notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén, a Kínában megrendezett Mrs. Globe-n

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén Kínában

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén Kínában


2014/11/14
Petra

Forrás: hír24

Víg Anikó úgy döntött, hogy indul a világ legszebb anyukáinak szépségversenyén. Ezzel nemcsak hazánkat képviseli, de be szeretné bizonyítani azt, hogy egy akkor is lehet csinos és vonzó, ha már túl van a szülésen és leköti a családja. Sajnos a társadalom nem bánik mindig szépen a kisgyerekes anyukákkal, bár ez már annyira megszokottá vált, hogy sokan észre se veszik.

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén - Mrs. Globe
Kínában decemberben rendezik meg világ legszebb anyukáinak szóló szépségversenyt, a Mrs. Globe-t, ahol egy magyar anyuka, nevén Víg Anikó is szeretné próbára tenni szépségét és egyéniségét, ezzel egyben pedig képviselni hazánkat. Bár Víg Anikó gyermeke már bőven felnőtt, de akkor is a gyermeke marad. Anikónak célja is van azzal, hogy a versenyen indul: szeretne fellépni azok ellen a sztereotípiák ellen, amik szerint a nők a családalapítás után teljesen elveszítik kezdeti szépségüket, elhíznak és teljesen elhagyják magukat. Bár mint minden sztereotípiának, ennek is csak a fele igazság, viszont nagyon sok emberben ilyen kép alakult ki a nőkről. A nők vállát rengeteg teher nyomja, főleg ha még gyereket is nevelnek, éppen ezért előfordul, hogy nem sikerül mindenben 100 százalékosan jól teljesíteni és ez néha a szépség rovására megy. Víg Anikó azzal, hogy elindul ezen a szépségversenyen, be szeretné bizonyítani, hogy attól, mert sok teher nyomja valakinek a vállát, még ugyanúgy lehet csinos és vonzó, nem kell mindjárt leírnia magát.

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén - Mrs. Globe

Anikó számára nem ismeretlen a szépségkirálynők világa, ugyanis 2000-ben őt választották meg Balatonfüreden az Anna-bál udvarhölgyévé. Ezért most úgy döntött, Kínában is szerencsét próbál, ami azért is nagyon jó, mert ezen a versenyen magyar jelölt még soha nem indult. Ha elérne egy előkelő helyezést, azzal hazánkra is felhívná a figyelmet. Ez viszont nemcsak egy egyszerű szépségverseny, hanem egyben jótékonysági szolgálat is, ami a nők elleni erőszak ellen és a nehéz sorsú gyermekek érdekében lép fel.

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén - Mrs. Globe

Anikó arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a  nőknek nem kéne egyből leírniuk magukat a családalapítás és a gyermekvállalás után, mert ugyanúgy lehetnek csinosak és vonzóak. Sajnos a társadalom gyakran beleesik abba a hibába, hogy a gyerekes anyukákat gyakorlatilag kirekesztik, mert nehezen találnak munkát, vagy ha esetleg elváltak, a párkeresés se megy olyan könnyen. Sokszor elvárják a nőktől, hogy csinosak és vonzóak legyenek amellett, hogy sok esetben egyedül kell fenntartaniuk magukat, vagy ha házasságban élnek, még a családban is helyt kell állniuk, mint anya, mint feleség, mint szerető, mint kiváló szakács és mint kenyérkereső. Ez nagyon sok teher, éppen ezért nehéz mindegyiknek megfelelni. Viszont ha az élet valamelyik területén kudarcot vallanak, legyen az mondjuk a szépség, az emberek megbélyegzik őket.

Víg Anikó indul a legszebb anyukák versenyén - Mrs. Globe

Ha Víg Anikónak sikerülne bizonyítania ezen a versenyen és megnyerné, azzal nemcsak Magyarországra hívná fel a figyelmet, hanem erre a problémára is pozitív hatást gyakorolna, mert olyan példát mutatna más anyukáknak, ami egy kicsit lelket önt beléjük.divatKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kékszalag

     Kékszalag 2009...

Achterstag

Az achterstag egy hátsó árbocmerevítő drótkötél. Általában rövidítve csak achternek hívják.

Kávéház Budapest

Sokan nem tudják, de kis hazánkban található a Világ Legszebb Kávéháza! Ezen legendás...

Cumulus

A cumulus egy 1-2 km magasan úszó gomolyfelhő. A zivataros idő előhírnöke. A vastagabb...

Frühstart

A frühstart a korai rajt a versenyeken.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.