notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeri

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeri

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeri


2009/06/15

Forrás: sailing.org

A Volvo Ocean Race vitorlás verseny nyolcadik szakasza izgalmas befutóval ért véget Martstrandban(SWE). Az Ericsson 4 zsinórban a harmadik szakaszt nyerte meg.
Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeri

 Volvo Ocean Race - Nyolcadik szakasz, az első három ugyanaz, mint a hetedik szakaszban

A Puma másodiknak futott be, de a legénység hőseiesen küzdött. A Green Dragon lett a harmadik, így a sorrend ugyanaz, mint a hetedik szakasz befutójában.

Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4-től már nem vehetik el a győzelmetÚgy tűnik, az Ericsson 4-től már nem veszik el a győzelmet(102 pontjuk van jelenleg), két szakasz van hátra a 2008-2009-es Volvo Ocean Race szentpétervári befutójáig. A második helyért azonban még heves küzdelem folyik. Bouwe Bekking(NED) és a Telefónica Blue negyedik lett, így második helyüket átadták a Pumának, mindössze egy pont választja el őket.

Volvo Ocean Race - Torben Grael és az Ericsson 4 egy rövid, de nehéz szakaszon van túl

Torben Grael, az Ericsson 4 kormányosa elmondta, ismét egy nehéz szakaszon vannak túl. A szakasz elég rövid volt, ezért nem szabadott hibázniuk. A többi hajó végig a nyomukban volt, fantasztikusat vitorláztak ők is.

Volvo Ocean Race - A Puma szakadt spinakkerrel is második

A Puma menet közben elszakította a legnagyobb spinakkerjét, ezután nehéz volt megtartani pozitív hozzáállásukat. Mivel a legjobb vitorlájuk darabokra szakadt, egy darabig Észak-Nyugatra vitorláztak az alacsony légnyomású vizek felé. Ez a húzásuk bejött, észak felől úgy rohantak el a mezőnynek, mint egy gyors vonat és végül másodiknak futottak be.

Volvo Ocean Race - Pit-stop Marstrandban

A Volvo Ocean Race mezőnye Marstrandban pihen egy rövid időre. Ez a pihenő egy úgy nevezett "pit-stop". Ez annyit tesz, hogy a kimerült legénységnek magának kell kijavítania az esetleges hibákat a hajókon, bármilyen parti segítség ellenkezik a szabályokkal.


Volvo Ocean Race, Marstrand, Nyolcadik szakasz

 

1. Ericsson 4
2. PUMA
3. Green Dragon
4. Telefónica Blue
5. Delta Lloyd
6. Telefónica Black
7. Ericsson 3

Volvo Ocean Race

1. Ericsson 4, skipper Torben GRAEL (BRA), 102 pont
2. PUMA, skipper Ken READ (USA), 87.0 pont
3. Telefónica Blue, skipper Bouwe BEKKING (NED), 86.0 pont
4. Ericsson 3, skipper Magnus OLSSON (SWE), 64.5 pont
5. Green Dragon, skipper Ian WALKER (GBR), 59.0 pont
6. Telefónica Black, skipper Fernando ECHAVARRI (ESP), 42.0 pont
7. Delta Lloyd, skipper Roberto BERMUDEZ (ESP), 35.0 pont
8. Team Russia, skipper Andreas HANAKAMP (AUT), 10.5 pont

Volvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeriVolvo Ocean Race - Az Ericsson 4 sorozatban a harmadik szakaszt nyeri

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Pay'r Egon

Pay'r Egon Jr. életrajz Pay'r Egon születési hely és idő 1988.10.06.,...

Turbófeltöltő azonosítása

A turbófeltöltők azonosítása fontos pontja a szervizelésnek, mivel a turbófeltöltők ára...

Belső hely

Belső hely – versenyben a pályajel kerülésekor a külsõ hajó köteles helyet adni a...

Bója

A bója a mederfenéken rögzített úszóképes jelzőeszköz.

Gaffos vitorla

A gaffos vitorla meghatározását lásd a csonkarudas vitorlázat szótárszónál.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!