Találd meg a tökéletes konferencia helyszínt, íme 10 tipp, amivel biztosan sikerül!

hirdetes

Hogyan válassz tökéletes konferencia helyszínt?

CZs
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az előadók kiválasztásától kezdve a szponzorok biztosításáig temérdek feladat tartozik egy konferencia megtervezéséhez. Az egyik legfontosabb aspektus minden esetben az esemény helyszíne, aminek kiválasztására külön gondot kell fordítani, hiszen akár az egész esemény sikere is múlhat rajta! Hogy megkönnyítsük a keresgélést, íme 10 dolog, amikre oda kell figyelned a tökéletes konferencia helyszín kiválasztásához!
 

A tökéletes konferencia helyszín megtalálásának titka

Megközelíthetőség

A konferencia helye kulcsfontosságú szerepet játszik a létszám maximalizálásában. A helyszín kiválasztása előtt győződj meg róla, hogy személyes és tömegközlekedési eszközökkel is megközelíthető legyen az adott hely, hogy a résztvevők minden lehetséges módon eljuthassanak oda. Derítsd ki továbbá, hogy van-e parkoltatási szolgálat az autóval érkezők számára. Nem árt, ha a helyszín közvetlen közelében van néhány könnyedén fellelhető étterem vagy kávézó, ahol a meghívottak eltölthetik szabadidejüket az esemény előtt vagy után.

 

Elszállásolás

 

Ha a helyszín nem egy szálloda, vagy más, elszállásolást biztosító létesítmény, akkor muszáj, hogy valahol a közelben legyen valamilyen szállást kínáló hely. Amennyiben a szállás gyalog túl messze esik a helyszíntől, ellenőrizd, hogy a szálloda biztosít-e személyszállítást a két pont között. Ha nem, akkor számolnod kell a taxiszolgálat költségeivel is.

hirdetes

 

Mindenképpen érdemes átgondolni annak a lehetőségét, hogy az esemény egy hotelben kerüljön megrendezésre. A szervezés legtöbb terhe így azonnal lekerül a válladról, hiszen a teremtől, a szálláson át egészen az étkezésig, mindent egy helyen megtalálsz. A Balaton partján, a Fenyves Yacht Club Hotelben exkluzív, gyönyörű környezetben biztosítják számodra is a tökéletes rendezvényhelyszínt, a szervezés első pillanatától az esemény utolsó napjáig állnak rendelkezésedre. Kimagasló technikai felszereltségüknek, szeparálható termeiknek köszönhetően biztosan nem kell amiatt aggódnod, hogy valami nem az elképzeléseidnek megfelelően történik majd. A konferenciát a szálloda saját kikötője, valamint élményközpontja koronázza meg. Ismerd meg te is tökéletes konferencia helyszínüket: konferencia helyszín Balaton.

 

hirdetes

Elérhetőség

 

Ha a potenciális helyszín elérhetőnek bizonyul, akkor ellenőrizd, hogy a kültéri/egyéb helységek is igénybe vehetők-e. Érdemes utána járni, hogy az adott időpont a környék vagy a létesítmény csúcsidejébe esik-e, mert ez befolyásolhatja a forgalom méretét a környéken, és különböző tevékenységeket és programokat is ellehetetleníthet.


Megfelelőség

 

Megfelel-e az adott helyszín a rendezvény jellegének? Fontos, hogy a helyszín tisztán tükrözze a konferencia célját és hangvételét, de egyben mindenben kielégítse a meghívottak igényeit is. Ne feledkezz meg a részvényesekről és a szponzorokról sem. Érdeklődd meg a létesítmény üzemeltetőitől, hogy lesznek-e a helyszínen más olyan jellegű rendezvények is a tervezett időpontban, amelyek belezavarhatnak saját rendezvényed üzenetébe, vagy hátráltathatják a márkaépítési erőfeszítéseidet.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton érdekességek kreatív utazás
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.