Természetes bőrápolás Paul Penders biokozmetikumok - luxus a bőrnek

hirdetes

Már Magyarországon is kapható a díjnyertes biokozmetikum család

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Létezik mesterséges anyagoktól mentes szépségápolás? A természet ereje vajon képes arra, hogy bőröd egészségét újra visszaadja úgy, hogy közben semmilyen méreganyagot nem juttat a szervezetedbe? Ismerd meg a Paul Penders biokozmetikumokat és hatékonyságuk titkát.

 

Paul Penders biokozmetikum

Tudatos szépségápolás

Egy nőnek ma rengeteg szerepben kell a maximumot nyújtania. Legyen remek háziasszony, odaadó anya, jó feleség, sikeres munkatárs és a sornak itt még messze nincs vége. Ezen szerepek megélése közben sokan elfeledkeznek a legfontosabbról, arról, hogy megőrizzék nőiségüket, odafigyeljenek egészségükre és szépségükre.  A kozmetikai ipar rengeteget profitál abból, hogy idő és információhiány miatt a bevásárlóközpontok polcairól a reklámok hatására sorra emeljük le a mesterséges, szintetikus készítményeket, melyek azonnali látványos hatásai miatt nem törődünk a hosszútávú egészségre káros következményekkel.
 

Évszázados múlt a szépségápolásban

 
A már Magyarországon is kapható Paul Penders termékcsalád megalkotója, a Penders család több évtizede kutatja a természetes szépség titkát. Paul édesanyja maga is kozmetikus volt aki egyedül kísérletezte ki kizárólag TERMÉSZETES összetevőkből  álló termékeit. A család Hollandiában kezdte meg működését, ahol számos szépségszalonba használták a termékeket. 
hirdetes
 
A márka megalkotója, Paul szépségápolás iránti rajongása 12 éves korában kezdődött. A tudás megszerzését Hollandiában töltött gyermekkorában kezdte, majd a húszas évei elején a divat fővárosában, Párizsban, még elszántabban folytatta a tanulást.  Ennek a tudásnak az alapjait kozmetikus szülei és nagymamája fektették le, akik megtanították őt kipróbált titkaikra. Később, az ismert holland természetgyógyászok, Dr. Herma Eeftink és Dr. Ab Steyn segítették Pault a természetes biogyógynövény kozmetikumok gazdagításában. Paul máig hisz abban, hogy e leckék alkotják tudásának velejét és büszke örökségét. Paul Penders aktív környezetvédő és elszánt állatjogi aktivista, aki ezen nézeteit termékeibe is beleépíti.
hirdetes
 

Paul Penders titka

Lehetséges, hogy egyszerre 22 gyógynövénnyel ápold bőröd? A Paul Penders készítmények mindegyikével  ebben a kényeztetésben lesz részed. A titok, a LevensESSENTIE Gold névre keresztelt koncentrátum.  Az  összetétel keleti és nyugati gyógynövények elegye, melyek Kalifornából, Kínából, Európából, valamint a malajziai Langkawi Geopark gyönyörű, esőerdővel borított szigetéről származnak.
 
 

 

De miért más a Paul Penders mint a többi biokozmetikum?

 
A márka megalkotóját sokkolták a kozmetikai termékek előállítása közben végzett állatkísérletek,  ezért eldöntötte, olyan kozmetikumot készít, mely nem csak vegyszermentes, de állatkísérleteket sem fognak végezni. A holland élelmiszer- és gyógyszerügyi hatóság azonban ultimátumot adott Paulnak: folytassa az állatkísérleteket, vagy különben bezárhatja az üzemét. Erkölcsi érzéke csupán egyetlen választást hagyott neki – így tehát keresés indult egy felvilágosultabb befogadó ország után.
 

A Paul Penders természetes biokozmetikumok nagyszerűek a bőrének, mert...

 
egy kivételes múlt, és az egészség és a szépség iránti valódi elkötelezettség áll mögöttük. Egyszerűen mondva... amit a bőrére ken, az bejut a szervezetébe is. Ezért Paul Penders kizárólag a legtisztább és legtermészetesebb összetevőket alkalmazza – pontosan, ahogy Penders nagymama tette, amikor 100 évvel ezelőtt először fejlesztette ki a termékeket Hollandiában. Számos hűséges vásárlónk jól ismeri filozófiánkat és múltunkat. A világ minden részéről szerezzük be és vásároljuk meg a legtisztább természetes összetevőket.
 

Biztos lehet benne, hogy kizárólag a legjobb természetes termékeket használja!

 
 
  • A DD GREEN BIOLOGICS, egy orvosdoktor, egy trópusi növény- és gyógynövény-kutató, valamint egy növényi gyógyszer szakértő által vezetett tudományos cég, mely független eljárás során hitelesítette készítményeinket és eljárásainkat, valamint, hogy megfelelünk az élvonalbeli amerikai és európai szervezetek biominősítési szabványainak.

 

  • Olyan gyógynövényeket használunk, melyek az American Quality Assurance International szervezettől kapták meg a biominősítést.

 

  • A brit Vegan Society minden bőrápoló, hajápoló és testápoló termékünket vegánnak minősítette.

 

  • 2005-ben meghívtuk Dr. Frank R. Jansen elismert környezetvédőt, aki Florida Tiszta víz törvényéért is lobbizott, vizsgálja át a helyes gyártási gyakorlat (GMP) alkalmazását vállalatunknál. Ő az összes Paul Penders összetevőt, készítményt és eljárásmódot ellenőrizte, és úgy találta, megfelelnek a vezető, biotanúsítványt kiállító szervezetek szabványainak.

 

  • Minden Paul Penders terméket, gondos vegyítés után, nemzetközileg akkreditált ATA ISO2009 laboratórium hitelesít mielőtt az tégelybe vagy palackba kerül, így garantálva az optimális frissességet és potenciát.

 

 

 

Ismerkedj meg a Paul Penders termékcsalád termékeivel

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balatonalmádi Társasüdülő Kikötő

A Balaton keleti medencéjének északi partján található az Almádi Társasüdülő... Tovább

Felmenetel

A felmenetel a hajó szélirány felé történő irányváltoztatása. A felmenetel szélbeállásig tart. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 145

Átlagos értékelés: 5.0