Úszó terem

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Április 23. - Béla
hirdetes
 | Szerző: tp
címkék: hajó, sport

Edzés egy úszó teremben

hirdetes
Párizsban lesz először látható

 

Elképesztő, hogy manapság már milyen dolgokat találnak fel. Abban a korban, amikor az ember a telefonján tv-t nézhet, mikor egyre több kocsi rohangál az utakon, melyek a környezetet óvják, mikor már léteznek „okos házak”, akkor ez a mostan találmány már nem is okoz akkor felhördülést.

 

Vagy mégis? Nem mindennapi valljuk be, már a gondolat sem. Feltalálták az edzőtermet, mely azzal az energiával mozog a vízen, melyet a benne sportoló emberek megtermelnek.

 

 

Egyszerre 45-en élvezhetik ezeket az egyedi körülményeket, melyek iránt hatalmas a kereslet már most is. Az első ilyen „úszó erőd” Párizsban, a Szajnán szeli a habokat. 

hirdetes
hirdetes

Milliárdos fejlesztés Balatonfüreden!

Milliárdos fejlesztés Balatonfüreden!

2017-04-17

Balatonfüred a legjobban fejlődő balatoni település, de talán egész Magyarországon az. És most újra milliárdos fejlesztéseket kapunk, el sem hinnéd, mikre költenek majd ennyit!

Roger Federer minden idők legnagyobbja

Roger Federer minden idők legnagyobbja

2017-01-27

Minden idők legnagyobb sportolója Roger Federer. Bemutatjuk most őt egy kicsit jobban, hogy mindenkinek szolgáljon például az ő élete és pályafutása.

Edzés egy úszó teremben

Edzés egy úszó teremben

2017-01-05

Hihetetlen hogy mik vannak már manapság! Feltalálták azt az edzőtermet, melyet a sportolók által megtermelt energia mozgat. Ismerd meg jobban Te is ezt az újítást!


2016-08-10 Ahova érdemes ellátogatni – Annagóra Aquapark Balatonfüreden

A Balaton tele van szebbnél szebb helyekkel és rengeteg szórakozási lehetőség vár mindenkit, mi az Annagóra Aquaparkot látogattuk meg Balatonfüreden, nem csalódtunk!

2017-02-28 Íme a legszebb búvár helyszínek

Sokan, szeretik a búvárkodást.Sajnos Magyarországon erre nincs annyi lehetőség,de szerte a nagyvilágban igen.Összeszedtük a legszebb merülőhelyeket a világból.

2017-03-14 Óriási újítások a balatoni hajózásban

Mint minden évben,idén is nagyszerű újításokkal készülnek a BAHART munkatársai a hajós szezonra.Ezek a mi kényelmünket fokozzák,melyeket most mi is megmutatunk!

2017-04-04 Akár Te is láthatod a Titanicot!

Több mint 100 éve raboskodik az Óceán mélyén a Titanic, de már nincs ugyan annyi ideje, mert nemsokára szó szerint megeszi a rozsda. De addig is ha valakinek sok a pénze, az láthatja a hajót!

Gyönyörű felvételek a Yosemite Nemzeti Parkról

Kaliforniában 3081 km²-en terül el a Yosemite Nemzeti Park, mely az Egyesült Államok második nemzeti parkja. Mi most részletesen bemutatjuk ezt a nem...

Nagyszerű újítás a Google Earthben

2 évnyi kemény fejlesztői munka hozta meg a gyümölcsét akkor, mikor is a Google kijött az egyik legnépszerűbb termékének, a Google Earthnek az újításával.