A világ legszebb, aranyszínű hajzuhataga egy 12 éves kislányé

hirdetes

A világ legszebb hajzuhataga

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A világ leggyönyörűbb hajzuhataga egy 12 éves kislányé, aki Walesben él és aki rettentően büszke egyedülálló adottságára. Esze ágában sincs vágatni belőle, és ez teljesen érthető!

Hajzuhatag

Katy White Walesben él és környezetében mindenki csak Aranyhajnak becézi, ami egyébként nem is áll messze a valóságtól. A 12 éves kislánynak mesébe illő, aranyló hajzuhataga van, ami 102 centi hosszú. Katy rettentő büszke hosszú hajára és bár nem könnyű ápolni és karban tartani, mégsem akarja soha levágatni. Úgy tervezi, hogy amíg csak tudja, növeszteni fogja. A lány mindössze életében háromszor vágatott a hajából, viszont ez nem azt jelenti, hogy messzire elkerüli a fodrászt, csak éppen nem frizurát csináltatni megy, hanem megmosatni. Katynek legalább egy óráig tart megmosni a haját és még egy óra, mire megszárítja, ezért nem könnyű bánni vele, mégis megéri neki. Általában kibontva hordja a haját, és csak akkor fonja össze, amikor edzésre megy. Bár valóban mesébe illő, gyönyörű hosszú haja van, azonban mégse rekorddöntő a hosszúsága. De még ki tudja, mit hoz a jövő, mert a lánynak esze ágában sincs levágatni a haját, ezért lehet, hogy a jövőben még olvashatunk róla az újságokban.

Hajzuhatag

A jelenlegi rekorder Asha Mandela, akinek 16 méter hosszú haja raszta haja van, ami még így is a földet súrolja. Ő szintén nagyon büszke hosszú hajára, viszont lehet, hogy mindezért komolyabb árat kell fizetnie. Az orvosok ugyanis arra figyelmeztették, hogyha nem szabadul meg hosszú hajától, ami legalább 20 kilót nyom, annak szörnyű következményei lehetnek, mert olyan gerincproblémákat okozhat, aminek következtében a lány teljesen le is bénulhat. Mandela viszont még a figyelmeztetések ellenére  se hajlandó levágatni a haját, pedig már most egészségügyi problémái vannak. Reméljük, időben megjön az esze. Evezzünk vidámabb vizekre!

Hajzuhatag

Katynek egyébként rengeteg csodálója akadt, sorban állítják meg az utcán, hogy egy pillanatra szemügyre vehessék ezt a gyönyörű hajzuhatagot és képet is készíthessenek róla. Katy édesanyja, Barbara szerint a lány haja olyan, mint egy titkos fegyver. A lány ugyanis harcművészetet tanul és amikor pördül egyet, mindenkinek félre kell ugrania az útból, nehogy kapjanak egy jobbost a hosszú hajfonattól. Bár ez tényleg nagyon vicces lehet, édesanyja mégis aggódik, hogy ez a hosszú fonat akár balesetveszélyes is lehet edzés közben. De Katynek egyelőre meg se fordult a fejében, hogy levágassa és állítása szerint a hosszú haj egyáltalán nem zavarja a mindennapokban.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Dörzsléc

A dörzsléc a hajó szélét védő szegély. Tovább

Backstag

A backstag meghatározását lásd az oldalsó hátramerevítő szótárszónál. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 131

Átlagos értékelés: 4.9

divat