Egy új fejlesztés, mellyel a jövőben könnyebb lehet a tanítás és a tanulás!

hirdetes

Egy új fejlesztés magyar kezek által - Ismerd meg te is az iTeach.world-t, mely megkönnyíti a jövőben a tanítást és a tanulást!

Vitorlás Életmód Magazin
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az iTeach.world egy amerikai és magyar fejlesztés eredménye, melyben egy olyan oktatási platformot hoztak létre, amelynek célja, hogy megkönnyítse az online tanítást és tanulást egyaránt.

Egy új fejlesztés, mellyel a jövőben könnyebb lehet a tanítás és a tanulás!

Napjainkban Magyarországon nem éppen az oktatás a legkiemelkedőbb, ezért szükség volt valamire, ami a hazai színvonalat is feljebb tudja emelni. Ezt követően született meg az ötlet, miszerint hazánkba is elérkezhet egy amerika és magyar fejlesztés, melyben az oktatás még egyszerűbbé válhat az ország bármely területén. Ez az újonnan kifejlesztett rendszer megkönnyíti mind a tanítók, mind a tanulók életét a jövőben!

 

Az iTeach.world bemutatkozása az első magyarországi sajtótájékoztatón

 

Az iTeach.world egy amerikai és magyar fejlesztés, melyben egy olyan oktatási platformot hoztak létre, amelynek célja az online tanítás/tanulás megkönnyítése.

 

A bemutatkozó prezentációt a két tulajdonos, Jean-Pierre Guittard és Bodnár Zsigmond tartotta 2015. június 17-én a patinás Magyar Tudományos Akadémia székházában működő Akadémia Klub által menedzselt Kodály-teremben. E gyönyörű helyszín minden igényt kielégítve hozzájárult a rangos esemény zavartalan lezajlásához.

 

 

Egy új fejlesztés, mellyel könnyebbé válhat a jövőben az oktatás!

hirdetes

 

Több száz tanár, iskola, egyetem belföldön és külföldön segített abban, hogy egy olyan rendszert fejleszthessenek ki, ahol a tanárok szabadon létrehozhatnak online kurzusokat vagy magánórákat, és két kattintással indíthatnak élő online órákat egy virtuális osztályteremben.

 

Így akár Budapestről is képes korrepetálni egy tanár több debreceni diákot egyszerre úgy, hogy az óradíját a rendszeren keresztül beszedi a diákoktól, és azt megkapja minden második hét végén a bankszámlájára.

 

 

 

A rendszer a diákok oldaláról szintén egy roppant kényelmes és hasznos megoldás, mivel akár otthon a nappaliból, a strandon, vagy a buszon ülve is részt vehetnek egy teljes nyelvvizsga felkészítő kurzuson.

 

Az iTeach.world rendszerre méltán büszkék lehetünk!

 

Céljuk, hogy év végére közel egymillió ember tanítson és tanuljon a rendszer segítségével, és nem titkolt további társadalmi célkitűzéseik közé tartozik, hogy Magyarországon az oldalon keresztül tanító tanárok átlagos havi bevételeit 150%-al növeljék, így pótolva ki havi keresetüket.

hirdetes

 

 

A rendszert itthon Magyarországon magyarok fejlesztették, akikre méltán büszkék lehetünk. Itthon először tették elérhetővé, de céljuk, hogy az egész világban megismerjék őket! Megismerjék azt, hogy a magyarok a Prezi, a Ustream, és a LogMeIn után képesek voltak valami nagyot alkotni megint!

 

 

Az, hogy itthon is elindulhatott az iTeach.world rendszer, magyar fejlesztőknek köszönhető!

 

Csapatuk teljes egészében magyar fejlesztőkből, munkatársakból áll. Céljuk, hogy a jövőben is minden munkatárs magyar legyen, és a magyarországi központból lássa el feladatát.

 

 

Annak ellenére, hogy a világ számos pontjára szeretnék eljuttatni terméküket, hisznek benne, hogy képesek lesznek a kihívásokat magyar munkavállalókkal megoldani, és közösen sikerre vinni ezt a magyar-amerikai együttműködésen alapuló vállalkozást.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek

Szótár

Kiülés

Erős szélben a jollék megdőlnek és mivel nincs tőkesúlyuk, nekünk kell stabilizálni. Ezt... Tovább

Magas biztonsági fokozatú lakat

Kompromisszummentes biztonságra van szükséged? Válassz a világ vezető lakatgyártó cégének... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 167

Átlagos értékelés: 4.9