Bemutatjuk, hogy hogyan készülhetsz fel az üzleti porté fotózásra!

hirdetes

Üzleti portré fotózás

LK
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az üzleti életben rendkívül fontos a bizalmi image építés, amihez elengedhetetlen egy tökéletes fotó, amit akár évekig használhatsz. Bemutatjuk, hogy mire kell figyelni az üzleti portré fotózásnál! 

Így készülhetsz fel megfelelően az üzleti portré fotózásra!

 

A jó benyomás elengedhetetlen az üzleti életben, amihez szükség van egy bizalmat keltő fotóra is, amivel magabiztosan jelenhet meg a cégének weboldalán, a médiában, reklámanyagokban. Cégvezetőknek, üzletembereknek mindenképp fontos, hogy legyenek ilyen képeik, de az álláskeresőknek sem hátrány, ha egy tökéletesen elkészített fotó jelenik meg az önéletrajzukon. Vegyük át sorra, hogy mire lesz szükség a fotózás alatt!

 

Mi a célod vele?

 

A fotózás előtt mindenképp gondold át, hogy miért van szükséged erre a képre, milyen célokra fogod használni. Találj ki ötleteket, és beszéld át ezt a fotóssal!

 

Ruha

 

A ruházat rendkívül fontos ebben az esetben, hiszen rengeteg fontos információt elárulhat rólad az, hogy milyen ruhadarabokat viselsz. Mindenképp konzervatív öltözéket válassz, ebben az esetben a sötétebb színek sokkal jobban passzolnak a képhez. A nagyon feltűnő és mintás ruhadarabok ebben az esetben nem megfelelőek, hiszen teljesen elvonják rólad a figyelmet. A karokat, vállakat nem célszerű szabadon hagyni.

hirdetes

 

 

hirdetes

Arc

 

Hölgyek esetében egy jól elkészített smink eltüntetheti a szem alatti karikákat, a fáradtság jeleit. Arra azonban mindenképp figyelni kell, hogy a smink ne legyen túl feltűnő! Az a legjobb, ha a fotózáson van egy profi sminkes is, így garantáltan tökéletes lesz a végeredmény.

Urak esetében fontos, hogy ne közvetlenül a fotózás előtt borotválkozzanak, hiszen ezzel elkerülhető a sok apró piros pötty.

 

Mit szeretnél kiemelni magadon?

 

Döntsd el a fotózás előtt, hogy mit szeretnél kiemelni magadon. Ha szeretnél eltüntetni néhány dolgot, és a legjobb arcodat szeretnéd mutatni, mindenképp beszélj a fotóssal részletesebben erről, hiszen a megfelelő fényekkel, vagy egy kis utómunkával szinte minden helyrehozható.

 

 

Profi képeket szerenél magadról? Bátran merem ajnálani Edina fotót! Kérj ajánlatot ide kattintva: céges portfólió fotózás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 174

Átlagos értékelés: 5.0

divat