notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Floridai ingatlanvásárlás előnyei és lehetőségei

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Ingatlanbefektetések a napfényes Floridában

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ingatlanbefektetések a napfényes Floridában


2013/09/24
Befektetés, emelkedő tőkehozam és nyaralási lehetőség egyszerre? Hol lehet ezt manapság elérni? A már tizenöt éve működő Florida Investment erre a kérdésre kínál Önnek megoldást és korrekt tájékoztatást.
Floridai ingatlanbefektetés

A mindig napfényes Florida ma már nemcsak a nyugdíjasok állama, ahogy sokan gondolják, hanem egy dinamikusan fejlődő térség, köszönhetően az egész évre jellemző fantasztikus éghajlatnak és a rengeteg odalátogatónak.  
 
A több száz mérföld hosszúságú fehér homokos tengerpart, a vízisportok, a lakóparkokhoz tartozó sport- és szórakoztató központok, a golfpályák azt az érzetet keltik, mintha egész évben nyaralnánk. A kultúra szerelmesei sem maradnak program nélkül: múzeumok, galériák és koncertek teszik az ott töltött idot kellemessé. 
 
A lassan ébredező európai gazdaság, a csökkenő banki kamatok, a bizonytalan tőzsdei befektetések arra ösztönzik az embereket, hogy egy folyamatosan jövedelmet termelő megoldást keressenek megtakarított pénzük biztonságba helyezésére. 
 
A floridai ingatlanvásárlás erre egy tökéletes lehetőség, ahol nemcsak az értéknövekedésből, hanem akár hosszútávú- akár rövidtávú befektetés esetén az ingatlan bérbeadásából is profitálhat, hiszen nemcsak a vásárlók, hanem a bérlők részérol is növekszik a kereslet.  A lehetőségek száma szinte végtelen, hiszen akár kevesebb, akár több tőkével rendelkezik valaki, minden árkategóriában vagy méretben megtalálhatja számítását.                                                
 

Miért éppen most? 

 
Az Egyesült Államokban az ingatlanpiac éledezik, az árak a válság miatti erőteljes hanyatlás után újra elkezdtek felfelé kapaszkodni, az Amerikai Ingatlanügynökök Országos Szövetségének (Natonal Association of Realtors) augusztusi jelentése szerint megközelítették a nyolc évvel ezelőtti szintet.  
 
 
Az árak 17 hónapja szinte folyamatosan emelkednek, ilyen szintű növekedés utoljára 2005 januárja és 2006 májusa között, még az ingatlanpiaci lufi kirobbanása elott fordult elő. Tehát úgy tűnik, a piac újra magára talált, a bizalom erősödik nemcsak a vásárlók, hanem a befektetők részéről is.
 

Miért éppen Florida? 

h2 after
 
Különösen kedvező a helyzet a déli államokban. A régiókat összehasonlítva a déli államok mutatták a legerőteljesebb, 15%-os növekedést, ráadásul itt jön létre az ingatlanvásárlások 40%-a, ami azt jelenti, hogy az elmúlt egy év alatt több mint kétmillió ingatlan került megvételre.  
Ebben két tényező játszik nagy szerepet, az egyik, hogy ezen államok népessége jelentősen növekedett az elmúlt évtizedben, a másik pedig a déli államokba látogató turisták hihetetlen nagy száma: 2012-ben több mint 89 millióan látogattak csak Floridába, közülük több mint 10 millióan a tengerentúlról érkeztek. 
 
 
Fentiek fényében nem meglepő, hogy az ingatlanvásárlók jó része is külföldi: az USA összes tagállamát vizsgálva 2012 júniusában záruló egy éves idoszakban a külföldi tulajdonba kerülo ingatlanok csak a piac 4.8%-át adták, míg Floridában a külföldi vásárlások aránya meghaladta a 19%-ot. 
 

Miért éppen velünk? 

 
Cégünk a Florida Investment Marketing EU, a már tizenöt éve működő, de huszonöt éves amerikai ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkező, főként a kelet-európai piacra koncentráló amerikai anyacég magyarországi partnereként hathatós segítséget tud nyújtani a megfelelo ingatlanbefektetés kiválasztásában és az ezzel összefüggo összes hivatalos ügy gördülékeny elintézésében.   
 
A floridai ingatlanok teljes választékával, naprakész adatbázisunkkal állunk az érdeklődők rendelkezésére, melyek tág méret- és árterületet fognak át és a legszerényebb apartmantól akár több millió dollár értékű, vízparti luxusingatlanokig terjednek.
 
Személyes kapcsolatrendszerünknek köszönhetően rendelkezünk mindazon  információkkal és eszközökkel, melyek lehetővé teszik, hogy a vásárló igényeihez igazodó, személyre szabott szolgáltatással, az ügyfél speciális igényeinek figyelembe vételével segítsük a tökéletes ingatlan kiválasztását.
 
A személyre szabott szolgáltatás része minden esetben az ingatlanra vonatkozó befektetési konzultáció, melynek során megvitatjuk az üzlet feltételeit, számításokat végezve a jövedelmezőséget illetően.
Cégünk biztosítja a teljes jogi ügyintézést, segítséget nyújt a hitelügyintézésben, a tulajdonba vételtől a telekkönyvi kivonat továbbításáig.  
 
Az ingatlan birtokba vétele után tapasztalt kiadó cégek bevonásával  segítjük a rövid vagy  hosszú távú bérbeadásban és hasznosításban. Amerikában minden adat nyilvános, így az internet segítségével otthonról is ellenőrizheti, figyelemmel kísérheti befektetése hasznosítását és naprakész adatokkal fog rendelkezni arról, hogy  mennyi jövedelemre számíthat. 
 
Dr. Somogyi Mónika
 
Elérhetőségek:
Link: http://www.floridaincmarketing.eu/
Email: sales@floridaincmarketing.eu
Telefon: 06 20 33 99 222
 
 
 
 
 
 


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

470

470 vitorlás hajó története Francia tervezésű olimpiai osztály, Montrealban szerepelt...

Baum

Baum: Nagyjából vízszintesen üzemelő rúd, profil, mely az adott vitorla alsó élének...

Frühstart

A frühstart a korai rajt a versenyeken.

Karimatömítés

Az azbesztmentes karimatömítések a lapos nyugvótömítések legelterjedtebb típusai. Számos...

Játszótér építése

A játszótér egy fontos helyszín a gyermekek életében. Rengeteg időt töltenek itt, ezért...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!