Különböző jelentésű tetoválások

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Tetoválások, melyeknek bajba is sodorhatják viselőjüket. Te tudtad, hogy ezek a motívumok ilyen veszélyesek?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tetoválások, melyeknek bajba is sodorhatják viselőjüket. Te tudtad, hogy ezek a motívumok ilyen veszélyesek?


2020/09/11

A mai világban egyre több embernek van tetoválása. Vannak, akik életük egyik meghatározó pillanatának az emlékéért készítettnek, vannak akik csupán divatból varratnak magukra különböző motívumokat. A divatból elkészített tetoválások sokszor bajba sodorhatnak minket, ugyanis rengeteg olyan motívum létezik, ami a bűnözök körében terjedt el legfőként. Lássunk néhány ilyet tetoválást.

Milyen jelentésük van a különböző motívumoknak?

Szögesdrót

A szervezett bűnözés világában a szögesdrót annyit jelent, hogy a viselője már volt el volt ítélve. A dróton található szögek száma a börtönben eltöltött évek számát jelképezik. Ha egy büntetlen előéletű ember tetováltat magára ilyet, és szembekerül egy korábbi elítélttel, az biztosan nem fogja annyiba hagyni, hogy tréfát csináljanak a tetoválásból.

 

Vicsorgó ragadozók

Egy vicsorgó ragadozót sokak a bátorsággal, a hatalommal és az erővel hozhatják párhuzamba, de a bűnözők világában az erőszakra való hajlamot és a könyörtelenséget szimbolizálja. Ha egyszer rossz környezetbe kerülünk, akkor biztosan számon kérik rajtunk, hogy tényleg jogosan van-e rajtunk a motívum.

 

Kereszt a mellkason

Ez a motívum leginkább Oroszországban veszélyes, ugyanis ezt a tetoválást a legveszélyesebb orosz bűnözők testén találhatjuk meg. Szórakoztatásból senki se varrasson ilyet magára, mert könnyen bajba kerülhet miatta.

 

5-ágú korona

Az Amerikában található Latin Kings nevű bűnbanda jelképe az 5-ágú korona. Ez a legnagyobb spanyol bűnszervezet, akiknek a tagjai kizárólag olyan emberek, akik börtönbe voltak vagy vannak, Csupán a divat kedvéért nem biztos, hogy jó ötlet ezt magunkra tetoválni.

 

Bohóc

Brazíliában akár az életünkkel is fizethetünk ezért a tetoválásért, ugyanis ez a legnagyobb sértés, amit ember elkövethet a bűnüldözéssel szembe. Ennek az az oka, hogy ilyen motívumot olyan emberek hordanak, akik már követtek el rendőrgyilkosságot.

 

3 pötty

Ennek a 3 kicsi tetoválásnak az egész világon teljesen egységes az értelmezése. Mi vida loca, ami magyarul annyit jelent, hogy Őrült életem. Ennél többet nem mondd el a viselőjéről, de könnyen ki lehet következtetni, hogy az ilyen motívumot viselő már biztosan került összetűzébe a kormánnyal, vagy valamilyen kapcsolata van az alvilági emberekkel. Ha valaki nem éppen ilyen ember, az inkább hanyagolja ezt a tetoválást. Érdekel a többi tetoválás jelentése is? Ha igen, akkor lapozz a következő oldalra.


divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Szervezett biciklitúra a Balatonon

szervezett biciklitúra Balaton

Oktatás helyszín Budapest

Oktatási helyszín Budapesten, a Gólvonal Bisztróban, ahol minden adott ahhoz, hogy tökéletes...

Kompasz

Iránytű, tájoló.

Sajtótájékoztató helyszín

A tökéletes sajtótájékoztató helyszín olyan megfelelő technikai háttérrel rendelkezik,...

Raffica

Raffica vitorlás hajó A hajót Bruce Farr tervezte a Libera hajóosztály...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.