Melyik színvilág a befutó a ruhák világában?

Fizetett megjelenés

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Javában tombol a nyár, végre megérkezett a hőn áhított kánikula, és esélyes, hogy az ősz is enyhe időt tartogat. Szóval az szinte magától értetődik, hogy jelenleg a ruhák a legkedveltebb fazonok. Szellősek, kényelmesek, illetve tagadhatatlanul szexik! De árnyalatok tekintetében mi a helyzet?

Éljen a sokszínűség!

női ruha – House kínálatában – minden szempontból sokszínű. Árnyalatilag és szabásilag egyaránt. A fekete, meg a fehér természetesen továbbra is hódítanak, még mindig az elegancia legfőbb hírnökei, és még mindig az egyszerűen nagyszerű kategória tagjai. De rajtuk kívül is van élet, ahogy azt a paletta többi tagja is bizonyítja. Még az extrém árnyalatok is kifejezetten kedveltek, főleg azoknak a körében, akik nem rettennek vissza egy kis különcködéstől, stílusos és mindenképpen ízléses formában.

Maxi, midi, mini, esetleg más?

Ha a színekkel megvagyunk, akkor jöhet a fazon. 2023-ban is aratnak az overálok. Sokan tartózkodnak tőlük, el sem tudják képzelni, miként lehet ez a fajta szabási megoldás praktikus, ám aki egyszer próbálta, tudja, hogy van az a komfortosság, stílusosság, ami minden esetleges kényelmetlenséget megér. Jó érzés felhúzni, benne lenni, és még a magával ragadó kisugárzás is borítékolható.

De, hogy ne ragadjunk le egyetlen típusnál, a különböző szoknyahosszúságú ruhák is sikeresek, keresettek. A maxi újra aranykorát éli. Ideig-óráig úgy tűnt pár évvel ezelőtt, hogy a csillaga kihunyó félben van, de aztán fordult a kocka, és újfent milliókat örvendeztet meg. Egyáltalán nem túlméretezett, aránytalan, nem túlzás, ugyanakkor kellemesen szellős, és ha kell, ápol és eltakar.

A mini továbbra is a csúcson jár. Az éppen hogy valamit elrejtő ruhákra öröm ránézni. A mintákat érdemes az egyéni céloknak megfelelően kiválasztani, például a keresztben csíkozás teltebb látványt nyújt, míg a hosszanti felér egy gyorsított fogyókúrával. Az optikai csalódás erre képes, ám ezt jó tudni, mert így mindig az egyéni előnyre fordíthatóak az adott öltözködési szituációk. A midi pedig az átmenet, ami talán a legtöbbeket vonz, és ami szintén nem vall szégyent kellem terén.


Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Vitorlás szakszótár

Manőver

A hajóval végrehajtott mûveletek, mozdulatok neve.

Bilgepumpa

A bilgepumpa a fenékvíz szivattyú idegen elnevezése.

Irodatakarítás Budapest

Irodatakarítás Budapest

Balatonföldvár - Hajóállomás BH Zrt.

A Balatonföldvári Hajóállomás BH Zrt. Vitorláskikötő tudnivalók: A Balaton nyugati...

Turbófeltöltő azonosítása

A turbófeltöltők azonosítása fontos pontja a szervizelésnek, mivel a turbófeltöltők ára...