Online marketing stratégia kialakítása marketing audit alapján

Kövess minket facebookon!
MARKETING STRATÉGIA ALKOTÁS
A külső szemlélőként elemezzük online marketingedet
A marketing audit eredményei és tapasztalataink alapján stratégiát alkotunk
Ha kéred, a stratégiában foglaltakat meg is valósítjuk
seo

Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2024.05.31-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.


*egy éves megrendelés esetén


Főoldal > Online marketing stratégia alkotás
Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Flieger

Flieger – speciális orrvitorla, a normál orrvitorla felett helyezkedik el

Trapéz

Sok jolle és tőkesúlyos hajón hazsnálnak trapézt. Trapézolás közben a mancsaft, vagy pl...

Raffica

Raffica vitorlás hajó A hajót Bruce Farr tervezte a Libera hajóosztály...

Bécsi húsvéti vásár

Bécsi húsvéti vásár

Nut

 Az árbocon és a bummon lévő horony, vájat, csatorna neve, amibe a vitorlát húzzuk bele.

Nem vagy elégedett marketinged eredményességével? Szeretnél egy átütő, mindent elsöprő online marketing stratégiát? Szeretnéd, ha a marketingre költött pénzed hozama mérhető lenne? Nem vagy biztos benne, melyik marketing eszköz hozná számodra a legtöbb vevőt (ügyfelet, vendéget stb.)? Van egy ügynökséged, de nem tudod, jól végzi-e a munkáját? Nos, ezért vagyunk mi, hogy ezekre a kérdésekre Veletek közösen, megadjuk a választ! Közösen? Igen, Ti és a Marketing Professzorok. Ti értetek a szakmátokhoz, én 1998-óta foglalkozom marketinggel, láttam egyet, s mást, ugyanakkor körülvettem magam fiatal tanácsadókkal, hogy az új idők szele is fújja vitorlánkat. Hogyan is álljunk neki? A műtét előtt diagnózis kell, hogy tudjuk mit is operálunk. Ez az online marketing audit. Az auditunk árát azonban most elengedjük, ha május 31.-ig megrendeled tanácsadási szolgáltatásunkat.

Egyáltalán Mi az az online marketing audit, és miért elengedhetetlen 2019-ben? És miért jó neked?
seo

Egy audit során többet tudhatsz meg, nem csak saját cégedről, hanem a versenytársak tevékenységeiről is. Egy külső szem sokszor olyan dolgokat lát meg, amelyeket te esetleg közelről már észre sem veszel. Egy auditot teljesen új stratégia összeállítása követ, mely lehetővé teszi, hogy kihasználd a legújabb marketing trendeket. Egy marketing audit rávilágít azokra a dolgokra, amik működnek, és azokra, amik már régen nem. Megmutatja stratégiád tényezői közül melyek rezonálnak igazán a közönséggel, és melyek képtelenek aktiválni őket. Kifürkészi miben sántikálnak a versenytársak, és hogyan csinálhatod jobban, amit ők csinálnak.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Milyen online marketing eszközöket vizsgálunk auditunk során?

Webhely

Auditunkat webhelyed elemzésével kezdjük. Könnyedén navigálható? Minden üzleti információ egyszerűen megtalálható rajta? Számos konverziós lehetőséget kínál? Gyors? Mobil verzióval rendelkezik?

Keresőoptimalizálás

Minél erősebb SEO-ja van webhelyednek, annál magasabb pozícióban jelenhetsz meg a keresési találatok között. Auditunk során elemezzük kulcsszavaidat, SEO beállításaidat, helyezésed a Google találati listájában.

Fizetett hirdetések

Felülvizsgáljuk jelenlegi kampányaidat, véleményt alkotunk folyamatosan futó hirdetéseidről Facebookon, Instagramon, Google Ads rendszerében és további online felületeken.

Közösségi média jelenlét

Átfogó online marketing auditunk elengedhetetlen része a közösségi platformokon való jelenlét és kommunikáció felülvizsgálata és egy új, cégspecifikus stratégia megalkotása.

