A Kenese Marina-Port leírása, bemutatása

hirdetes

Kenese Marina Port


A Kenese Marina-Port bemutatása

A Kenese Marina-Port , a Balaton egyik legnagyobb, 270 hajóhellyel rendelkező, modern balatoni vitorlás kikötője.

Védőmólói, minden szélirány esetén, nyugodt belső vízfelületet biztosítanak, a vörösfenyő stégekhez és cölöpökhöz kikötött hajóknak. A kikötőhelyek víz-, villany- és kábeltelevízió csatlakozási lehetőséggel ellátottak.

A kikötő területén sugárzott Internet szolgáltatás vehető igénybe. Kultúrált szociális helyiségek, fürdő, WC, mosókonyha és hajóskonyha, valamint társalgó és drink bár várja a hajósokat. A kikötő saját üzemanyag kúttal, daruval és zárt parkolóval rendelkezik. Vitorláshajó bérlés lehetősége, vitorlás iskola, hajós szaküzlet, vitorlavarró műhely, hajókirándulás a Balatonon és élelmiszerbolt egészíti ki a szolgáltatások sorát. Szakképzett, a hajózásban jártas üzemeltető és szerviz csapat biztosítja a gondtalan, problémamentes hajózást.

A vízisport egyesület, a vitorlázás iránt komolyabban érdeklődő sporttársaknak és a rendszeresen versenyzőknek biztosít szervezetet.

Közvetlen a kikötő mellett elhelyezkedő szálloda széleskörű szolgáltatásokkal várja a kikötőlakókat. Strand, fedett uszoda feszített víztükörrel, jacuzzi, szauna, masszázs, fitness- és kondicionálóterem, squash pálya, szolárium, fodrászat, kozmetikai, tenisz és asztalitenisz, röplabda, kispályás foci, az aktív pihenést, kikapcsolódást biztosítják. A hotel éttermében mesterszakácsok gondoskodnak a gasztronómiai élvezetekről. A Nádas Grill a magyaros ízek, a hangulatos grillpartik és bográcsozások kedvelt helyszíne.

 

A Kenese Marina-Port megközelíthetősége

Kenese Marina Port  útvonalleírások

Autóval:

Budapestről vagy Siófokról az M7 autópályán a balatonfürdei leágazástól 10 perc autózásra található, Balatonakarattya után Balatonkenese.

Veszprém irányából a a 8- as számú főúton kb. 5 km után kell jobbra kanyarodni a 72-es útra,majd Litéren,Balatonfűzfőn át 10 perc után következik Balatonkenese.

Vonattal:

Balatonkenese vasútállomás a Budapest- Tapoca vasútvonalon található
A vasútállomás kb. 5 percnyi sétára van a szállodától.

Autóbusszal:

Balatonkenese megálló a Budapest- Hévíz útvonalon található
A buszmegálló közvetlenül a vasútállomás előtt van,kb 5 pernyi sétára a szállodától

 

Kenese Marina Port

 

hirdetes

címkék: tenger,óceán

Legnépszerűbb cikkeink

hirdetes