Ezek a legfontosabb technológiák, melyek 2022-ben megjelentek a fogászaton belül

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Új fogászati technológiák 2022-ben, melyek fejlesztik a fogászatot

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Új fogászati technológiák 2022-ben, melyek fejlesztik a fogászatot


2021/11/19
TK

Mivel egyikünknek sincs egy jósgömbje, hogy előre lássuk 2021 befejeztével, hogy mire számíthatunk a 2022-es évtől, egyetlen dologban lehetünk csupán biztosak – a fogászati technológiák továbbra is fejlődni fognak e területen, melyből nem csak a szakemberek, de a páciensek is egyaránt profitálhatnak. A rengeteg kiszámíthatatlan és ismeretlen tényezővel a COVID-19 körül, számolnunk kell azzal, illetve számítanunk kell arra, hogy a további biztonsági intézkedések a higiénia kapcsán megmaradjanak.

Fogorvosi technológiák

Most pedig, helyezzük fókuszba, milyen fogászati technológiák fejlesztik a szakmát 2022-ben.


Fogászati implantációs technológiák – robotika


Már számos fogászati implantációs módszerről beszélhetünk – mégis, amit még kevesen emeltek ki, az egy meglehetősen úttörő fogászati implantációs technológia. Beszéljünk tehát a robotokról!


A robotikát számtalan különböző műtéteknél használták már, ezzel is segítve, valamint bővítve az orvosok tudását és hozzáértését.  Bár egyikünk sem fogja látni, ahogy robotok helyettesítik a szakembereket, a robottechnológiának hála fejlődött a szakma, jobb műtétekkel kapcsolatos eredményeket tapasztalhatunk.


A fogászatban a robotika javíthatja a pontosságot, a precizitást, magát a munkafolyamatot, illetve jobbá teheti a kezelés eredményét is a betegek számára. Míg a fogászati implantációk nagy sikerarányt mutatnak a betegek szempontjából, mint minden műtét kapcsán, itt is vannak kockázatok – idegkárosodás léphet fel, valamint az implantátum is meghibásodhat. Ez az a két terület, ahol a robotika segíthet a sikerességi ráta javításában, segítheti a sebészt, hogy a fogbeültetés során az fokozott pontossággal és következetességgel történjen meg.


Az orvosok azért léptek be az orvostudományba, hogy segítsenek a betegeken – tehát, ha az olyan eszközök, mint a robotika, még jobb eredményeket kínálnak számukra, akkor érdemes számolni a robotfogászati technológia gyakoribb használatával, különösen a fogászati implantátumok és más, összetetteb fogászati eljárások esetében.

 

 

 

 

 

Cikkünk még nem ért véget – amennyiben érdekel annak folytatása, lapozz!
 


érdekesség technológiaKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Crossfit

 crossfit

Berecz Zsombor

Berecz Zsombor szül.hely/idő Székesfehérvár, 1986. április 26.   Berecz...

Fuxolás

A fuxolás, bandázsolás, babázás két kötél tartós összefonása, egymáshoz való tartós rögzítése.

Balatongyörök Csónakkikötő

A Balaton nyugati medencéjének déli partján található a DR Zrt. csónakkikötője. Saját...

Beiboot

A beiboot meghatározását lásd a boci szótárszónál.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.