notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Vitorlázás.hu nem csak egy honlap

hirdetes

Vitorlázás.hu nem csak egy honlap

Nánási Beatrix
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A vitorlázás.hu 2009-ben alakult elsősorban a túravitorlázók, a téma iránt érdeklődők, kezdő vitorlázók számára. Célja nem az volt, hogy konkuráljon más, főleg versenyvitorlázással foglalkozó oldalakkal. Amellett hogy igyekeztünk igényes, szép külsejű oldalt létrehozni, elsődleges célunk sokszínű tartalommal lexikális tudás megalapozása volt.

Vitorlázás

Vitorlázás.hu nem csak egy honlap

 

Az oldalon megalakulása óta folyamatos fejlesztések, bővítések történtek. Mára szinte naponta frissülő tartalommal jelentkezik, új, professzionális időjárás modullal is rendelkezik, a tagok belső chaten tudnak kommunikálni, virtuális piacteret is létrehoztunk, video feltöltés, blogindítás, fórumozás, szavazás is színesíti az oldalt. Az oldal látogatottsága 2010. tavaszán elérte a 90.000 főt.
 

Magyar Internet Médis és Webdíj

2009-ben a honlap indulását követően úgy döntöttünk megmérettetjük magunkat. Kíváncsiak voltunk, vajon sikerült-e egy olyan igényes, szép oldalt létrehoznunk, mely nem csak a téma iránt érdeklődőket nyűgözi le, de szakmai elismertéget is kaphatunk. A versenyen 3. helyezést értünk el Business kategóriában. Ekkor még a régi külsőt értékelte a zsűri.
„Számos hasznos infó, egy nagyon odaillő megjeleméssel. A honlapot nézegetve mintha már a vizen is lennék.”

Kiváló Magyar Tartalom – eFestival2010

2010. októberében pedig a Magyar Tartalomipari Szövetség által meghirdetett eFestiválon indult tematikus szakportálok kategóriában.  Olyan honlapok előzték meg a Vitorlázás.hu-t mint az Ikea weboldala vagy a sielok.hu. Ebben a kategóriában 3. helyezést értünk el, és ezzel egyidejűleg megkaptuk a Felhasználóbarát Honlap minősítést is.  A minősítés alapján elmondhatjuk, hogy a vitorlázás.hu megfelel az elérhetőség, az akadálymentesség, a fogyasztóvédelem, a tartalom és forma egysége, valamint a tartalom által támasztott követelményeknek.

 2010. december

Közel 300.000 látógató kereste fel a vitorlázás.hu-t ebben az évben. Jövőre is folyamatosan várjuk a szakmai támogatókat, cikkírókat, bloggolókat, a téma iránt érdeklődőket. Törekvéseink lassan, de biztosan célt érnek. Szeretnénk bővíteni tartalmunkat, minden, a vitorlázók számára fontos információt egy helyen összpontosítani. Célunk a leendő vitorlázóknak segítséget nyújtani az alapok elsajátítását mind elméletben, mind gyakorlatban.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Dinamikus dőlés

Az oldalt csúszó hajón a tőkesúly vagy az uszony a menetiránnyal szöget zár be, emiatt a... Tovább

Detre Dia

Detre Dia, szörf olimpikon Lásd itt: Detre Diána Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 155

Átlagos értékelés: 4.7