Ullman Sails vitorlák már Magyarországon is

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Ullman Sails vitorlák már Magyarországon is

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ullman Sails vitorlák már Magyarországon is


2011/09/06

Új vitorlagyártó érkezett Magyarországra, az Ullman Sails vitorlái mostantól a balatoni hajósok számára is elérhetőek. Az importőrt,  Marton Balázst, az MB Sailing vezetőjét kérdeztük.

Ullman Sails

 

 

Miért tartottad érdemesnek Magyarországra hozni az Ullman Sails vitorlákat?Több hajómon is voltak Ullman vitorlák, engem nagyon meggyőzőtt. Bizonyos osztályokban, mint a J24, Melges24, Tornado, 420-as,  de még a 18Ft skiffeknél is pódiumon voltak ezekkel a vitorlákkal, ezért gondoltam, hogy érdemes lenne a magyar vitorlázókat is jobban megismertetni ezzel a termékkel.


 Mely hajóosztályokra vásárolhatunk Ullman Sails vitorlákat?


Az Ullman vitorlák elsősorban a One design osztályokban terjedtek el - például a J24, a Melges24, az Asso99, az F20, a 420-as, a 470-es, és a Tornado hogy párat említsek-, de az Ullman Sails vitorlák jelen vannak a nagyobb tőkesúlyos osztályokban is. Igény szerint természetesen minden más osztálynak is készítenek vitorlákat, akár túrahajókra is. 
 

  
  Ullman Sails vitorla

 


Milyen árfekvésben mozognak az Ullman Sails  vitorlák?  

Az Ullman Sails közép-, illetve felső kategóriás vitorlákat gyárt, de az ár attól függ a vitorla szabásától illetve attól milyen anyagokat használtak fel a elkészítéskor.
 

Miért ajánlod, hogy az Ullman Sailstól vásároljunk?

Több One design osztályban is a mezőny elején végeznek az Ullman vitorlákkal induló csapatok. Ez is azt mutatja, hogy nagyon jó vitorlákról van szó. Emellett döntő érv még, hogy nagyon rövid határidővel szállítják a megrendelt árut. Egész Európában kiépített  szervízhálózattal rendelkeznek, így 24-48 órán belül javítják vitorlákat. A Balatonon a keleti medencében, ha szükséges el is megyünk a vitorláért és megjavítva vissza is visszük a megrendelőnek.

Milyenek a hazai hajósok tapasztalatai az Ullman Sails vitorlákkal?

Jelen pillanatban nem sok hajón található még Ullman vitorla, néhány hajón a Melges 24 mezőnyben, már 1-2 túrahajón is megjelent, és a saját Formula 16-osomon használok ilyen nagyvitorlát illetve gennakert. Az M3-as osztályban a Nacra F20-on is Ullman fockkal versenyzünk.

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kuh-forduló

Kuh-forduló vagy Q-forduló, közismertebb nevén szamár- vagy tehénforduló. Erős szélben...

krejcolás

Célunkat csak negyedszélben tudjuk megközelíteni, és legalább egy fordulást tartalmaz, szél...

Nautic 370 Run vitorlás hajó

A hajó extravagáns megjelenése a legújabb trendeket követi, maximálisan szem előtt tartva...

Salgó polc

Salgó Polc

Észak Dunántúli Elektromos Vitorlázó Sportklub, Balatonalmádi

A Balaton keleti medencéjének északi partján található az  Észak Dunántúli...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.