notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A Balatonalmádi - Almádi Yacht Club kikötőjének leírása

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Szakszótár > Balatonalmádi - Almádi Yacht Club

Balatonalmádi - Almádi Yacht Club


Balatonalmádi - Almádi Yacht Club - Tudnivalók

A  saját használatú klubkikötőben kb. 30 cölöpös, és 3 bójás kikötőhely van, vendéghajókat nem fogad. A hajóállomás mólójával párhuzamosan helyezkedik el. A kikötőmedencét nyugatról a mólóra merőleges rövid kőgát, keletről egy hullámtörő védi. A kikötő vize védett, bár a délnyugati szélet megérzik a hajók.

 

 


Balatonalmádi - Almádi Yacht Club - Bemutatkozás
 

A Balaton északi partján, télen-nyáron kikapcsolódhat, sportolhat, a gyerekeknek pedig lehetőséget kínálunk a vitorlázás rejtelmeinek elsajátítására.

Egy klub, ahol a tagság nem megvásárolható, csak elnyerhető, továbbá helyet és megfelelő feltételeket biztosítunk kisebb rendezvényk megszervezéséhez.


Balatonalmádi - Almádi Yacht Club - Kikötő
 

A kikötőben lehetőség van arra, hogy hajójának az egész évben helyet biztosítson.
 

Balatonalmádi - Almádi Yacht Club - Elérhetőség:
 

Cím: 8220 Balatonalmádi, Véghely Dezső u. 5.
Nyitvatartás: Szezonban üzemelő kikötő.
Telefon: (88) 594-300
Fax: (88) 594-309
Mobil: 06 20 263 4517
E-mail: recepcio@ayc.hu
 

tenger,óceán

Hasznos volt számodra a szótárunk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma:

Átlagos értékelés: 0.0
Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2019.10.31-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.


*egy éves megrendelés esetén


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kielwasser

Kielwasser - farvíz

Catamaran

            ...

Kutter

A kutter vitorlázatot használó hajók két orrvitorlát használnak egymás mögött, plussz...

Bókony

A bókony jelentése hajóborda.

Cadet

Cadet vitorlás hajó leírása A Cadet egy kétszemélyes, gyerekek számára tervezett...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlás élethez hozzátartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlás versenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlás oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbi szerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Vitorlás hírek a világ minden szegletéből- minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon velünk a világ leghíresebb vitorlás versenyeit , less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlás túrára indulsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlás versenyek

Velünk egyik vitorlás versenyről sem kell lemaradnod. Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlás versenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlás versenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Eredmények, tudósítások, információk a versenyekkel kapcsolatban, és interjúk a résztvevőkkel, vagy akár a szervezőkkel is. Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlás versenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A legújabb luxusautók, technikai kiegészítők, okostelefonok, okoseszközök, órák, divat és minden más, ami a vitorlás életmódhoz hozzá tartozik. Értesülj a legújabb divatról első kézből, és ne maradj le a legújabb technológia kiegészítőkről sem! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlás versenyhez? Itt mindent megtalálsz. A legújabb hajócsodákról sem fogsz lemaradni, azt garantáljuk, ahogyan azt is, hogy a legújabb luxusautókból sem lesz hiányod! 

Utazás a világ körül

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint egy vitorláson, a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt. Nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. Persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk. De a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, legnagyobb vitorlás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!