Konverzió elemzés

Az internet marketing audit lényeges része az úgynevezett konverziós arány optimalizálás. A CRO célja elérni, hogy a lehető legtöbb ügyfél viselkedjen úgy, hogy neked abból előnyöd származzon.

Self PR

Azokon az online marketing eszközökön túl, melyek folyamatosan új vevőket generálnak nagyon fontos hogy a márkaépítésre is fókuszálj. Auditunkkal egy helyzetjelentést készítünk márkád megítéléséről.

8 jel, mely arra utal, hogy ideje online marketingedet felülvizsgálnod

Quotation Mark Team mate

“Közös munkánk egy évvel ezelőtt indult egy helyzetfelméréssel, amelyet egy szállodánkra szabott ajánlat követett. Sikerült egy olyan hatékony marketing kommunikációs stratégiát kialakítanunk együtt, amelynek segítségével új dimenzióba helyeztük az online marketing tevékenységünket.”

Sárvári Krisztina
Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa

AZ ONLINE MARKETING AUDITUNK LÉPÉSEI

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

Szánj egy percet arra, hogy kitöltöd ajánlatkérési formunkat, hogy lássuk, komolyan gondolod. Rövidesen visszahívunk.

Kattints ide!
Helyzetfelmérés

Helyzetfelmérés

2 órás konzultáció alatt megismerünk téged, cégedet, az alkalmazott online marketing eszközeidet és kommunikációd minden formáját.

Elemzés

Elemzés

Kiértékeljük az alkalmazott online marketing eszközök hatékonyságát és megtérülését. Sorra vesszük a pozitívumokat, de nem félünk eléd tárni a hibákat sem.

Startégia alkotás

Startégia alkotás

Megalkotjuk cégspecifikus online marketing stratégiádat, melyben az összefüggések, az alkalmazandó eszközök mellett havi szintű akciótervet is találsz.

Tanácsadás

Tanácsadás

A számodra felépített stratégia alapján havi díjas marketing tanácsadást biztosítunk. Akár nap, mint nap kapcsolatban állunk veled, vagy munkatársaiddal.

Az auditunk ára 130.000 forint
amit most elengedünk,
ha május 31-ig megrendeled
tanácsadási szolgáltatásunkat!
Töltsd ki most kapcsolatfelvételi formunkat, visszahívunk!

Jelentkezés itt!

Na jó, de mit tartalmaz az online marketing stratégia?

Prezentáció keretében megismertetjük az általunk kidolgozott stratégiát, mely tartalmazza:

seo

Befeküdnél műtétre, kivizsgálás nélkül?
Ilyen lenne marketing kommunikációt kezdeni stratégia nélkül!

„Küldjetek egy árajánlatot, aztán kezdhetjük!” Soha nem megyünk bele ilyenbe, szakmaiatlanság lenne. Beszéljük át, mire van szüksége cégednek, és csak azzal foglalkozzunk. Ez így költséghatékony. A „kivizsgálásnak” a következő szintjeit kérheted nálunk:
Konzultáció
1 óra
Gödöllői irodánkban
Máté Balázs online marketing tanácsadóval
30.000 FT
Jelentkezz most! >>>
CÉGRESZABOTT TANÁCSADÁS
2 óra
megrendelő telephelyén Budapest területén kívül + utiköltség
Máté Balázs online marketing tanácsadóval
50 %-os kedvezmény kupon Közösségi média tréningünkre
60.000 FT
Jelentkezz most! >>>
Online marketing audit és stratégia alkotás
Konzultációs nap, auditálás majd prezentálás
megrendelő telephelyén Budapest területén kívül + utiköltség
Máté Balázs + senior online marketing tanácsadóval
Cégre szabott stratégia Írásos dokumentum és prezentáció
Ingyenes részvétel Közösségi média tréningünkre
130.000 FT
Jelentkezz most! >>>
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.