Vitorlázás területén legevidensebb hirdetni a vitorlázás.hu oldalon

Kövess minket facebookon!
fooldal > Kapcsolat

Tartalomelhelyezéssel, PR megjelenéssel kapcsolatban írj szerkesztőségünknek : 

szerkesztoseg@vitorlazas.hu

 

Miről szól a vitorlazas.hu?

Csak vitorlázásról? Nos, egyáltalán nem. Vannak benne cikkek, hírek vitorlázóknak, de maga az oldal inkább egy életmód magazin. Vitorlás Életmód magazin. Magam is vitorlázok, több, mint 20 éve, rengeteg vitorlás érem és kupa van a dolgozószobámban. Majdnem minden Kékszalagon indultam 2001-óta, versenyeztem Tengeri bajnokságokon, indultam magyar bajnokságban és megszámolhatatlan hétévégi versenyen. Vitorlázok, de nem vagyok vitorlázó, viszont az életmódom az. 

 

Balatoni gyerekek vagyunk

Születésemtől fogva minden nyarat, tavaszt és őszt is kicsit a Balatonnál töltök, van itt házunk, ilyenkor itt élünk. Nem tudok meglenni hajó nélkül, a Balaton nélkül, még akkor sem, ha sokat utazunk külföldre is. Magyarország egyik legrégebbi online marketing ügynökségének vagyok a tulajdonosa, elsősorban üzletemberként, marketing tanácsadóként élek, de a szívem a Balatoné, a vitorlázásé, a fotózásé és persze az írásé is. Van két lányom, egyik kicsi másik nagy, és igen, bevallottan katolikus vagyok. De politikailag teljesen független. Soha nem kaptam senkitől támogatást, pénzt, vagy állami munkákat. Ezt a családos, katolikus, utazós, fotózós üzletember életet élem a Balcsinál. Számomra ez a vitorlás életmód, és erről szól ez az oldal. 

 

Nekem ez tetszik. Úgy látom, sokatoknak szintén. Az oldal látogatottsága folyamatosan növekszik, ahogy Facebook oldalaim követőtábora is (ezek elérik összeadva a 3 millió követőt, ezekről ITT olvashatsz). Online marketinges révén értünk ahhoz is, hogyan legyünk bármire elsők között a Google-ben, így sokan ránk találnak onnan is. Mivel nincs politikai kötődésem, így nem kell gondolkodnom azon, mit mondok, vagy írok. Az ember, ha teheti, ennyi idősen már eljut oda, hogy azt mondja, amit gondol. Sokszor mást gondolok dolgokról, mint a tömeg. Nem írok jót felkapott éttermekről sem, ha az nem jó, nem éltetek rendezvényeket, ha azok nem felnek meg a világomnak és sorolhatnám még….

 

Azt gondoljuk, értünk hozzá

Nem, nem csak én írom a cikkeket, vezetem ezt a rengeteg Facebook oldalt. De mindenkit, aki segít nekem ebben, arra kérek, kövesse ezt az értékrendet, amilyenek mi vagyunk. Újságíró kollégáim sem írnak politikáról, csak tényekről, oldalainkon is tiltjuk a politikai megnyilvánulásokat. Azt érzem, ez egyre több ember igénye. Mindenki tagja a Magyar Újságírók Szövetségének, nem ma kezdtünk írni, fotózni. Magam marketing tanácsadóként tizenöt éve dolgozom a legnagyobb magyar vendéglátósok között, adtam nekik marketing tanácsokat, vittünk együtt sikerre éttermeket, hoteleket. Marketing tanácsadói weboldalamat ITT találod!

 

Szeretnéd, ha írnánk rólad, vagy esetleg hirdetni szeretnél?

Ha szeretnél bekerülni a Vitorlazas.hu-ra, keress bátran. Ha érdekel a téma, szívesen írunk bármiről, ami belefér a fent leírtakba. Tesztelünk éttermet, hotelt, szívesen megyünk el rendezvényekre, ha szívünkhöz közel áll. Ha van egy híred, küldd el, ha érdekes, kitesszük. Ha hirdetni szeretnél, jó helyen jársz, már ha a prémium szegmenst célzod, ők különösen kedvelik oldalunkat. Írj itt!

 

Üdvözlettel:

Máté Balázs
főszerkesztő

 

 

 

 

Listaárainkat itt találják, egyedi ajánlatainkért kérem töltsék ki az alábbi mezőket:

 

 

Név:*
Cégnév:*
Kapcsolatfelvételi cél:*
Megjegyzés/részletes leírás*

Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Videoton Yacht Club, Balatonalmádi

A Balaton keleti medencéjének északi partján található a Videoton Yacht Club ...

Leegierig

Leegierig - a széltõl elforduló hajót hívjuk így

Stopper

Stopper: kötélfogó

Alsóörs - Balatoni Hajózás Zrt. (Hajóállomás-BH)

 A Balatoni Hajózási Részvénytársaság kikötője a Balaton keleti medencéjének...

Beton

A beton egy kötőanyagból (cement, rigipsz, gipsz..), adalékanyagból (homok, sóder, kavics,...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.