Hamarosan elindul az egyik legnevesebb hazai vitorlás verseny, a Volvo High Tech Regatta!

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Vitorlázók figyelem! Hamarosan indul a Volvo High Tech Regatta!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Vitorlázók figyelem! Hamarosan indul a Volvo High Tech Regatta!


2018/06/30
CsA

A vitorlázás szerelmesei ismét egy neves versenyen mérettethetik meg magukat! A vitorlások egyik kedvenc versenye, a Volvo High Tech Regatta idén is megrendezésre kerül. Ha vitorlázó vagy, vagy csak érdeklődőként vennél részt a Volvo High Tech Regatta vitorlás versenyen, akkor olvasd el cikkünket és tudj meg minden részletet róla!

Volvo High Tech Regatta

Ez a Volvo High Tech Regatta

 

A Volvo High Tech Regatta egy olyan hazai vitorlásverseny, amelyen a leggyorsabb vitorlázók szállhatnak versenybe egymással és a környezeti elemekkel. A szervezők eredeti célja az volt, hogy létrehozzanak egy olyan balatoni versenyt, amely élvezhető a nézők számára, hiszen ezek a nagy sebességű hajók gyorsan szem elől tűnnek.

 

2017 július 22-23.-án került először megrendezésre a verseny és már a tavalyi évben is nagy sikert aratott. A regattára azokat a hajókat tisztelték meg meghívóval, akik az elismert Kékszalag versenyen is jó eredményt értek el.

 

A Balatoni Vitorlás és Szabadidő Egyesület úgy döntött, hogy idén is egy hasonlóan színvonalas, sőt talán egy még nagyszabásúbb rendezvényt hoznak létre. A cél érdekében a tavalyi évben versengő katamaránok és a liberák mellett 8m Open hajókkal is versenybe lehet szállni idén.

 

A korábbi cikkünkben már megemlített Kékszalag vitorlás verseny előtt kerül megrendezésre a Volvo High Tech Regatta, így a vitorlásoknak remek gyakorlási lehetőségként is szolgál ez az esemény.

 

Ha szeretnél megtudni többet erről a nívós versenyről, olvasd tovább cikkünket és megtudhatod, hogy idén hol és mikor élvezheted a vitorlázók látványát!

 

Az idei Volvo High Tech Regattáról

 

Vitorlázol, vagy csak szereted nézni a vitorlások száguldását? Olvasd el cikkünket és megtudhatod, hogy nyáron hol lehet részed ilyen remek élményben!

 

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a vitorlások kiemelkedő versenye a Volvo High Tech Regatta.

 

Dátum

A versenyre kitűzött pontos dátum: 2018. július. 14-15

 

Helyszín

A verseny helyszíne: Alsóörs Marina – Fenyves Yacht Club

 

Szakaszai

A kétnapos regatta három szakaszból fog állni:

 

Az első szakasz: pályaverseny Alsóörsön (Marina előtt).

A második szakasz: gyorsasági verseny a Balatonon, amely Alsóörstől Balatonfenyvesig tart.

A harmadik szakasz: pályaverseny Balatonfenyvesen.

 

A rajt

A rajt 2018. július 14.-én, szombaton fog kezdődni az alsóörsi kikötőben, ahonnan hosszú távú verseny indul majd Tihanyon és Badacsonyon át a balatonfenyvesi kikötőig. Július 15.-én, vasárnap kerül sor a rövidtávú versenyre Balatonfenyvesen. A megmérettetés után a Fenyves Yacht Clubban fog sor kerülni a díjak kiosztására.

 

A verseny fontos tulajdonsága, hogy két olyan pályaverseny szakasszal is rendelkezik, amelyek a Balaton-parti nézők számára is kiválóan láthatóak. Nem kell csüggedni azoknak sem, akik sajnos nem tudnak részt venni a versenyen, hiszen online felületeken is meg lehet tekinteni az élő közvetítést.

 

Ha felkeltette a verseny az érdeklődésedet és a Balaton környékén jársz, mindenképp látogass el a regattára!


Balaton hajó sport utazás verseny



Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Kávézó Budán

A PRE-GO egy különleges kávézó Budán, ahova érdemes ellátogatnod, ha a minőségi kávézás...

Rund Um

Rund Um vitorlás verseny történet 1998 óta Rund Um élőben is nyomon követhető az...

Útjog

Elhaladási jog, elsőbbség.

Eladó ingatlan Balaton

Egy eladó ingatlan Balaton partján nem csupán csodás otthont, de örök ebfektetési...

Kiel

A kiel(ejtsd: kíl) a hajó tőkesúlya. A kielt nem lehet felhúzni, a hajót ellensúlyozza,...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.