A Balatonfüredi Hajógyár Marina Vitorláskikötő leírása

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Szakszótár > Balatonfüred - Hajógyári Kikötő

Balatonfüred - Hajógyári Kikötő


A Balatonfüredi Hajógyári kikötő leírása:

A Balaton keleti medencéjének északi partján található a volt füredi hajógyárban kialakított Hajógyár Marina Vitorlás és Kishajó Kikötő.

 

A Balatonfüredi Hajógyári Kikötő szolgáltatásai:

A megújult Hajógyári Kikötőben park, fürdőzési lehetőség, színvonalas étterem várja a nyugalomra, kikapcsolódásra vágyókat. Bérlőink részére ingyenes kábeltévé és Wifi használat, klubház, magas színvonalú, tiszta zuhanyzók, WC-k, parkoló, hajómosó hely elektromos csatlakozási lehetőség, ivóvíz vételezés, szennyvízürítési lehetőség, közösségi játékok állnak rendelkezésre.

Balatonfüredi Hajógyári Kikötő képek:

 

 

 

 

 

 

Hajótárolás

12 hektáros vízparti területünkön a hajótárolás minden formája:

Nyáron

-         120 férőhelyes kikötőben lehetőség van kikötőhely bérlésre vízen és a szárazföldön

Télen

-         fedett hajótárolás zárt csarnokban, saját tárolóeszközön

-         hajótárolás a szabadban, saját tárolóeszközön

-         hajótárolás kikötői fix baksoron (összesen 102 hely)

-         kisebb hajók, csónakok tárolása fedett csarnokban v. szabadban, saját tárolóeszközön

 

Daruzás

A Hajógyári Kikötő egy saját max. 7,5 tonnás toronydaruval rendelkezik, daruzásra a nap 24 órájában van lehetőség. A daru teherbírása max. 7.5 tonna, e felett autódarut hívunk.

 

Hajójavítás

Hajója nálunk garantáltan jó kezekben van, hiszen javításával tapasztalt hajóépítő szakemberek foglalkoznak.

 

Sólya

A Hajógyári Kikötőben 9,40 m széles sólya működik.

 

A Balatonfüredi Hajógyári Kikötő megközelíthetősége:

Gépkocsival Budapest felől az M7-es autópálya 90-es km-énél kell letérni a 71-es főútra, innen kb 40 km-re fekszik Balatonfüred. A kikötő a 71-es főút mentén, a Tihanyi Műút mellett található.

A Balatonfüredi Hajógyári Kikötő elérhetőségei:

 

A kikötő neve: Hajógyári Kikötő

Kikötővezető: Kostyik Éva 20/266-66-33

Cím: 8230 Balatonfüred, Tihanyi műút 1.

www.balatonfuredihajogyar.hu

 

 

tenger,óceán

Hasznos volt számodra a szótárunk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma:

Átlagos értékelés: 0.0
Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2024.04.30-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.


*egy éves megrendelés esetén


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Evező

Az evező, vagy másnéven pádli a vitorláshajók tartozéka. A kenu evezőjéhez hasonló, egy...

Baum

Nagyjából vízszintesen üzemelő rúd, profil, mely az adott vitorla alsó élének...

Üzleti ebéd helyszín

Ha szeretné üzleti partnereit elkápráztatni, érdemes egy igazán különleges helyszín...

Fine dining étterem

A fine dining egyre nagyobb népszerűségre tett szert már hazánkban is, méltán nevezik az...

gyógyszerkiadó

gyógyszerkiadó szakasszisztens tanfolyam
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.