notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

vitorlásiskola, buli, vitorlázás, vitorlástanfolyam, vitorlás felszerelés,

hirdetes

Vitorlástanfolyam az ABFOX szervezésében

Szűcs Bence
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Minden dolog nehezen indul, a fényes eredmény tükrében meg pláne- hiszen túl szép ígéretnek tűnik a hullámok szelése akkor, amikor az ember egy homályos lyukban ül szeptember idusán és paragrafusokba merül. Vektorokat értelmez, fizikai törvényszerűségekkel ismerkedik, teszteken méreti meg magát, csak mert állítólag, hasznos. És kössék fel a gatyát, mert ez még csak a kezdet.

Vitorlástanfolyam az ABFOX szervezésében

tanfolyam

Tanfolyam

Tanfolyam

Ebben a történetben a vízen válik el minden , az elemek dermesztően rideg világában, amikor a megtanult sorok kevésnek bizonyulnak. Amikor 10 perc alatt besötétedik, amikor a szél valóban süvít és veri a vitorlát, amikor felcsapnak a hullámok...amikor bizonytalanná válik minden, ami biztosnak tűnt…
Jómagam a barátommal jelentkeztem az ABFOX kisvitorlás képző tanfolyamára, mely tökéletesen gyúrja össze a nélkülözhetetlen elméletet (hajóvezetéstan, földrajz, vízbőlmentés, meterológia, hajózási szabályzat) és ad lehetőséget az első saját kilométerek megtételére. Három hét alatt juthat bárki ahhoz a lehetőséghez, hogy ezt követően óvatosan, gondosan eljárva saját maga megszerezze azt a nélkülözhetetlen tapasztalatot, melynek léte élet és halál határán döntő lehet. És döntő is lesz .
De vissza az elejére, beiratkozás, kötelező papírok, befizetés- csupa adminisztráció, majd oktatás. A tanfolyam egészére jellemző az oktatók felkészültsége, remek előadó készsége-  valóban az ember érdeklődését ráirányítják a részletekre, azok fontosságára. Jellemző az interaktivitás, lehetőség a kérdésekre, a válaszokra, a történetek elmesélésére. Mennyit lehet ezekből tanulni, te jó ég!

hirdetes
 Mindenen túl még a kemény vizsgára is ez a kellemes hangvétel a jellemző, ahol nem a buktatás a cél.
De figyelem! meg lehet bukni. Nálunk is volt bukás.
Végre egy olyan költségtérítéses  tanfolyam is létezik Magyarországon, ahol a végső vizsga nem megkerülhető. A tudás megszerzése nélkülözhetetlen és erre itt odafigyelnek. Nélkülözhetetlen? Igen. Nem akkor, amikor süt a nap, amikor 1 bft-s szélben fürdünk nyáron a balcsiban. Nem, nem ekkor. Akkor nélkülözhetetlen, amikor fordul a kocka és hirtelen a közeli kikötő elérése egy örökkévalóságnak tűnik. Ekkor jön jól a tudás és ekkor lesz értéke akár a bukásnak is. De ezt most hagyjuk is.. Nem ezért csináltuk, hanem hogy sikerüljön. A végén, valahogy, egy kis odafigyeléssel meglesz a vizsga...

hirdetes

 

A vitorlásoktatás gyümölcse!

 


...és akkor innen, a végétől kezdődik a dolog fontos része. Amikor a kezünkben van a papír és azt gondoljuk itt a vége. Na ettől a pillanattól kezdődik a történet.  A tanultak beépítése hajóvezetésünkbe, tapasztalat szerzés szépen lassan, aztán gyorsabban, folyamatosan vízen lenni, vitorlázni megállás nélkül.  Erre ad képesítést és lehetőséget a tanfolyam, a tanulásra, a folytatásra.
A tanfolyamot csak ajánlani tudom mindenkinek, aki keresi az újat, a szépet, az értéket.
Azoknak, akiknek nélkülözhetetlen a természet és azoknak, akik szeretik a kihívást.
De elsősorban azoknak, akik imádják a bulit.
Mert legyünk őszinték: a bulit keressük folyamatosan, vízen és szárazföldön egyaránt.
Csak éppen ebbe a buliba egy papír a belépő, aminek a neve: kishajó vezetői képesítés.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Keszthely - BAHART Vitorláskikötő

Keszthely BAHART Vitorláskikötő bemutatása A Keszthelyi Vitorláskikötő a Balaton egyik... Tovább

Eladó ingatlan Balaton

Egy eladó ingatlan Balaton partján nem csupán csodás otthont, de örök ebfektetési... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 146

Átlagos értékelés: 5.0