Nevetséges szerződések

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A sporttörténelem legnevetségesebb szerződései

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A sporttörténelem legnevetségesebb szerződései


2023/11/30
A sporttörténelem legnevetségesebb szerződései
szerződés

Rick DiPietro

Rick DiPietro, a New York Islanders egykori kapusa leginkább arról híres, hogy olyan szerződést írt alá, amely nevetséges volt mind a hossza (15 év), mind a kifizetett pénz összege (67,5 millió dollár) miatt. Tekintettel arra, hogy DiPietro csak két jó év alatt fordult addig a ponthoz, a 15 éves üzletkötés aláírása rendkívül kockázatos volt, még akkor is, ha nem veszi figyelembe a sérülés lehetőségét. De ahogy a nagykönyvbe meg volt írva, DiPietro megsérült. Végül mindössze két teljes szezont játszott a szerződés aláírása után, majd öt sérülést sújtó szezon következett, ahol átlagosan csak 10 mérkőzést végzett évente. A szigetlakók végül úgy vásárolták ki az üzlet többi részét, hogy 2029-ig minden évszakban 1,5 millió dolláros Bobby Bonilla-szerű járadékot fizetnek neki.

 

David Beckham

David Beckham egykor Anglia egyik legjobb futballistája volt. Ezt követte azzal, hogy Amerika legjobban fizetett futballistája lett, ami valójában nem mond sokat. Az a tény, hogy a Los Angeles-i galaxissal való aláírása idejére jóformán túllépte a szerződését, még gazdagabbá tette szerződését: öt éven át 250 millió dollárért. Természetesen ennek a rendkívül népszerűsített szerződésnek az egyik nevetségesebb aspektusa az, hogy a 250 millió dolláros összeget valamennyire csak a semmiből találta ki a reklámcsapata; a tényleges összeget, amelyet a Galaxy csapata fizetett, csak évi 6,5 millió dollár volt, nem pedig 250 millió dollár - a különbözetet jóváhagyási megállapodások tették ki. Ha a szerződésünk igazságáról van szó, akkor hajlítsuk meg, mint Beckham.

 

Spencer Prior

Amikor a profi futballista, Spencer Prior 2001-ben hároméves szerződést írt alá a Cardiff City-vel, szerződése több mint néhány szemöldöket vetett fel, köszönhetően a csapattulajdonos és a legendás tréfás Sam Hammam néhány nagyon egyedi záradékának. Prior nem csak arra kötelezte a csapatot, hogy a mezőre lépjen, hanem állítólag fizikai kapcsolatot kellett tartania a játékosokkal is. 


sportKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Balatonfűzfő - Marina Fűzfő

A balatonfűzfői Marina Fűzfő közforgalmú, 206 cölöpös hajóhellyel rendelkezik, ebből 10...

Luftkaszni

A luftkaszni jelentése légkamra. Ezek olyan légmentes zárt kamrák a hajóban, amik...

Extreme 40

Extreme 40 vitorlás hajó bemutatása - A koncepció Extreme 40 - Akció! Az Extreme 40...

Balaton 295

A Balaton 295 vitorlás hajó bemutatása: A Balaton 295 a közkedvelt és sikeres Balaton...

Balatonfüred - Balatonfüredi Yacht Club (BYC)

  A Balatonfüredi Yacht Club A BYC közforgalmú kikötő, 70 kikötőhellyel...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.