notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Új autó vásárlása, vagy lízingelés?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Új autó vásárlása, vagy lízingelés?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Új autó vásárlása, vagy lízingelés?


2013/11/21

Egy autó vásárlása nagy felelősséggel, és főképp nagy pénzügyi elköteleződéssel jár. A jelenlegi gazdasági helyzetben senki sem engedheti meg magának, hogy új autót vásároljon, kifizetve annak teljes árát. A lízingszerződés azoknak ajánlott, akik szeretnének rugalmas feltételeket választani maguknak, és a futamidő lejártakor saját autóval rendelkezni. Előző cikkünkben olvashattál a tartós bérletről, most lássuk, mit is takar a lízingelés.

Új autó vásárlása, vagy lízingelés?

Mi a lízingelés?

A lízingelés folyamatának elején a lízingelni kívánt autót a lízingcég veszi meg, így neked nem a banknak kell fizetned a törlesztő részletet, hanem a cégnek. A tulajdonjog így a cégé, de minden, a használathoz szükséges költség téged, vagyis a lízingbevevőt érint. A futamidő lejártával az autó tulajdonjoga a lízingbevevőre száll.

A lízingelés előnyei

h2 after

Rugalmas részletfizetés

A lízing igénybevételekor a rendelkezésedre álló pénzösszeggel gazdálkodhatsz, ahogy szeretnél. A futamidő terjedhet egészen 12 hónaptól 60 hónapig is.

Minimális költségek

A lízingelés megkezdéséhez legalább 30% önrészt kell vállalni, de minimum 1.000.000 forintot kell hitelben felvenni.

Zártvégű lízing

Az autó a részletfizetés lejártakor a lízingbeadó cégről a lízingbevevőre száll, az ő tulajdonát képzi majd a jármű.

Deviza alapú lízing

A lízingelést Euró vagy Forint alapon is fel lehet venni, így ez is egy olyan testre szabható módszer, amely sokaknak könnyítést jelenthet.

 

 

Ki veheti igénybe a lízingszerződést

Lízingszerződés igénybevételekor a következő feltételeknek kell teljesülniük:

 

  • A lízingbevevőnek 18. életévét betöltött, magyar állampolgárnak kell lennie.
  • Aki vállalkozásként lízinggel, annak a cégét Magyarországon kell bejegyeztetnie.
  • Egyéni vállalkozóként rendelkeznie kell az érvényes vállalkozói igazolvánnyal.

 

Mi szükséges a lízingszerződéshez?

Lízing adatlap

  • Személyi azonosságot igazoló fényképes igazolvány és lakcímkártya
  • Munkáltatói igazolás
  • Bankszámla szerződés vagy annak kivonata
  • Lakóhelyre szóló, három hónapnál nem régebbi közüzemi számla és annak befizetését igazoló bizonylat másolata

 

A lízingelés mellett döntenél? Lízingelj egy igazán megbízható cégtől, amely már régóta jelen van a magyar piacon! Kattints ide!

 

 Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Bohém Étterem Budapest

A Pest Buda Bisztró étterem az egyik legjobb étterem Budapesten Különlegességét maga a...

Unterlieck

Az unterlieck a nagyvitorla (Gross) alsó éle.

Balatongyörök Hajóállomás

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a Balatoni Hajózási Zrt....

Badacsony - Hajóállomás BH Zrt.

Badacsony Hajóállomás BH Zrt. kikötő tudnivalók: Mindenképpen azt ajánlom a...

Karabíner

A karabíner rugós csat, elengedhetetlen felszerelés a hajósok és túrázók számára....
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!