A Magyar Vitorlás Szövetség tengeri hajóvezető képzésén belül – melyet a kétszeres föld-kerülő vitorlázó Gál József vezet - a nyári hónapokban is lesznek tanfolyamok.

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Tengeri hajóvezetőképzés és One-way túrák az Adrián

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tengeri hajóvezetőképzés és One-way túrák az Adrián


2017/05/18

A Magyar Vitorlás Szövetség tengeri hajóvezető tanfolyam belül – melyet a kétszeres föld-kerülő vitorlázó Gál József vezet -  a nyári hónapokban is lesznek tanfolyamok. One-way túrák az Adrián (közben horvát ’B’ vizsga lehetőség) az EQUATOR II. hajóval. Szeretnél hajóvezetői engedélyt szerezi vagy egy vitorlás túrán részt venni! Jelentkezz most!

A Magyar Vitorlás Szövetség tengeri hajóvezető képzésén belül – melyet a kétszeres föld-kerülő vitorlázó Gál József vezet -  a nyári hónapokban is lesznek tanfolyamok.

 

 

Vitorlás tanfolyamok és túrák

A Magyar Vitorlás Szövetség tengeri hajóvezető képzésén belül – melyet a kétszeres föld-kerülő vitorlázó Gál József vezet -  a nyári hónapokban is lesznek tanfolyamok.

 
Kombinált Tréningek:
 
  • 2013. június 16 – 23.
  • 2013. július 14 – 21.
  • 2013. július 28 – augusztus 4.
 
Bővebb információ a tréningekről: 
https://www.equator.hu/online/index.php?option=com_content&view=article&id=17&Itemid=18
 

One-way túrák az Adrián (közben horvát ’B’ tanfolyam vizsga lehetőség) az EQUATOR II. hajóval

 
  • Szlovénia (Izola) – Horvátország (Split) 2013. június 23 – 30.
  • Horvátország (Split) – Szlovénia (Izola) 2013. július 7 – 14.
 
Különleges lehetőség hosszában végig vitorlázni az Adriát, az Istriától egészen Splitig! Egy hét alatt a szebbnél szebb szigetek sora között meglátogatjuk a legszebb kikötővárosokat,  Piran, Umag, Porec, Rovinj, Pula, Losinj, Zadar, Murter, Sibenik, Primosten és még számos kikötő szerepel a lehetőségek között.
 
A csoportot egy mikrobusz leviszi az indulási kikötőbe, Izolára, majd egy hét múlva érte megy az érkezési kikötőbe, Splitbe. Visszafelé ugyanez fordítva történik, a busz Splitbe hozza le a csoportot július 7-én délután, majd Izolán július 14-én délben veszi fel és hozza Budapestre. Ennek költsége 30.000 Ft/fő (6 személy közötti költség megosztással számolva).
 
A részvételi díj hajó oldala: 400 EUR/fő/hét és ebben a hajóvezető díjazása is benne foglaltatik. Lehetőség van arra, hogy menet közben – egyhetes oktatást követően – horvát ’B’ vizsgát tenni. Ebben az esetben a részvételi díj 750 EUR/fő.
 
További költségek a szokásosak: üzemanyag, kikötődíj, élelmiszer. Várható nagyságrendje:
  • üzemanyag: legfeljebb 10-12 eFt/fő
  • kikötődíj: 4 marinás megálló esetén 240 Eur/6= 40 EUR/ fő
  • élelmiszer: saját fogyasztás szerint
 
További információk: gal.jozsef@equator.hu  és Tel: +36 70 3608484
 

Tanfolyam Jelentkezés itt:

   
Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Csonkarudas vitorlázat, gaffos vitorla

Kezdetben nem tudtak elég magas árbocot készíteni, ezért felhúztak rá egy villás rudat,...

Bumvilla

Bumvilla – a bum alátámasztására szolgáló összecsukható favilla

Irodatakarítás Budapest

Irodatakarítás Budapest

Navigáció

 Hajózástan, helyzetmegállapítás+hajóvezetés.

krejcolás

Célunkat csak negyedszélben tudjuk megközelíteni, és legalább egy fordulást tartalmaz, szél...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.