Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeri

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeri

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeri


2009/06/15

Forrás: sailing.org

A Volvo Ocean Race vitorlás verseny nyolcadik szakasza izgalmas befutóval ért véget Martstrandban(SWE). Az Ericsson 4 zsinórban a harmadik szakaszt nyerte meg.
Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeri

 Volvo Ocean Race - Nyolcadik szakasz, az első három ugyanaz, mint a hetedik szakaszban

A Puma másodiknak futott be, de a legénység hőseiesen küzdött. A Green Dragon lett a harmadik, így a sorrend ugyanaz, mint a hetedik szakasz befutójában.

Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4-től már nem vehetik el a győzelmet

Úgy tűnik, az Ericsson 4-től már nem veszik el a győzelmet(102 pontjuk van jelenleg), két szakasz van hátra a 2008-2009-es Volvo Ocean Race szentpétervári befutójáig. A második helyért azonban még heves küzdelem folyik. Bouwe Bekking(NED) és a Telefónica Blue negyedik lett, így második helyüket átadták a Pumának, mindössze egy pont választja el őket.

Volvo Ocean Race - Torben Grael és az Ericsson 4 egy rövid, de nehéz szakaszon van túl

Torben Grael, az Ericsson 4 kormányosa elmondta, ismét egy nehéz szakaszon vannak túl. A szakasz elég rövid volt, ezért nem szabadott hibázniuk. A többi hajó végig a nyomukban volt, fantasztikusat vitorláztak ők is.

Volvo Ocean Race - A Puma szakadt spinakkerrel is második

A Puma menet közben elszakította a legnagyobb spinakkerjét, ezután nehéz volt megtartani pozitív hozzáállásukat. Mivel a legjobb vitorlájuk darabokra szakadt, egy darabig Észak-Nyugatra vitorláztak az alacsony légnyomású vizek felé. Ez a húzásuk bejött, észak felől úgy rohantak el a mezőnynek, mint egy gyors vonat és végül másodiknak futottak be.

Volvo Ocean Race - Pit-stop Marstrandban

A Volvo Ocean Race mezőnye Marstrandban pihen egy rövid időre. Ez a pihenő egy úgy nevezett "pit-stop". Ez annyit tesz, hogy a kimerült legénységnek magának kell kijavítania az esetleges hibákat a hajókon, bármilyen parti segítség ellenkezik a szabályokkal.


Volvo Ocean Race, Marstrand, Nyolcadik szakasz

 

1. Ericsson 4
2. PUMA
3. Green Dragon
4. Telefónica Blue
5. Delta Lloyd
6. Telefónica Black
7. Ericsson 3

Volvo Ocean Race

1. Ericsson 4, skipper Torben GRAEL (BRA), 102 pont
2. PUMA, skipper Ken READ (USA), 87.0 pont
3. Telefónica Blue, skipper Bouwe BEKKING (NED), 86.0 pont
4. Ericsson 3, skipper Magnus OLSSON (SWE), 64.5 pont
5. Green Dragon, skipper Ian WALKER (GBR), 59.0 pont
6. Telefónica Black, skipper Fernando ECHAVARRI (ESP), 42.0 pont
7. Delta Lloyd, skipper Roberto BERMUDEZ (ESP), 35.0 pont
8. Team Russia, skipper Andreas HANAKAMP (AUT), 10.5 pont

Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Farkiképzés

A hajók farának kiképzése elsősorban a vízvonalak záródása és a hajó megfelelő...

Élkötél

A hátsóél kivételével a vitorla élekre kötelet varrnak fel, mely meghatározza a vitorla...

Melges 24

Melges 24 vitorlás hajó történet,bemutatás,leírás 1992-ben Buddy Melges megnyerte az...

Osztályjelzés

  A hajó típusának jelzése a nagyvitorlán.

Vacsora Budapesten

Nincs egyszerű dolgunk, ha tökéletes vacsorahelyszínt keresünk Budapesten, hiszen mára már...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.