notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Azonnal el akart válni, amikor először meglátta felesége arcát

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Amikor először meglátta felesége arcát, azonnal válni akart

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Amikor először meglátta felesége arcát, azonnal válni akart


2014/11/18
Petra

Egy népszerű közel-keleti szokás, hogy az ifjú házasok az esküvő napján láthatják egymást először. Egy Szaúd-i férfi is elkövette azt a hibát, hogy látatlanul igen-t mondott, viszont amikor meglátta felesége arcát, menekülőre fogta.

Amikor meglátta felesége arcát, válni akart
Ez a hátránya annak a közel-keleti szokásnak, amikor is a férj úgy dönt a házasság mellett, hogy előtte még életében nem találkozott a menyasszonnyal. Bár ez nem azt jelenti, hogy egy ilyen történetnek ne lehetne boldog vége, de ennek a párnak az életében ez most egy nagyon rossz döntés volt, ugyanis a férj nemhogy az esküvő előtt nem látta leendő felesége arcát, hanem csak a fotózáson pillantotta meg először, amikor már hivatalosan házasok voltak. A reakciója azonban egy csöppet se volt romantikus. A pár egyébként Szaúd-Arábiában, azon belül is Medinah városában esküdött meg, majd villám gyorsan el is váltak útjaik.

Amikor meglátta felesége arcát, válni akart

A bajok ott kezdődtek, amikor a fotós közös képet akart készíteni az ifjú párról az esküvő után, ugyanis a férj ekkor pillanthatta meg először annak a nőnek az arcát, akivel elvileg összekötötte az életét. De a reakciója nem az volt, amit a legtöbben vártak, ugyanis ahogy meglátta a menyasszonyt, azonnal felpattant a székéből és közölte, hogy ő nem erre számított és azonnal válni akar. A lány ettől teljesen összeomlott és sokáig sírva könyörgött neki, a férfi viszont hajthatatlan volt. Viszont nemcsak a menyasszonyt sokkolta a férj viselkedése, hanem a násznép is próbálta jobb belátásra bírni és egy hatalmas vita bontakozott ki, de a férj mindenáron kitartott döntése mellett.

Amikor meglátta felesége arcát, válni akart

Viszont azt azért ne felejtsük el, hogy Szaúd-Arábia nem éppen arról híres, hogy túl nagy megbecsülésben részesítenék a nőket, ott ugyanis többnejűség van és a nők gyakorlatilag árucikknek számítanak. Így máris érthető bizonyos szempontból, hogy a férfi miért söpörte le ilyen könnyedén az asztalról ezeket az emberi értékeket, hisz bármikor találhat magának egy másik feleséget. Viszont a nőknek nem ilyen egyszerű a dolga, ugyanis az ilyen férfiközpontú kultúrákban a férfiak inkább az olyan nőket részesítik előnyben, akiknek nincs semmiféle múltja házasság terén. Habár ez a lány csak alig pár órát élt házasságban, a bélyeg, hogy elvált, sajnos rajta marad.divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Beaufort skála

A Beaufort skála meghatározását lásd a szélerősség skála szótárszónál.

Balatoni eladó lakás

A Balaton nem csupán akkor jó választás, ha kiruccannánk egyet hétvégén, elhelyezkedésének...

Pay'r Egon

Pay'r Egon Jr. életrajz Pay'r Egon születési hely és idő 1988.10.06.,...

IMOCA 60-foot

A Vendée Globe hajója: 60-foot IMOCA A 60 lábas IMOCA hajót a nyílt óceánokra,...

Bécsi húsvéti vásár

Bécsi húsvéti vásár
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!