Szeretnénk mi is így élni, vagy legalább utazni pár hetet: túra egy luxus jacht belsejében

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Szeretnénk mi is így élni, vagy legalább utazni pár hetet: túra egy luxus jacht belsejében

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szeretnénk mi is így élni, vagy legalább utazni pár hetet: túra egy luxus jacht belsejében


2023/11/02
VN

Frissítve: 2024/03/29
Frissítette: ZH

Őszintén megmondom, hogy gyerekkori álmom elmenni egyszer egy világkörüli hajóútra, mindig is izgalmasnak tartottam a vízen való hánykolódást, a megannyi érdekes állomást, de sokan azt mondták, hogy biztosan unatkoznék. Na hát egy ilyen luxus jachton biztosan nem lenne egy percem sem arra, hogy unjam magam. Van ezen a hajón minden, ami csak kell, egy valóságos úszó város. Gyertek velünk és virtuálisan járjátok be a jachtot!

Túra egy luxus jacht belsejében

Úszó luxus villa

Mikor a nagy tengeri kikötők környékén sétálunk, teszem azt Monacoban, vagy bárhol máshol a Riviérán, akkor már messziről feltűnnek a szörnyen nagy luxus monstrumok. Mindig is kíváncsi voltam rájuk, hogy mit rejthet a belsejük, mi lehet a fedélzeten. Elképzelni nem tudtam, hogy egy ilyen magánhajón mire kellhet ennyi terület, mi mindent rejthetnek a hajó falai? A videót látva azt kell mondanom, hogy ez egy óriási úszó luxusvilla, aminek tulajdonosai semmi kompromisszumot nem voltak hajlandóak kötni, minden egyes földi jót az úszó lakosztályukba is beépítettek.

 

Luxus 365 lábon

Már a fedélzetre megérkezve luxus fogadja a látogatókat, minőségi fa padlózat, bárpult, de az igazi luxus a hajó belsejébe lépve következik csak igazán. Hatalmas csillár, dupla lépcső, klasszikus stílusban berendezett monumentális nappali, zongora, fehér márvány, műalkotások a falakon. Ha tovább megyünk, és szétnézünk, a fényűzés, és a pompa tovább folytatódik. Egy-egy képkockát látva úgy érezheti magát az ember, mintha egy kastélyba, vagy valamilyen palotába csöppent volna, pedig még mindig csak a kikötőben barangolunk, az egyik vízen úszó jachton. Dolgozószoba saját könyvtárral, karosszékkel, minden apró részletre ügyelve. És az i-re a pont: könyvespolcból nyíló titkos folyosó, csakúgy, mint a filmekben. De van boros pince is, persze nem igazi pince jellegű, inkább egy hűtött raktár az egész. A hálószobák valami elképesztőek, luxus villákhoz méltóan csodásan vanna berendezve, mindegyikhez saját fürdőszoba jár, óriási tv, de ami a legfontosabb az a pazar kilátás, némelyikhez saját tetőablak jár, ahonnan személy szerint én nagyon szívesen csodálnám éjszakánként a tenger közepéről a csillagképeket. A helikopterleszálló úgy halottam egy ilyen hajónál, alap, de ezenkívül van még a fedélzeten medence, spa, kinti étkező, koktélbár, és mozi is. Ezen a jachton van minden, amire szükség lehet egy nagy óceánon átívelő utazásra, kikapcsolódóra, de nézzétek meg ti is a videót!

 

 


érdekesség hajó luxusKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Alba

A nagyvitorlarudat lefeszítő szerkezet, mellyel egyrészt a nagyvitorla alakja,...

Ballon

A ballon a nagyméretű orrvitorlák gyűjtõneve, például spinakker.

Dinamikus dőlés

Az oldalt csúszó hajón a tőkesúly vagy az uszony a menetiránnyal szöget zár be, emiatt a...

Eszes Tamás

Név: Eszes Tamás Eszes Tamás születési hely/idő: Keszthely, 1976. június...

Hekk

Mi is az a hekk és mi az a csacsihal? Sokan mondják, a hekk, mint hal nem is létezik....
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.