UniCredit Youth America's Cup - az UniCredit Group támogatja a fiatal vitorlázó generációt

Kövess minket facebookon!
Főoldal > UniCredit Youth America's Cup - az UniCredit Group támogatja a fiatal vitorlázó generációt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

UniCredit Youth America's Cup - az UniCredit Group támogatja a fiatal vitorlázó generációt


2024/02/19
ZH

A Youth America's Cup vitorlásverseny az UniCredit Group támogatásával kínál páratlan lehetőséget a fiatal tehetségek számára, hogy a nemzetközi porondon megmutassák képességeiket.

UniCredit Youth America's Cup 2024

UniCredit Youth America's Cup 2024


A vitorlázás világában egy különleges esemény hívja fel magára a figyelmet, amely a fiatal tehetségek számára kínál kivételes lehetőséget a megmérettetésre: az UniCredit Youth America's Cup. Ez a verseny nem csupán a sportág szerelmeseit vonzza, hanem egy olyan platformot is teremt, ahol a fiatal vitorlázók megmutathatják tudásukat, csapatszellemüket, és harcba szállhatnak a világ egyik legprestízsebb trófeájáért. Az UniCredit Group támogatásával megvalósuló esemény különleges jelentőséggel bír mind a résztvevők, mind a szervezők számára.

 

 

A versenyről bővebben:


Az UniCredit Youth America's Cup a 18 és 25 év közötti fiataloknak ad lehetőséget, hogy részt vegyenek ebben a rangos vitorlásversenyben, mely 2024 szeptemberében Barcelonában kerül megrendezésre. A verseny az America's Cup hosszú történetében egy új fejezetet nyit, hiszen kifejezetten a fiatal generáció számára hozták létre, lehetőséget adva nekik, hogy a nemzetközi porondon is megmutathassák képességeiket.


Egy olyan kezdeményezés, amely a fiatalokban rejlő potenciál felismerésére és támogatására összpontosít, miközben a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is előtérbe helyezi. Andrea Orcel, az UniCredit Group vezérigazgatója szerint a verseny egy olyan sportágban ad lehetőséget a fiataloknak, amely a csapatszellem, az intuíció és a közös cél iránti elkötelezettség fontosságát hangsúlyozza.

 

Ki vehet részt a versenyen?


A verseny a világ 12 országából érkező legjobb fiatal vitorlázóit vonzza, akik az AC40-es osztályban mérik össze tudásukat. A verseny előtt öt és fél napos gyakorlási időszak áll a résztvevők rendelkezésére, melyet a hivatalos versenyek követnek. A nyitó selejtezők után a legjobban teljesítő csapatok jutnak tovább a döntőbe, ahol az UniCredit Youth America's Cup trófeájáért versenyeznek.


Az UniCredit elkötelezettsége a fiatal tehetségek támogatása és a fenntarthatóság iránt tökéletesen összhangban van az America's Cup értékeivel. A verseny nem csak a jövő vitorlázó generációjának ad lehetőséget a bemutatkozásra, hanem a környezettudatos gondolkodás és a fenntartható fejlődés fontosságát is hangsúlyozza.


Az UniCredit Group támogatásával ez a rendezvény nem csak a résztvevőknek kínál felejthetetlen élményt, hanem a nézőknek is, akik a partról vagy a képernyőkön keresztül szurkolhatnak a fiatal tehetségeknek. Az UniCredit Youth America's Cup így híd a múlt és a jövő között, együtt formálva a vitorlázás jövőbeli irányát.
 


hajó hír luxus sport technológia tenger, óceán utazás verseny vitorlázásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Tőkesúlyos hajó

Tőkesúllyal és kabinnal rendelkező vitorlás hajó. Nevezik még kielernek is.

Fartőke

A fartőke a fából készült hajóknál a gerinc folytatása a fartükör síkjáig. Nagyobb...

Takk

A takkot csapásnak is hívjuk. Egy csapás lehet jobb, bal, pozitív illetve negatív. Ha...

Pozitív csapás

 Cirkálásnál, azaz kreuzban, az a szakasz, amely közelebb visz minket célunkhoz.

Halfej

Halfej: a nagyvitorla felsõ sarkába préselt fémlemez.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.