Megalkották a legokosabb tükröt?

hirdetes

Zseniális találmány: Elkészült a valaha volt legokosabb tükör?

D.Ági
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Google tervezőmérnöke megalkotta azt, amit néhány évvel ezelőtt még nem gondoltuk volna, hogy lehetséges. A futurisztikus ötletnek köszönhetően, a reggeli készülődés már soha nem lesz a régi, ha ez az elegáns, mégis egyszerű tükör a fürdőbe kerül.  

Egyszerű, elegáns és okos... Nem gondoltuk volna, hogy ezt egy tükörről is elmondhatjuk majd!

Max Braun, a Google szoftvertervező mérnöke roppant újszerű ötlettel ált elő a közelmúltban. Néhány hétköznapi eszközt felhasználva megalkotott egy olyan tükröt, amely a reggeli készülődés során informálja használóját az aktuális időjárásról és a világban történtekről, valamint kijelzi a pontos időt és dátumot is.

 

 

A legjobb az egészben, hogy semmilyen szuper technológiai újításra nem volt szüksége az elkészítéshez, felhasznált kellékei egy kétoldalú tükörlap, egy kijelző panel és egy vezérlőpult elem, valamint néhány kézműves kellék. Természetesen a tükör Google Android operációs rendszerrel működik, és bár nem ez az első okos tükör, amit valaha feltaláltak, minden bizonnyal a legelegánsabbak között szerepel majd.

hirdetes

 

 

Braun biztos akart lenni benne, hogy a tükör ikonjai nem lesznek zavaróak, ezért is alkotta meg úgy a konstrukciót, hogy a szöveg és az animációk javarészt monokróm módon jelennek meg. Annak érdekében, hogy minél helytakarékosabb prototípust hozzon létre, a tükör mindössze néhány milliméter vastag, ezzel a megoldással pedig valóban nagyon elegáns külsőt adott termékének, mely épp olyan karcsú, mint bármelyik hétköznapi társa.

 

 

A következő oldalon megmutatjuk a kulisszatitkok részleteit is!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek kreatív

Szótár

Berecz Zsombor

Berecz Zsombor szül.hely/idő Székesfehérvár, 1986. április 26.   Berecz... Tovább

Szigliget - Hajóállomás BH Zrt.

Szigliget Hajóállomás BH Zrt. Vitorláskikötő tudnivalók A Balaton... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes