Új autó vásárlása, vagy lízingelés?

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Új autó vásárlása, vagy lízingelés?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Új autó vásárlása, vagy lízingelés?


2013/11/21

Egy autó vásárlása nagy felelősséggel, és főképp nagy pénzügyi elköteleződéssel jár. A jelenlegi gazdasági helyzetben senki sem engedheti meg magának, hogy új autót vásároljon, kifizetve annak teljes árát. A lízingszerződés azoknak ajánlott, akik szeretnének rugalmas feltételeket választani maguknak, és a futamidő lejártakor saját autóval rendelkezni. Előző cikkünkben olvashattál a tartós bérletről, most lássuk, mit is takar a lízingelés.

Új autó vásárlása, vagy lízingelés?

Mi a lízingelés?

A lízingelés folyamatának elején a lízingelni kívánt autót a lízingcég veszi meg, így neked nem a banknak kell fizetned a törlesztő részletet, hanem a cégnek. A tulajdonjog így a cégé, de minden, a használathoz szükséges költség téged, vagyis a lízingbevevőt érint. A futamidő lejártával az autó tulajdonjoga a lízingbevevőre száll.

A lízingelés előnyei

Rugalmas részletfizetés

A lízing igénybevételekor a rendelkezésedre álló pénzösszeggel gazdálkodhatsz, ahogy szeretnél. A futamidő terjedhet egészen 12 hónaptól 60 hónapig is.

Minimális költségek

A lízingelés megkezdéséhez legalább 30% önrészt kell vállalni, de minimum 1.000.000 forintot kell hitelben felvenni.

Zártvégű lízing

Az autó a részletfizetés lejártakor a lízingbeadó cégről a lízingbevevőre száll, az ő tulajdonát képzi majd a jármű.

Deviza alapú lízing

A lízingelést Euró vagy Forint alapon is fel lehet venni, így ez is egy olyan testre szabható módszer, amely sokaknak könnyítést jelenthet.

 

 

Ki veheti igénybe a lízingszerződést

Lízingszerződés igénybevételekor a következő feltételeknek kell teljesülniük:

 

  • A lízingbevevőnek 18. életévét betöltött, magyar állampolgárnak kell lennie.
  • Aki vállalkozásként lízinggel, annak a cégét Magyarországon kell bejegyeztetnie.
  • Egyéni vállalkozóként rendelkeznie kell az érvényes vállalkozói igazolvánnyal.

 

Mi szükséges a lízingszerződéshez?

Lízing adatlap

  • Személyi azonosságot igazoló fényképes igazolvány és lakcímkártya
  • Munkáltatói igazolás
  • Bankszámla szerződés vagy annak kivonata
  • Lakóhelyre szóló, három hónapnál nem régebbi közüzemi számla és annak befizetését igazoló bizonylat másolata

 

A lízingelés mellett döntenél? Lízingelj egy igazán megbízható cégtől, amely már régóta jelen van a magyar piacon! Kattints ide!

 

 

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Hosszú hétvége

Ha egy ünnep keddre vagy éppen csütörtökre esik, akkor az előtte lévő hétfőt vagy az...

Sydney Hobart

Sydney Hobart Yacht Race Rolex   Rolex Sydney Hobart versenytáv A Rolex Sydney...

Frühstart

A frühstart a korai rajt a versenyeken.

360

360o büntetésnek nevezzük azt, amikor egy hajó valamilyen szabálytalanságot követ el és...

Farkiképzés

A hajók farának kiképzése elsősorban a vízvonalak záródása és a hajó megfelelő...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.