Azonnal el akart válni, amikor először meglátta felesége arcát

hirdetes

Amikor először meglátta felesége arcát, azonnal válni akart

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy népszerű közel-keleti szokás, hogy az ifjú házasok az esküvő napján láthatják egymást először. Egy Szaúd-i férfi is elkövette azt a hibát, hogy látatlanul igen-t mondott, viszont amikor meglátta felesége arcát, menekülőre fogta.

Amikor meglátta felesége arcát, válni akart

Ez a hátránya annak a közel-keleti szokásnak, amikor is a férj úgy dönt a házasság mellett, hogy előtte még életében nem találkozott a menyasszonnyal. Bár ez nem azt jelenti, hogy egy ilyen történetnek ne lehetne boldog vége, de ennek a párnak az életében ez most egy nagyon rossz döntés volt, ugyanis a férj nemhogy az esküvő előtt nem látta leendő felesége arcát, hanem csak a fotózáson pillantotta meg először, amikor már hivatalosan házasok voltak. A reakciója azonban egy csöppet se volt romantikus. A pár egyébként Szaúd-Arábiában, azon belül is Medinah városában esküdött meg, majd villám gyorsan el is váltak útjaik.

Amikor meglátta felesége arcát, válni akart

A bajok ott kezdődtek, amikor a fotós közös képet akart készíteni az ifjú párról az esküvő után, ugyanis a férj ekkor pillanthatta meg először annak a nőnek az arcát, akivel elvileg összekötötte az életét. De a reakciója nem az volt, amit a legtöbben vártak, ugyanis ahogy meglátta a menyasszonyt, azonnal felpattant a székéből és közölte, hogy ő nem erre számított és azonnal válni akar. A lány ettől teljesen összeomlott és sokáig sírva könyörgött neki, a férfi viszont hajthatatlan volt. Viszont nemcsak a menyasszonyt sokkolta a férj viselkedése, hanem a násznép is próbálta jobb belátásra bírni és egy hatalmas vita bontakozott ki, de a férj mindenáron kitartott döntése mellett.

Amikor meglátta felesége arcát, válni akart

Viszont azt azért ne felejtsük el, hogy Szaúd-Arábia nem éppen arról híres, hogy túl nagy megbecsülésben részesítenék a nőket, ott ugyanis többnejűség van és a nők gyakorlatilag árucikknek számítanak. Így máris érthető bizonyos szempontból, hogy a férfi miért söpörte le ilyen könnyedén az asztalról ezeket az emberi értékeket, hisz bármikor találhat magának egy másik feleséget. Viszont a nőknek nem ilyen egyszerű a dolga, ugyanis az ilyen férfiközpontú kultúrákban a férfiak inkább az olyan nőket részesítik előnyben, akiknek nincs semmiféle múltja házasság terén. Habár ez a lány csak alig pár órát élt házasságban, a bélyeg, hogy elvált, sajnos rajta marad.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Franck Cammas

Franck Cammas vitorlázó életrajz Franck Cammas 1972 december 22.-én született... Tovább

Balatonboglár Hajóállomás

A kikötőt 1890-ben helyezték üzembe. Tájolása: NY. A személyhajók a kikötőmedence... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 116

Átlagos értékelés: 4.7

divat