Koronavirus elleni program

Kövess minket facebookon!
Főoldal > VírusRadar a koronavírus elleni applikáció

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

VírusRadar a koronavírus elleni applikáció


2020/09/17
Marx Károly
VírusRadar a koronavírus elleni applikáció
A magyar szoftver

A VírusRadar sikere

A Play áruházban a telepítésekről csupán annyi adatot tudunk megkapni, hogy a letöltések száma már meghaladta a 10 ezer főt, de az 50 ezret még nem. Akkor fogunk pontosabb adatokat kapni a letöltések számáról, ha azt letöltötte több mint 50 ezer ember. A Google Play felülete azért kiváló információforrás, mert könnyen tájékozódhatunk az alkalmazás adatain, illetve a felhasználóknak a véleményei között is sok értékes információt vagy tapasztalatot tudhatunk magunkénak. Megtudhattunk olyan adatokat, hogy volt, aki a letöltés után rögtön letörölte, majd újra letöltötte a programot, de volt olyan is, aki az eszét használva segíteni próbált a fejlesztőknek olyan tanácsokkal, mint mondjuk, hogy ha nincs elég reklámozás, akkor nagyon kevés ember fogja csak letölteni az alkalmazást. A szoftver kezelője nem mást, mint a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ), amely nagyon bizalmas módon kezeli a panaszokat, mindig azt láthatjuk a Play-ben, hogy dolgoznak az applikáció továbbfejlesztésén. A KIFÜ-t azonban hiába kérdezte meg eddig bárki is arról, hogy mikorra várható a megjelent problémák megoldása, senki sem tudott választ adni.

 

A környező országok programjai

Ausztriában egy StoppCorona nevű alkalmazás érhető el április eleje óta. A Google Play számai szerint ez az alkalmazás 100 ezer és 500 ezer letöltés között jár napjainkban. A cseh fejlesztésű eRouska nevű program július óta tölthető le, ugyan abban a tartományban, mint a StoppCorona. Az írek kifejezetten sikeresek ebből a szempontból, ugyanis az 5 millió fős országban az alkalmazás indulásának akkor kampányt sikerült szervezni, hogy annak a letöltése két nap alatt átlépte az egymillió darabot, majd egy hónap múlva már 1,5 millió volt ez a mennyiség. Finnországban, ahol hasonló a népesség, 5,5 millió fő, kevesebb mint 24 óra alatt érte el az egymilliós letöltést.

 


technológiaKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Karabíner

A karabíner rugós csat, elengedhetetlen felszerelés a hajósok és túrázók számára....

Bika

A bika fedélzeti, vagy parti kötélrögzítő eszköz.

Cumolonimbus

A cumolonimbus egy 1-2 km magasan kezdődő és 12-14 km magasságig felnyúló zivatarfelhő....

Baumlift

A baumlift meghatározását lásd a pihentető szótárszónál.

Unterlieck

Az unterlieck a nagyvitorla (Gross) alsó éle.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.