lány több tízezer követőt szerzett magának. Szerintem akkor még ő se gondolta volna, hogy ez a történet ekkora hatással lesz az emberekre.

 

Thomas blogjáról azt kell tudni, hogy írásai a molettebb nők problémáival foglalkoztak, aminek központi témája az önbizalom és az önelfogadás szól. De ezzel a blogbejegyzéssel a lány a teltebb nők elfogadásáért vívott küzdelem egyik élharcosa lett.

 

Reményvesztett és elkeseredett volt, de a sorsa akkora fordulatot vett, hogy úgy döntött, egyelőre nem keres párt magának, még annak ellenére se, hogy a bejegyzés elterjedése után annyi randi felkérést kapott, amit még álmaiban se gondolt volna.

 

Thomas viszont nemcsak a világhálón tett szert hatalmas népszerűségre, hanem úgymond a való életben is, ugyanis nem is egy televíziós műsorba hívták meg, mellette rengeteg országos lapban is szerepelt és még egy kiadó is felkérte arra, hogy írjon egy könyvet. Thomas úgy érezte, annak a népszerűségnek, ami ilyen hirtelen szakadt a nyakába, oka van: rá kell vennie az embereket, hogy fogadják el magukat és a saját példáján keresztül be kell bizonyítania, hogy bárki jól érezheti magát a bőrében, aki szereti magát, nem kell ehhez átlagon felül szépnek lenni. A lány mozgalmat is indított, amit #healthhappyhot hahstaggel meg lehet találni.

 

Manapság a teltkarcsú, molettebb nőket már nem veszik körül azok a kíméletlen elvárások, hogy mindenféleképpen le kell fogyniuk ahhoz, hogy elfogadhatóak legyenek. Sőt, az olyan személyeknek köszönhetően, akik teltkarcsúként is hatalmas sikert aratnak és példát mutatnak az emberek előtt, mint Michelle Thomas, a molettebb alkatú nőkre már nem úgy tekintenek, hogy így is szépek, de lehetnének jobbak is, hanem kezdi őket teljes emberként elfogadni a társadalom. Vagyis aki teltkarcsú, az igen is legyen büszke rá:)

 

Ezt nemcsak az bizonyítja, hogy egyre több híresség, vagy akár átlag ember vállalja fel a világ előtt, hogy teltebb alkatúként is büszke magára. Egyre több olyan divatmárka jelenik meg, ami a teltebb hölgyek igényeit hivatott kielégíteni.

 

Ilyen divatmárka a Wannabee, melynek célközönsége elsősorban a teltebb nők. Hogy miért jó az, ha létezik olyan divatmárka, ami teltebb nőkre szakosodott? Először is azért, mert így számukra is kinyílik a világ, mert eddig valljuk be, nem árultak minden sarkon nagyobb méretű ruhákat. De nemcsak ez az egyetlen szempont. Hisz kinek jó az, ha csupa egyforma, ugyanolyan alkatú, ugyanolyan ruhába öltözött ember jön velünk szemben az utcán? Mivel a teltebb nőknek más áll jól, mint a vékonyabbaknak, ezért elkerülhetetlen, hogy a divat világa kiszínesedjen.

 

A Wannabee webáruházában M mérettől egészen az 5XL-ig találhatsz csinosabbnál csinosabb ruhadarabokat. Ha szeretnél körbenézni a webáruházban, csak kattints ide: Teltkarcsú hölgyek divatja.

Forrás: Vitorlazas.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Legénybúcsú helyszín Budapest

Íme, egy méltán híres legénybúcsú helyszín Budapesten!. Természetesen a... Tovább

Pozitív csapás

 Cirkálásnál, azaz kreuzban, az a szakasz, amely közelebb visz minket célunkhoz. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 223

Átlagos értékelés: 4.9

divat