Egy új fejlesztés, mellyel a jövőben könnyebb lehet a tanítás és a tanulás!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Egy új fejlesztés magyar kezek által - Ismerd meg te is az iTeach.world-t, mely megkönnyíti a jövőben a tanítást és a tanulást!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egy új fejlesztés magyar kezek által - Ismerd meg te is az iTeach.world-t, mely megkönnyíti a jövőben a tanítást és a tanulást!


2015/08/04

Az iTeach.world egy amerikai és magyar fejlesztés eredménye, melyben egy olyan oktatási platformot hoztak létre, amelynek célja, hogy megkönnyítse az online tanítást és tanulást egyaránt.

Egy új fejlesztés, mellyel a jövőben könnyebb lehet a tanítás és a tanulás!

Napjainkban Magyarországon nem éppen az oktatás a legkiemelkedőbb, ezért szükség volt valamire, ami a hazai színvonalat is feljebb tudja emelni. Ezt követően született meg az ötlet, miszerint hazánkba is elérkezhet egy amerika és magyar fejlesztés, melyben az oktatás még egyszerűbbé válhat az ország bármely területén. Ez az újonnan kifejlesztett rendszer megkönnyíti mind a tanítók, mind a tanulók életét a jövőben!

 

Az iTeach.world bemutatkozása az első magyarországi sajtótájékoztatón

 

Az iTeach.world egy amerikai és magyar fejlesztés, melyben egy olyan oktatási platformot hoztak létre, amelynek célja az online tanítás/tanulás megkönnyítése.

 

A bemutatkozó prezentációt a két tulajdonos, Jean-Pierre Guittard és Bodnár Zsigmond tartotta 2015. június 17-én a patinás Magyar Tudományos Akadémia székházában működő Akadémia Klub által menedzselt Kodály-teremben. E gyönyörű helyszín minden igényt kielégítve hozzájárult a rangos esemény zavartalan lezajlásához.

 

 

Egy új fejlesztés, mellyel könnyebbé válhat a jövőben az oktatás!

 

Több száz tanár, iskola, egyetem belföldön és külföldön segített abban, hogy egy olyan rendszert fejleszthessenek ki, ahol a tanárok szabadon létrehozhatnak online kurzusokat vagy magánórákat, és két kattintással indíthatnak élő online órákat egy virtuális osztályteremben.

 

Így akár Budapestről is képes korrepetálni egy tanár több debreceni diákot egyszerre úgy, hogy az óradíját a rendszeren keresztül beszedi a diákoktól, és azt megkapja minden második hét végén a bankszámlájára.

 

 

 

A rendszer a diákok oldaláról szintén egy roppant kényelmes és hasznos megoldás, mivel akár otthon a nappaliból, a strandon, vagy a buszon ülve is részt vehetnek egy teljes nyelvvizsga felkészítő kurzuson.

 

Az iTeach.world rendszerre méltán büszkék lehetünk!

 

Céljuk, hogy év végére közel egymillió ember tanítson és tanuljon a rendszer segítségével, és nem titkolt további társadalmi célkitűzéseik közé tartozik, hogy Magyarországon az oldalon keresztül tanító tanárok átlagos havi bevételeit 150%-al növeljék, így pótolva ki havi keresetüket.

 

 

A rendszert itthon Magyarországon magyarok fejlesztették, akikre méltán büszkék lehetünk. Itthon először tették elérhetővé, de céljuk, hogy az egész világban megismerjék őket! Megismerjék azt, hogy a magyarok a Prezi, a Ustream, és a LogMeIn után képesek voltak valami nagyot alkotni megint!

 

 

Az, hogy itthon is elindulhatott az iTeach.world rendszer, magyar fejlesztőknek köszönhető!

 

Csapatuk teljes egészében magyar fejlesztőkből, munkatársakból áll. Céljuk, hogy a jövőben is minden munkatárs magyar legyen, és a magyarországi központból lássa el feladatát.

 

 

Annak ellenére, hogy a világ számos pontjára szeretnék eljuttatni terméküket, hisznek benne, hogy képesek lesznek a kihívásokat magyar munkavállalókkal megoldani, és közösen sikerre vinni ezt a magyar-amerikai együttműködésen alapuló vállalkozást.


érdekességekKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kutter

A kutter vitorlázatot használó hajók két orrvitorlát használnak egymás mögött, plussz...

Belső hely

Belső hely – versenyben a pályajel kerülésekor a külsõ hajó köteles helyet adni a...

Flokko

A flokko egy könnyű széljelzó szalag.

Tihanyi Yacht Club

A Tihanyi Yacht Club vitorláskikötőjének bemutatása: A tihanyi kompkikötőtől...

Cirkáló

A cirkáló egy klasszikus, kecses tőkesúlyos vitorláshajó. Az utána szereplő szám a...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.