Úszó terem

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Február 28. Kedd - Elemér
hirdetes
 | Szerző: tp
címkék: hajó, sport

Edzés egy úszó teremben

hirdetes
Párizsban lesz először látható

 

Elképesztő, hogy manapság már milyen dolgokat találnak fel. Abban a korban, amikor az ember a telefonján tv-t nézhet, mikor egyre több kocsi rohangál az utakon, melyek a környezetet óvják, mikor már léteznek „okos házak”, akkor ez a mostan találmány már nem is okoz akkor felhördülést.

 

Vagy mégis? Nem mindennapi valljuk be, már a gondolat sem. Feltalálták az edzőtermet, mely azzal az energiával mozog a vízen, melyet a benne sportoló emberek megtermelnek.

 

 

Egyszerre 45-en élvezhetik ezeket az egyedi körülményeket, melyek iránt hatalmas a kereslet már most is. Az első ilyen „úszó erőd” Párizsban, a Szajnán szeli a habokat. 

hirdetes
hirdetes

Roger Federer minden idők legnagyobbja

Roger Federer minden idők legnagyobbja

2017-01-27

Minden idők legnagyobb sportolója Roger Federer. Bemutatjuk most őt egy kicsit jobban, hogy mindenkinek szolgáljon például az ő élete és pályafutása.

Ahova érdemes ellátogatni – Annagóra Aquapark Balatonfüreden

Ahova érdemes ellátogatni – Annagóra Aquapark Balatonfüreden

2016-08-10

A Balaton tele van szebbnél szebb helyekkel és rengeteg szórakozási lehetőség vár mindenkit, mi az Annagóra Aquaparkot látogattuk meg Balatonfüreden, nem csalódtunk!

A világ leghosszabb vitorlásversenye - a Volvo Ocean Race 2017-2018

A világ leghosszabb vitorlásversenye - a Volvo Ocean Race 2017-2018

2016-07-05

A közel 45.000 tengeri mérföldnyi verseny, hivatalos nevén a Volvo Ocean Race 2017-2018 lesz a valaha volt leghosszabb vitorlásverseny. A résztvevők és rajongók temérdeknyi izgalom és élmény elé néznek.


2016-06-16 Svert Kupa Zamárdi 2016-ban is!

Idén is megrendezésre kerül a Svert Kupa, a Balaton legrégebbi vitorlásversenye, Zamárdi kiindulóponttal. Most itt minden, amit tudni kell a Dell túraversenyről!

2017-02-28 Íme a legszebb búvár helyszínek

Sokan, szeretik a búvárkodást.Sajnos Magyarországon erre nincs annyi lehetőség,de szerte a nagyvilágban igen.Összeszedtük a legszebb merülőhelyeket a világból.

2017-02-08 Célba ért Fa Nándor és a Spirit of Hungary!

93 nap után Fa Nándor a Spirit of Hungary fedélzetén befutott a franciaországi célba! Gratulálunk neki,hiszen nem kis teljesítmény volt megszerezni a 8. helyet!

2017-02-14 Így néz ki a luxushajó közelről!

Elképesztően néz ki a világ egyik legnagyobb luxushajója közelről. Elképesztő, hogy milyen felszereltséggel bír. Nézd meg Te is!

Budapest Boat Show

2017-ben a 26. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye...

Új- Zéland és a Gyűrűk Ura kapcsolata

Tudta, hogy a Gyűrűk Urát és a Hobbitot is Új-Zéalndon forgatták? A filmeket már rég bemutatták, de a helyiek a mai napig nagyot kaszálnak a...