notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén, a Kínában megrendezett Mrs. Globe-n

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén Kínában

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén Kínában


2014/11/14
Petra

Forrás: hír24

Víg Anikó úgy döntött, hogy indul a világ legszebb anyukáinak szépségversenyén. Ezzel nemcsak hazánkat képviseli, de be szeretné bizonyítani azt, hogy egy akkor is lehet csinos és vonzó, ha már túl van a szülésen és leköti a családja. Sajnos a társadalom nem bánik mindig szépen a kisgyerekes anyukákkal, bár ez már annyira megszokottá vált, hogy sokan észre se veszik.

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén - Mrs. Globe
Kínában decemberben rendezik meg világ legszebb anyukáinak szóló szépségversenyt, a Mrs. Globe-t, ahol egy magyar anyuka, nevén Víg Anikó is szeretné próbára tenni szépségét és egyéniségét, ezzel egyben pedig képviselni hazánkat. Bár Víg Anikó gyermeke már bőven felnőtt, de akkor is a gyermeke marad. Anikónak célja is van azzal, hogy a versenyen indul: szeretne fellépni azok ellen a sztereotípiák ellen, amik szerint a nők a családalapítás után teljesen elveszítik kezdeti szépségüket, elhíznak és teljesen elhagyják magukat. Bár mint minden sztereotípiának, ennek is csak a fele igazság, viszont nagyon sok emberben ilyen kép alakult ki a nőkről. A nők vállát rengeteg teher nyomja, főleg ha még gyereket is nevelnek, éppen ezért előfordul, hogy nem sikerül mindenben 100 százalékosan jól teljesíteni és ez néha a szépség rovására megy. Víg Anikó azzal, hogy elindul ezen a szépségversenyen, be szeretné bizonyítani, hogy attól, mert sok teher nyomja valakinek a vállát, még ugyanúgy lehet csinos és vonzó, nem kell mindjárt leírnia magát.

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén - Mrs. Globe

Anikó számára nem ismeretlen a szépségkirálynők világa, ugyanis 2000-ben őt választották meg Balatonfüreden az Anna-bál udvarhölgyévé. Ezért most úgy döntött, Kínában is szerencsét próbál, ami azért is nagyon jó, mert ezen a versenyen magyar jelölt még soha nem indult. Ha elérne egy előkelő helyezést, azzal hazánkra is felhívná a figyelmet. Ez viszont nemcsak egy egyszerű szépségverseny, hanem egyben jótékonysági szolgálat is, ami a nők elleni erőszak ellen és a nehéz sorsú gyermekek érdekében lép fel.

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén - Mrs. Globe

Anikó arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a  nőknek nem kéne egyből leírniuk magukat a családalapítás és a gyermekvállalás után, mert ugyanúgy lehetnek csinosak és vonzóak. Sajnos a társadalom gyakran beleesik abba a hibába, hogy a gyerekes anyukákat gyakorlatilag kirekesztik, mert nehezen találnak munkát, vagy ha esetleg elváltak, a párkeresés se megy olyan könnyen. Sokszor elvárják a nőktől, hogy csinosak és vonzóak legyenek amellett, hogy sok esetben egyedül kell fenntartaniuk magukat, vagy ha házasságban élnek, még a családban is helyt kell állniuk, mint anya, mint feleség, mint szerető, mint kiváló szakács és mint kenyérkereső. Ez nagyon sok teher, éppen ezért nehéz mindegyiknek megfelelni. Viszont ha az élet valamelyik területén kudarcot vallanak, legyen az mondjuk a szépség, az emberek megbélyegzik őket.

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén - Mrs. Globe

Ha Víg Anikónak sikerülne bizonyítania ezen a versenyen és megnyerné, azzal nemcsak Magyarországra hívná fel a figyelmet, hanem erre a problémára is pozitív hatást gyakorolna, mert olyan példát mutatna más anyukáknak, ami egy kicsit lelket önt beléjük.divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Siófok - BH Zrt.

Siófok BH Zrt. Vitorláskikötő bemutatása Siófokon a kihajózás jelentheti a legnagyobb...

Étterem Budapesten

Egy különleges éttermet keresel a főváros szívében? A Városliget Café & Restaurant...

Gaffos vitorla

A gaffos vitorla meghatározását lásd a csonkarudas vitorlázat szótárszónál.

Kutter

A kutter vitorlázatot használó hajók két orrvitorlát használnak egymás mögött, plussz...

Route du Rhum

Route du Rhum vitorlás verseny történet A Route du Rhum egy transzatlanti, egykezes...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!