notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Azonnal el akart válni, amikor először meglátta felesége arcát

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Amikor először meglátta felesége arcát, azonnal válni akart

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Amikor először meglátta felesége arcát, azonnal válni akart


2014/11/18
Petra

Egy népszerű közel-keleti szokás, hogy az ifjú házasok az esküvő napján láthatják egymást először. Egy Szaúd-i férfi is elkövette azt a hibát, hogy látatlanul igen-t mondott, viszont amikor meglátta felesége arcát, menekülőre fogta.

Amikor meglátta felesége arcát, válni akart
Ez a hátránya annak a közel-keleti szokásnak, amikor is a férj úgy dönt a házasság mellett, hogy előtte még életében nem találkozott a menyasszonnyal. Bár ez nem azt jelenti, hogy egy ilyen történetnek ne lehetne boldog vége, de ennek a párnak az életében ez most egy nagyon rossz döntés volt, ugyanis a férj nemhogy az esküvő előtt nem látta leendő felesége arcát, hanem csak a fotózáson pillantotta meg először, amikor már hivatalosan házasok voltak. A reakciója azonban egy csöppet se volt romantikus. A pár egyébként Szaúd-Arábiában, azon belül is Medinah városában esküdött meg, majd villám gyorsan el is váltak útjaik.

Amikor meglátta felesége arcát, válni akart

A bajok ott kezdődtek, amikor a fotós közös képet akart készíteni az ifjú párról az esküvő után, ugyanis a férj ekkor pillanthatta meg először annak a nőnek az arcát, akivel elvileg összekötötte az életét. De a reakciója nem az volt, amit a legtöbben vártak, ugyanis ahogy meglátta a menyasszonyt, azonnal felpattant a székéből és közölte, hogy ő nem erre számított és azonnal válni akar. A lány ettől teljesen összeomlott és sokáig sírva könyörgött neki, a férfi viszont hajthatatlan volt. Viszont nemcsak a menyasszonyt sokkolta a férj viselkedése, hanem a násznép is próbálta jobb belátásra bírni és egy hatalmas vita bontakozott ki, de a férj mindenáron kitartott döntése mellett.

Amikor meglátta felesége arcát, válni akart

Viszont azt azért ne felejtsük el, hogy Szaúd-Arábia nem éppen arról híres, hogy túl nagy megbecsülésben részesítenék a nőket, ott ugyanis többnejűség van és a nők gyakorlatilag árucikknek számítanak. Így máris érthető bizonyos szempontból, hogy a férfi miért söpörte le ilyen könnyedén az asztalról ezeket az emberi értékeket, hisz bármikor találhat magának egy másik feleséget. Viszont a nőknek nem ilyen egyszerű a dolga, ugyanis az ilyen férfiközpontú kultúrákban a férfiak inkább az olyan nőket részesítik előnyben, akiknek nincs semmiféle múltja házasság terén. Habár ez a lány csak alig pár órát élt házasságban, a bélyeg, hogy elvált, sajnos rajta marad.divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

J24

J24 vitorlás hajó történet Az amerikai Rod Johnson, sok siker sztorihozhoz hasonlóan, a...

Hajótest hossza

A hajótest hossza a hajótest legnagyobb hosszúsága, a vízvonallal párhuzamosan mért...

Optimist

Optimist vitorlás hajó leírása Az Optimist egy kicsi, egyszemélyes vitorlás hajó....

Melges 24

Melges 24 vitorlás hajó történet,bemutatás,leírás 1992-ben Buddy Melges megnyerte az...

Wellness

A wellness egyfajta testi-lelki fejlődést jelent, melynek eléréséhez a különböző wellness...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.