Ullman Sails vitorlák már Magyarországon is

hirdetes

Ullman Sails vitorlák már Magyarországon is

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Új vitorlagyártó érkezett Magyarországra, az Ullman Sails vitorlái mostantól a balatoni hajósok számára is elérhetőek. Az importőrt,  Marton Balázst, az MB Sailing vezetőjét kérdeztük.

Ullman Sails

 

 

Miért tartottad érdemesnek Magyarországra hozni az Ullman Sails vitorlákat?Több hajómon is voltak Ullman vitorlák, engem nagyon meggyőzőtt. Bizonyos osztályokban, mint a J24, Melges24, Tornado, 420-as,  de még a 18Ft skiffeknél is pódiumon voltak ezekkel a vitorlákkal, ezért gondoltam, hogy érdemes lenne a magyar vitorlázókat is jobban megismertetni ezzel a termékkel.


 Mely hajóosztályokra vásárolhatunk Ullman Sails vitorlákat?


Az Ullman vitorlák elsősorban a One design osztályokban terjedtek el - például a J24, a Melges24, az Asso99, az F20, a 420-as, a 470-es, és a Tornado hogy párat említsek-, de az Ullman Sails vitorlák jelen vannak a nagyobb tőkesúlyos osztályokban is. Igény szerint természetesen minden más osztálynak is készítenek vitorlákat, akár túrahajókra is. 

hirdetes
 

  
  Ullman Sails vitorla

 


Milyen árfekvésben mozognak az Ullman Sails  vitorlák?  

Az Ullman Sails közép-, illetve felső kategóriás vitorlákat gyárt, de az ár attól függ a vitorla szabásától illetve attól milyen anyagokat használtak fel a elkészítéskor.
 

Miért ajánlod, hogy az Ullman Sailstól vásároljunk?

Több One design osztályban is a mezőny elején végeznek az Ullman vitorlákkal induló csapatok. Ez is azt mutatja, hogy nagyon jó vitorlákról van szó. Emellett döntő érv még, hogy nagyon rövid határidővel szállítják a megrendelt árut. Egész Európában kiépített  szervízhálózattal rendelkeznek, így 24-48 órán belül javítják vitorlákat. A Balatonon a keleti medencében, ha szükséges el is megyünk a vitorláért és megjavítva vissza is visszük a megrendelőnek.

hirdetes

Milyenek a hazai hajósok tapasztalatai az Ullman Sails vitorlákkal?

Jelen pillanatban nem sok hajón található még Ullman vitorla, néhány hajón a Melges 24 mezőnyben, már 1-2 túrahajón is megjelent, és a saját Formula 16-osomon használok ilyen nagyvitorlát illetve gennakert. Az M3-as osztályban a Nacra F20-on is Ullman fockkal versenyzünk.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Balatonalmádi - Hajóállomás BH Zrt.

Balatonalmádi - Hajóállomás BH Zrt. tudnivalók: A BH ZRt. kikötője közforgalmú, a... Tovább

Beaufort skála

A Beaufort skála meghatározását lásd a szélerősség skála szótárszónál. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.