Merre érdemes elmenni kirándulni? Vadasparrkal bővül a Festetics Imre Állatpark

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Május közepétől látogatható a gyenesdiási Festetics Imre Állatpark vadaspark része

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Május közepétől látogatható a gyenesdiási Festetics Imre Állatpark vadaspark része


2021/05/16
TK
Május közepétől látogatható a gyenesdiási Festetics Imre Állatpark vadaspark része
Vadaspark

Mint láthatjuk tehát az egész család számára élményt nyújthat a hely meglátogatása, arról nem is beszélve, hogy legkülönbözőbb, szervezett programok mellett kisállat-simogatóval, népi játékokkal, illetve előadásokkal is találkozhatnak az érdeklődők. Akik a kirándulás alatt megéheznek, azokat pedig az ottani büfé várja sok szeretettel.


Amennyiben ez nem lenne elég, az állatkerti sétát érdemes a közeli Természet Háza Látogatóközpont felkeresésével is egybekötni, ami a Keszthelyi-hegység természeti kincsiet, élővilágát fogja majd bemutatni az oda látogatóknak.


Mire kell számítanunk, amennyiben a napokban oda szeretnénk kirándulni?


Amennyiben el szeretnénk látogatni a vadasparkban, tisztába kell lennünk azzal, hogy annak látogatása csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára lehetséges, melynek felmutatása után a jegy megvásárlása a Természet Háza Látogatóközpont udvarán található pénztárban lehetséges.


A régi állatparkot, valamint az újonnan elkészített vadasparkot egyaránt meg lehet látogatni egy belépőjegy megvásárlását követően – amennyiben szeretnénk a helyet elhagyhatjuk és visszatérhetünk, ugyanis a megvásárolt belépő egész nap, többszöri alkalommal is felhasználható.


Amennyiben a jegyeket már megvásároltuk, akkor az előírások szerint mind kézfertőtlenítő, mind szájmaszk használata kötelező. Arra is fokozottan oda kell figyelniük a látogatóknak, hogy betartsák a megfelelő védőtávolságokat a park területén.


Parkolásra a Természet Ház Látogatóközpont keretein belül van lehetőség, az arra kijelölt, díjmentes parkolóhelyeken. Amennyiben már a vadaspark területén tartózkodunk, a mosdó, WC használatára a Festetics Imre Állatpark büféjében van lehetőség.


Mikor van lehetőségünk a helyet meglátogatni?


A nyitvatartártási idő előre láthatólag, 2021. június 21-ig, kizárólagosan csak hétvégén biztosított. Ebben az időszakban mind szombaton, mind vasárnap a Festetics Imre Állat- és Vadaspark 10 órakor nyitja meg kapuit, valamint az utolsó jegy megvásárlására 17 órakor van lehetőség. Ugyanakkor a vadaspark területén 18 óráig lehet tartózkodni.
 


érdekesség utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Légszekrény

Légszekrény - kishajókba épített kamrák, amik boruláskor nem engedik a hajót elsüllyedni

Standard

Standard - széljelzõ az árboc csúcsán (="windex")

Michael Maier

Michael Maier vitorlázó bemutatása Michael Maier cseh származású vitorlázó. Finn és...

Árboc

Az árboc a vitorlázat tartóoszlopa.

Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebéd, vagy más néven Sunday Brunch egy olyan közös családi program, emlynek...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.