notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A 2017-es Volvo Ocean Race indulói

hirdetes

Volvo Ocean Race - Íme a csapatok

GA
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Volvo Ocean Race a csapatszellem legnagyobb próbatétele a professzionális sportok világában.

 

A verseny azokról a férfiakról és nőkről szól, akik elég merészek részt venni rajta. Ahogy egyre több csapat kerül bejelentésre, úgy egyre több profillal bővítjük majd útmutatónkat, hogy mindenkit megismerhess a verseny elkezdése előtt.

Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race Volvo Ocean Race Volvo Ocean Race                                             Volvo Ocean Race

 

Volvo Ocean Race – AkzoNobel

Az első hivatalosan bejelentett csapat, több mint 15 hónappal a verseny kezdete előtt. A holland kampány élén a csapatkapitányként először szereplő Simeon Tienpont (NED) áll, aki harmadjára jelenik meg az ABN AMRO TWO-val (2005-06) és Team Vestas Winddel való együttműködését követően.

 

Volvo Ocean Race – Dongfeng Race

Az AkzoNobelt egy kínai csapat követi, akik zsinórban második versenyükre térnek vissza a francia kapitány, Charles Caudrelier vezetésével a 2014-15-ös pódiumos helyezést követően.

 

Volvo Ocean Race – MAPFRE

A MAPFRE szintén bejelentette visszatérését. Kapitányuk kilétét még nem fedték fel, de annyit már tudunk, hogy a kapitányt Pedro Campos felügyeli majd, aki a 2005-06-os movistar kampány óta töretlenül szerepelt a versenyeken. A Volvo Ocean Race – korábban Whitbread Round the World Race – korábbi 12 versenyéből 8-ban szálltak mezőnybe spanyol hajók, de az ország még egyszer sem tért haza győztesen ezek közül. Talán ez lesz az a bizonyos év?

hirdetes

 

Volvo Ocean Race – Vestas 11th Hour Racing

Ezt a bejelentést egy másik visszatérő szponzor bejelentése követte. A Vestas immáron zsinórban másodszor lesz jelen a 11th Hour Racing partnereként. A csapat élén a Charlie Enright és Mark Towill alkotta amerikai duó áll majd, akik először a 2014-15-ös Volvo Ocean Race alkalmával vettek részt a versenyen.

 

A Vestas 11th Hour Racingnek két fő célja van: jól teljesíteni a vízen és a fenntarthatóság üzenetét közvetíteni a világ felé.

 

Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race Volvo Ocean Race Volvo Ocean Race

 

Volvo Ocean Race – Sun Hung Kai/Scallywag

Hong Kong reprezentálói ötödikként csatlakoztak a következő versenybe, mögöttük a Hong Kong-i Seng Huang Lee és Sun Hung Kai & Co. Céljuk a versenyszerű vitorlázás népszerűsítése és az ázsiai vitorlázó fiatalok hagyatékának felépítése. Kapitányuk az ausztrál David Witt lesz, aki az Innovation Kvaerner fedélzetén vett részt az 1997-98-as versenyen.

hirdetes

 

Volvo Ocean Race – Turn the Tide on Plastic

A csapat kapitánya a brit Dee Caffari lesz, aki egy változatos felállású, fiatalokra összpontosító csapatot irányít majd szintén a fenntarthatóság üzenetét közvetítve. Az óceán egészségért folytatott kampányát a Mirpuri Foundation és az Ocean Family Foundation is támogatják.

 

Volvo Ocean Race – Team Brunel

A csapat az előző verseny után közvetlenül egy második alkalommal is szerepel, összesen negyedik Volvo Ocean Race-ükön. Céljuk új lehetőségeket teremteni a következő generáció számára. A Brunel, Abel, Royal Huisman és az EY Team Brunel holland cégekből álló konzorcium egy „Engineering the Future” azaz „A jövő felépítése” kezdeményezéshez adják a nevüket. A kormányrúd mellé ismét Bouwe Bekking kapitány áll majd, aki immáron nyolcadik alkalommal száll versenybe a trófeáért – és első győztes versenyéért.

Forrás: http://www.volvooceanrace.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Finn

Finn vitorlás hajó - 1952 óta töretlen A Finn Vitorlás Szövetség az 1952-es Helsinki... Tovább

Látszólagos szél

Mozgó hajón a valódi szelet a menetszelünk élesebbé teszi, mozgó hajóra mindig a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 144

Átlagos értékelés: 4.8

verseny