120. Travemünde 2009 - Visszavágás

hirdetes

120. Travemünde 2009

Tóth Mátyás
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Rotspon-kupa: Bernd Saxe lübecki polgármester a visszavágásról álmodik. Az előző évben Ole von Beust, Hamburg város polgármestere az eddig sikerekben bővelkedő Saxe-t hazai pályán legyőzte a Trave folyón.

A 120. travemündei héten az ellenfelek július 21-én ismét megküzdenek egymással.

 

Travemünde

Travemünde 2009 - Bernd Saxe revansra vágyik

A névadó nagy üveg vörösborért (lásd a képen) Match Race és más hajók versenyeznek.
Miután tavaly Saxe a Drachen-nel vitorlázott, ebben az évben két Skippi 750-es Cruiserrel versenyzik, amit a lübecki Nordsail Yachtcég gyártott. A Regatta versenyútvonala a Priwall és a Norderfähre között van, és július 21-én délután 13 órakor kezdődik. A kikapcsolódásra vágyó nézők a versenyt a sétányról nézhetik.

 

Travemünde 2009 - Óriási érdeklődés

 

A 120. jubileumi travemündei heteket július 17. és augusztus 2.  között rendezik meg, ahová több mint húsz országból legkevesebb 2500 résztvevőt, és mintegy egymillió látogatót várnak.

 

Travemünde 2009 - 33 vitorlás verseny

 

A travemündei heteken 33 vitorlásversenyt rendeznek.

hirdetes

 

Travemünde 2009 - Program ízelítő

 

- 2009. július 18-tól július 20-ig: 14 Footer, Stemacloud-típusú hajók versenye, 9 gyorsasági verseny, a kikötési hely: a Noder móló.

- 2009. július 18-tól július 20-ig: 18 Footer German Open, Steamcloud-típusú hajók versenye, 9 gyorsasági verseny, a kikötési hely szintén a Noder móló.

- 2009. július 18-tól július 21-ig: manroland J24 German Open, Diabolo-típusú hajók versenye, 9 gyorsasági verseny, a kikötési hely: Leuchtenfeld.

- 2009. július 22-től július 24-ig: Folkeboot, Calypso-hajókkal, 8 gyorsasági verseny, kikötési hely: Passathafen

- 2009. július 27-től július 25-ig: Korsar, 8 gyorsasági verseny, Calypso-hajókkal, kikötési hely: Passathafen.

- 2009. július 24- től július 27-ig: Seebahn Mittelstrecke, az első gyorsasági verseny július 27-én 10 órakor kezdődik, az útvonal Travemünde Grömitz között van, a második gyorsasági verseny július 25-én Grömitzből indul, és Travemündében ér véget.

hirdetes

- július 24. és július 25. között: a start július 24-én 11 órakor kezdődik, Neil Pryde RS: X Surfboard, Steam Cloud-típusú hajókkal, 8 gyorsasági verseny, kikötési hely: Mövenstein.

- 2009. július 28-től augusztus 1-ig: Bic Techon IDJM, szörfverseny, 12 gyorsasági verseny, kikötési hely: Mövenstein/Grünstrand.

- 2009. július 28-től augusztus 1-ig: 11 órától Charlie- típusú hajókkal, 12 gyorsasági verseny, kikötési hely: Priwall.

 

Forrás: vitorlazas.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

A legjobb wellness és egészségügyi trendek a sétahajózásban

2018-12-01

A legjobb wellness és egészségügyi trendek a sétahajózásban

Szerencsére egyre többen figyelnek oda egészségükre, azonban ennek köszönhetően sok nyaraló még néhány nap erejéig sem szívesen borítja fel étrendjét és fitneszrutinját. Ezek az elvárások új trendek megjelenését idézték elő, ugyanis nem egy hajótársaság kezdte el bővíteni kínálatát mind a fitnesz, mind a wellness terén.

Utazzatok idén is a fényvitorláson!

2018-12-10

Utazzatok idén is a fényvitorláson!

2017-ben indult első útjára Balatonfenyvesen a fényvitorlás, a nagy siker miatt idén is van alkalom arra, hogy utazzatok rajta! Ismerkedjetek meg Nanával, a különleges fényvitorlással!

hajó

Szótár

Flieger

Flieger – speciális orrvitorla, a normál orrvitorla felett helyezkedik el Tovább

Balatongyörök Hajóállomás

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Balatoni Hajózási Zrt.... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.