A nyár legváltozatosabb partisorozatát ígéri a Balaton Sound

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A nyár legváltozatosabb partisorozatát ígéri a Balaton Sound

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A nyár legváltozatosabb partisorozatát ígéri a Balaton Sound


2023/05/11

Az elektronikus zenei műfajok széles skáláját vonultatja fel idén a Balaton Sound, a szervezők több tucatnemzetközi nevet jelentettek be, köztük hatalmas világsztárokat, igazi műfaji különlegességeket, zeneiújdonságokat, melyek közül gazdagon válogathatunk. Európa legmenőbb vízparti fesztiválja június 28-tóljúlius 1-ig tart majd, Zamárdiban.

Balaton Sound 2023

“A tavalyi visszatéréssel lezártuk a rossz emlékű “covid korszakot” és örültünk, hogy végre újra együtt lehetünk.2023-ban azonban egy új időszámítás kezdődik a Balaton Sound életében. Ez látszik a mostanáig napvilágotlátott zenei kínálatban, de tapasztalható lesz majd helyszínekben, valamint a napközbeni programokfelhozatalában is”–mondta Filutás Anna, a Balaton Sound projektvezetője.

 

A Sound mostani bejelentésével jól látható a szervezők törekvése, hogy az EDM sztárok mellett igyekeznekmegtölteni a teretaz underground szcéna, a hömpölygő techno és az elektronikus zene számos egyébműfajának legjobbjaival, ezáltal biztosítva afesztivál sokszínű és izgalmas programját, minden irányzatból alehető legnagyobb és legkomolyabbfellépőket felsorakoztatva.

 

 

A Nagyszínpon továbbra is javarészt EDM sztárok váltják majd egymást. A korábban már bejelentett nevek,mint például Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell vagy KSHMR mellé mostújabb fellépők érkeznek, minta világ egyikéllovasa, Tiësto, aki évtizedek óta biztos helyet foglal el a világ topdj-inek élvonalában és vele immár teljes a nagyszínpad headlinereinek listája. De a most bejelentett nevekközött van Blasterjaxx és Regardis”-jelentette be a projektvezető.

 

A színpad hivatalos Afterparty sávjába pedig Joel Corry mellé csatlakozott már Alle Farben és Riton is.Az alternatív elektronikus zenerajongóinak kedvezve is egy nagyot merít idén a Balaton Sound. A fesztiválonbelül, a B my Lake nevével fémjelzett színpadokra már majdnem teljes a lista: köztük van–a teljesség igényenélkül-a világ legjobb női DJ-jének választott Charlotte de Witte, akinek férje,Enrico Sangiuliano is itt lépmajd fel .Jön az immár klasszikus szupersztár Carl Cox,"a szakma legnagyobb példaképe”vagy az olasz sztár DJ, Joseph Capriati, de itt lesz a kijevi DJ páros, az Artbat, vagy a DJ Mag Top 100 listán szinténjegyzett Adam Beyer is.

 

Élő show-val érkezik többek között Gioli & Assia, Tinlicker és Satori is.

 

Új színpaddal is színesedik a Sound idei kínálata, a DreherSzínpadon ikonikus party brandek váltják majdegymást naponta, a nagyszínpados programok végeztével. Itt mutatkozik majd beahouse és tech houseműfajokra specializálódott Claptone Masquerade partisorozata, élen természetesen az arany maszk mögé bújó DJ-vel.

 

A nagyszínpados Armin Van Buuren fellépése után az új helyszínen aRave Culture mutatkozik be, mely brandazzal a céllal született, hogy új szintre emeljék az elektornikusütemű bulikélményét. Itt lép fel aW&W, akik atrance vonalán indulva a big room house és az EDM egyéb műfajai felévezényelnek. De ide várjuk majd aszintén a világ élvonalában számon tartott WillSparksot is.Ugyanez a helyszín fogadja be a nagy népszerűségnek örvendő holland Q-Dance csapatát, akik az elektronikuszene keményebb stílusaira, főleg a Hardstyle-ra, a Hardcore-ra és a Hard Trance-re összpontosítanak, olyannevekkel most, mint a Sub Zero Project, RAN-D, Sefa vagy Sound Rush–hogy csak néhányat említsünk.

 

A tört ritmusok éjszakáját hozza majd el a Next Level a Soundra, mások mellett olyan fellépőkkel, mint Tchami vagy a sokak által várt Matroda. A Sound nemzetközi hírnevét jól mutatja, hogy idén a DJ MAG Top 100 listájáról közel 20 világsztár mondottigenta felkérésünkre”–zárta a bejelentést Filutás Anna.

 

És álljon itt a most bejelentett nevek teljes listája:

 

A nagyszínpadosok névsorban:

Armin Van Buuren, Blasterjaxx, Dimitri Vegas &, Like Mike, Don Diablo,Goodboys, Hardwell,Justus,KSHMR, Kungs, Ofenbach, Regard,Tiësto, Vini Vici, Yves V.

 

A nagyszínpad afterpartysai:

Alle Farben, Joel Corry, Riton

 

ABmyLake helyszínek underground szupersztárjai:

Adam Beyer, Agents of Time, Amémé, Anfisa Letyago,Anna, Argy, Artbat, Carl Cox, Charlie Sparks b2b Parfait,Charlotte de Witte, Cera Khin,Clara Cuvé,Coeus,Dubfire,Enrico Sangiuliano, Fred Lenix, Gioli & AssiaLive, Indira Paganotto,Joris Voorn,Joseph Capriati,LaylaBenitez,Pan-Pot, Parfait,Philipp Straub, Sam Paganini, Satori Live, Sebastian Leger,TinlickerLive.Jön aMasquerade, azaz Claptone,Ferreck Dawnvalamintmeglepetés vendégeik. Bemutatkozik aRaveCulture: Axmo, Dubvision, Olly James, W&W, Will Sparks. Itt lesz aQ-Dancecsapata: RAN-D, Rebellion, Sefa,Sound Rush, Sub Zero Project, TNT, Villain. És a Soundra érkezik majd aNext Level: DimensionDj set,Matroda,Sullivan King és Tchami





Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Gleitolás

A gleitolás a siklás; erős szélben a könnyű hajók a vízből szinte kiemelkedve siklanak.

Jolle

A jolle uszonyos(svert), kabin nélküli sportvitorlás. Például: 420,470, Finn Dinghi, Cadet.

Kipufogófüst színe

A kipufogófüst színe számos hibára utalhat egy autó esetében. Éppen ezért, ha az autód...

Hajózási Szabályzat ("HSz")

Hajózási Szabályzat ("HSz") - a Vízi Kresz, 39/2003 (VI.13.) GKM rendelet  

Balatonföldvár - Hajóállomás BH Zrt.

A Balatonföldvári Hajóállomás BH Zrt. Vitorláskikötő tudnivalók: A Balaton nyugati...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.