sütés, titok

hirdetes

Főzés sütés rejtelmei

BB
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Szereted a gasztronómiát? Szeretsz főzni, sütni? Szeretnél csökkenteni a fogyasztott energián, vagy a főzésre szánt idődön? Érdekel, hogyan lehet puha a hús, vagy, hogy a petrezselyem hogy marad ropogós? Összeszedtünk néhány tippet, a hatékonyabb eredményhez! 

Főzési titkok

 

-    Vízforralás esetén használjuk poharat vagy kancsót a víz bemérése érdekében, ne forraljunk többet, mint amennyit fogyasztunk.
-    Ne nyitogassuk feleslegesen a sütő ajtaját, mert ez hő veszteséget okoz.
-    Használjuk ki a sütő által adott hő minden egyes percét. A sütés végén, a meleg sütőt használhatjuk gyümölcsaszalásra is.

hirdetes
-    Ha már felforrt az étel, vegyük takaréklángra. Főzési ideje ezzel nem növekszik, csupán energiát takarítunk meg vele.
-    Ne érjen túl a láng az edény peremén.

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek gasztronómia kreatív

Szótár

Fonyód - Keresztes György Kikötő (Hajóállomás BH Zrt)

A Fonyódi Keresztes György Kikötő tudnivalói: A Balaton nyugati medencéjének déli... Tovább

kutyabarát étterem

Kutyabarát étterem az az étterem, ahová gond nélkül bevihetjük négylábú kedvenceinket.... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.