Bill Gates otthoni koronavírus tesztet szabadalmaztatna

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Így segít Bill Gates a koronavírus járvány megfékezésében!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így segít Bill Gates a koronavírus járvány megfékezésében!


2020/03/11
VN

Bill Gates, a Microsoft alapítója, a világ egyik leggazdagabb embere hatalmas vagyonát jó célokra is kész fordítani, amiről már ebben a cikkben is írtunk korábban. Éppen ezért nem volt kérdés, hogy napjaink legégetőbb problémájának megoldásában, azaz az új koronavírus járvány elleni harcban is segíteni fog alapítványával. 

Otthon elvégezhető koronavírus tesztet fejleszt Bill Gates

Egyszerű otthoni koronavírus tesztet fejlesztenek ki

Bill Gates alapítványa, ha a vírus elleni orvosságot nem is, de mindenképpen egy hasznos dolgot fejleszt, méghozzá egy otthon elvégezhető koronavírus tesztet. Bár a teszt bevizsgálásához laboratóriumi körülményekhez van szükség, a Bill Gates alapítványa által kifejlesztett mintához egy komplett rendszer is jár, ami tartalmaz egy mintavételhez szükséges csomagot, valamint egy szoftvert is, ami az ellenőrzés után értesíti az érintetteket az eredményről. Így lehetővé teszi, hogy a teszt elvégzéséhez ne kellejen kimozdulni otthonról. Továbbá két kérdőív segítségével azt is lehetővé teszi, hogy egy esetleges pozitív teszt után könnyen visszaellenőrizhető legyen, hogy a beteg kikkel, hol vette fel a kapcsolatot. Így a további folyamatok is leegyszerűsödnek.

 

Fontos problémát old meg az otthoni koronavírus teszt

Ez az otthoni koronavírus teszt egy igen esszenciális problémát old meg, méghozzá azt, hogy a potenciálisan fertőzött betegek bárkivel is találkozzanak, és lehetőség legyen a vírus továbbadására. A járvány feltartóztatásában nagyon is fontos lépés, hogy a vírussal fertőzöttek a lehető legkevesebb helyen érintkezzenek másokkal. Előzetes tervek alapján, amint valakinél az online igénylőlap kitöltése után indokoltnak tartják, 2 órán belül eljuttatják a tesztet, majd a laborba viszik, és 1-2 napon belül kiértesítik az eredményről. Az otthoni tesztek bevezetését egyelőre Seattle-ben tervezik, ahol az elmúlt napokban megugrott a megbetegedések száma, és attól tartanak, hogy akár 1500 fertőzött is lehet.

 

Az otthoni koronavírus teszt hamarosan elkészül

Az otthoni teszt készlete már elkészült, maga a program még csak azért nem indult el, mert a szoftveres része még nincs teljes egészében kész. Ha most elindítanák a programot, akkor a nagy terhelés következtében biztosan összeomlana, ezért még dolgoznak azon, hogy felkészüljenek az adatok tömeges fogadására, és továbbítására. 

 

Lehet hogy Bill Gates szabadította ránk a koronavírust?

Persze jogos a felvetés, hogy vajon hogyan készült el ilyen gyorsan ez az egész, talán tényleg Bill Gates szabadított ránk a koronavírust, ahogyan azt egyes összeesküvéselméletekben olvashattuk? A válaszunk erre az, hogy nem, azért tudtak ilyen gyorsan reagálni, mert már évekkel ezelőtt az influenza különböző típusainak kiszűrésére elkezdték fejleszteni. És egyébként sincs ebben semmi üzlet, hiszen az egész teszt folyamatot teljes egészében az alapítvány finanszírozza.
 


érdekesség hírKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Turbófeltöltő

A turbófeltöltő a belső égésű motoroknál használt feltöltők fajtája, kompresszorát...

Balatonlelle - Balatoni Hajózási Zrt. Vitorláskikötő

A 2001-ben épült 220 férőhelyes balatonlellei vitorláskikötő a Balatoni Hajózási Zrt....

Optimist

Optimist vitorlás hajó leírása Az Optimist egy kicsi, egyszemélyes vitorlás hajó....

Révfülöp Hajóállomás BH Zrt.

A Balaton nyugati medencéjének északi partján található a Balatoni Hajóállomás Zrt....

Halfej

Halfej: a nagyvitorla felsõ sarkába préselt fémlemez.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.