10 csodálatos kép a Balatonról, amit neked is látnod kell- 10 fotó a Balatonról

Kövess minket facebookon!
Főoldal > 10 csodálatos kép a Balatonról, amit neked is látnod kell

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

10 csodálatos kép a Balatonról, amit neked is látnod kell


2023/12/31
10 csodálatos kép a Balatonról, amit neked is látnod kell
Meseszép képeken a  Balaton

Tihany, a levendula, és a tavak hazája

Visszhang, kecskeköröm, félsziget, levendula, Apátság, és ezzel még nem is mondtuk el, csupán a leg-leglényegesebbeket a Balaton ékszerdobozkájának számító Tihanyról. Tihanyról ódákat lehetne zengeni, a félszigeten fekvő, romantikus, mesékbe illő település sokak szerint az egyik legszebb nemcsak a Balaton partiak közül, hanem az egész országban nem lelni párját.  Csodaszép tájak, lenyűgöző természeti képződmények, kiemelkedő szépségű épületek, romantikus kis utcák, levendula ültetvények, na meg néhány kisebb nagyobb tó váltja itt egymást. Sokan tudjátok, hogy Tihanyt nemcsak a Balaton hullámai mossák, hanem van egy Belső-tava is, de az már nem olyan köztudott, hogy ezenkívül van egy Külső-tó is, na meg gejzírek, és sorolhatnánk ( ITT minden tihanyi látnivalót megtaláltok) Éppen ezért nem is egy képet mutatnák innen, hanem rögtön kettőt, egyet a sok-sok tóról, egyet pedig a  kihagyhatatlan Apátságról.

 

Az ezerszínű Balaton

Állandó vita tárgya, hogy milyen színű a Balaton vize, és én most nem is nagyon szeretnék igazságot tenni. Én is láttam már kéknek, zöldnek, sőt szürkének is, innen ilyen, onnan olyan, más fények, más évszak, más napsugarak, másféle szög, egy szóval szerintem a Balaton ezerszínű, tarka-barka, hol ezt a ruháját, hol pedig egy egészen másikat ölti fel. Ezen a képen is egy több árnyalatban pompázó Balatont láthattok, ami éppen megint csodaszép.

 

Még van hátra néhány csodaszép kép a csodaszép Balatonról, lapozzatok!


Balaton érdekesség utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Téli esküvő

A téli esküvő manapság fénykorát éli, hiszen egyre több pár kezdi felismerni a téli...

A turbó meghibásodásának okai

A turbó élettartalma nagyban függ az autót használó vezetési szokásaitól. Sokkal nagyobb...

Extreme 40

Extreme 40 vitorlás hajó bemutatása - A koncepció Extreme 40 - Akció! Az Extreme 40...

Steuerbord

Steuerbord (ejtsd:stajerbord) - a hajó menetirány szerinti jobb oldala, kormányféloldal

Csiga

A csiga egy görgős kötélvezető.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.