notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Milyen a testalkatod? Ezekben a ruhákban vagy a legcsinosabb

hirdetes

Milyen a testalkatod? Tudd meg te is!

Vitorlazas.hu
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Minden határozott vonalú testalkattal rendelkezik, így besorolhatók bizonyos csoportokba. Ez azért jó, mert ha tudod, melyik tábort erősíted, akkor sokkal könnyebb megtalálni azt az öltözködési stílust, ami a legelőnyösebb adottságaidat emeli ki. A teltkarcsú testalkatnak is különböző változatai vannak, most ezeket mutatjuk be. Ha tudni szeretnéd, melyik típusba tartozol, nincs más dolgod, mint keresni egy egész alakos tükröt és felvenni egy testhez álló ruhát.

Testalkat

A-típus

A-típus

 

Ezt a típust körte alkatúként ismerjük. Jellemzője, hogy a felsőtest egy-két mérettel kisebb, mint a csípő, ami azt jelenti, hogy a váll keskeny, a csípő pedig a test legszélesebb része.

 

Tippek

 

Érdemes hangsúlyozni a felsőtestet, ebben viszont határtalan lehetőségeink vannak: választhatunk feltűnő kiegészítőket, fülbevalókat, nyakláncokat, vagy díszes dekoltázst. Az alsótestet viszont érdemes háttérbe szorítani, például viseljünk szolidabb kinézetű nadrágot, vagy szoknyát.

 

Wannabee

Képek forrása: Wannabee molett ruha webáruház

 

V-típus

V-típus

 

Erre a típusra pont az ellenkezője igaz, mint a körte alkatúakra: a felsőtest egy-két mérettel nagyobb, mint az alsó, a vállak egyenesek és hangsúlyosabbak, mint a csípő vagy a comb, így a mell is teltebb, a csípő keskeny, a lábak pedig kifejezetten karcsúak.

 

Tippek

 

Válassz szolidabb felsőket, szolidabb színekkel, ami lehet egyszínű, vagy akár finom árnyalatokkal rendelkező felső is. Persze ez nem azt jelenti, hogy kerülni kell a kiegészítőket, sőt. A hosszú nyakláncok és sálak, és a V alakú felső lefelé vonzzák a tekintetet, szóval ezt a trükköt érdemes bevetni. Viszont a nadrágokat és szoknyákat illetően nem kell visszafognod magad: jöhet bármiféle díszes, lefelé szélesedő szoknya, élénk színá nadrág, övek, zsebek és hangsúlyos formák. Ha szereted magad cipőben megmutatni, akkor ezzel a testalkattal szerencséd van, ugyanis itt a cipővel való hangsúlyozás nagyon előnyös.

Wannabee

Képek forrása: Wannabee molett ruha webáruház

 

H-típus

H-típus

 

A H-típusra az jellemző, hogy a csípő és a váll közel azonos szélességűek, a derékvonal viszont kevésbé hangsúlyos, vagy szinte alig látszik.

 

Tippek

 

Csakis egyenes szabású ruhákat érdemes választani: keskeny, egyenes szabású szoknyák, nadrágok, a felsők kiválasztásakor viszont bevethetjük az optikai csalódás trükkjét például aszimmetrikus csíkos ruhákkal, vagy fodros darabokkal, amik úgy helyezkednek el, mint a csípő. Itt is bevethetőek a hosszú nyakláncok és sálak.

 

Wannabee

Képek forrása: Wannabee molett ruha webáruház

 

X-típus

X-típus

Ez a homokóra típus. Minden nő arra törekszik, hogy erre az alkatra hasonlítson, viszont ez csak egy típus a sok közül. Jellemzői: azonos szélességű vállak és csípő, a derék vonala hangsúlyos.

 

Tippek

 

Olyan ruhákat válassz, amik megmutatják tested vonalait és laza, puha anyagból készültek. Ehhez a testalkathoz nem a négyzet, hanem inkáb a gömb formák illenek, például egy kerek táska. Ruházatban pedig a geometriai formákkal tarkított ruhákat érdemes előtérbe helyezni, például a csíkos ruhákat. De nagyon jól áll ezen a testalkaton a hangsúlyos szoknya is.

 

Wannabee

Képek forrása: Wannabee molett ruha webáruház

 

O-típus


O-típus

 

Vagyis az alma típus. Ennél az alkatnál a hangsúly a test közepén van, a hasi területen és a derékon.

 

Tipp

 

Hangsúlyozd a nyakvonalat ékszerekkel, nyaklánccal, fülbevalóval és feltűnő, de ne túl széles dekoltázzsal. Az alma alkatúak legnagyobb előnye, hogy kifejezetten szép, karcsú lábaik vannak, ezért bátran mutogathatják őket. Érdemes olyan ruhákat választani, amik egyenes vonalúnak mutatják a testet.

 

Képek forrása: Wannabee molett ruha webáruház

 

Nincs jó, vagy rossz, szép, vagy csúnya testalkat. Pontosabb az a megállapítás, hogy minden testalkat más előnyökkel rendelkezik. Szerencsére a divat világa ma már számtalan olyan lehetőséggel bővült, ami nemcsak egyetlen szépségideál köré rendezkedik be, hanem a legkülönfélébb testalkatúaknak is segít kiemelni előnyös tulajdonságaikat.

 

Ma már vannak olyan márkák, amik kifejezetten molettebb testalkatú hölgyek igényeinek kiszolgálására szakosodtak.

Wannabee

 

Ma már a molett hölgyek is renngeteg kifejezetten nekik gyártott, divatos ruhadarabok közül válogathatnak, így sokkal könnyebb összeállítani a különböző testalkatoknak megfelelő öltözéket. Viszont az még okoz egy kis nehézséget, hogy mivel eddig a nádszálkarcsú testalkat volt a legfőbb szépségideál, ezért nem botlasz úton-útfélen olyan üzletekben, ahol molett testalkatra való ruhákat árulnak. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenek nem is léteznek.

 

Már nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is megjelentek olyan divatmárkák, amik kifejezetten molett testalkatú hölgyek igényeinek kiszolgálására szakosodtak. Ilyen divatmárka a Wannabee, ami egyre sikeresebb, webáruházukban pedig M-es mérettől egészen az 5XL-ig találhatsz divatosabbnál divatosabb ruhadarabokat.

 

Ha szeretnél körülnézni a webáruházakban a csinos és nőies ruhák között, kattints ide: Teltkarcsú hölgyek divatja.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Baum

Nagyjából vízszintesen üzemelő rúd, profil, mely az adott vitorla alsó élének... Tovább

Kipufogófüst színe

A kipufogófüst színe számos hibára utalhat egy autó esetében. Éppen ezért, ha az autód... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 250

Átlagos értékelés: 4.7

divat