notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Victor Churchill - Fényűző hentesüzlet

hirdetes

Fényűző hentesüzlet

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ilyen hentesüzlettel még biztos nem találkoztatok! Itt minden a fényűzésről árulkodik: a kirakatok, ahol végignézhetik az emberek a választékot, a márvány padló és az üvegfalú mészárszék is.

Hentesüzlet

A Victor Churchill több, mint egy hentesbolt. Akár egy húsnak szentelt templomnak is lehetne nevezni. Nem túlzás azt állítani, hogy talán ez a legjobb hentesbolt egész Sydneyben. De arra is feltenném az összes pénzem, hogy akár egész Ausztráliában ez viszi a pálmát. Attól kezdve, hogy beléptél az ajtón, betekintést nyerhetsz a hús szerelmeseinek paradicsomába.

 

Ennek a hentesüzletnek a története elég régre nyúlik vissza, ugyanis ezen a helyen már 1876 óta működik hentesbolt. Bár azóta volt néhány tulajdonosváltás. A hentesbolt eredeti tulajdonosa James Churchill volt, azonban 2008-ban változás következett be a bolt életében, ugyanis egy nagykereskedő vásárolta fel a helyet, Victor Puharich, aki a Vic Prémium Húsok alapítója. A bolt elnevezésével az előző tulajdonosok előtt tisztelegnek.

Hentesüzlet

Ez a hentesbolt se közelről, se messziről nem hasonlít egy hagyományos hentesüzletre, hanem inkább egy jól menő ékszerboltra emlékeztet, mert minden része a fényűzésről árulkodik. Ahogy belép ide az ember, mindenhol mennyezetig érő kirakatok veszik körbe, ahol megnézheti a szépen felszeletelt, változatos húskínálatot. Viszont érdemes óvatosnak lenni, ha esetleg mégis betévednél ide, mert lehet, jóval több pénzt fogsz a kasszájukban hagyni, mint amennyit terveztél, mert itt szinte minden húsfajta megtalálható, ami a világon létezik.  Ráadásul a húsok öregedését himalájai sótömbökből készült fal akadályozza meg, ami nemcsak ebből az egy szempontból van jó hatással a húsokra.

Hentesüzlet

A bolt építészeti stílusa sem utolsó a sorban. A berendezést fa és márvány jellemzi. Találunk a boltban még egy üvegfalú mészárszéket is, ahol megfigyelhetjük az ott dolgozó hentesek ténykedéseit. A bolt minden része a minőségről árulkodik és a látszat nem is csal, mert ez valóban nem olcsó mulatság. Nemcsak a bolt külseje látványos, de a hús minősége is a legjobbak között van.

Hentesüzlet

Szerintem senki nem gondolta volna, hogy még egy hentesüzletet is hangulatossá lehet tenni a megfelelő stílussal. Ez a hentesüzlet nagyon hangulatos és az ember szívesen betér oda, főleg akkor, ha szereti a húst.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 139

Átlagos értékelés: 4.7

gasztronómia