A Tihanyi Yacht Club vitorláskikötőjének leírása

Kövess minket facebookon!
Főoldal > Szakszótár > Tihanyi Yacht Club

Tihanyi Yacht Club


A Tihanyi Yacht Club vitorláskikötőjének bemutatása:

A tihanyi kompkikötőtől nyugatra, a hegy és a Balaton közé simulva, tájvédelmi körzetben található Tihanyi Yacht Club tavasztól őszig várja kedves vendégeit.
A  vitorláskikötőben 76 cölöpös kikötőhely van, ebből 6 vendéghely  a kikötőmedence keleti partfalán, illetve a középső stég déli oldalán. 

A Tihanyi Yacht Club vitorláskikötőjének megközelíthetősége:

Gépkocsival Budapestről az M7-es autópályán a balatonaligai lejáróig, majd a 71-es főúton Balatonfüred után a Tihany révet jelző táblánál kell balra letérni és követni a Club Tihanyt jelző táblát. A Yacht Club a Club Tihany üdülőfalun keresztül közelíthető meg.

A Tihanyi Yacht Club vitorláskikötőjének szolgáltatásai:

- kétcsillagos szálloda 39 szobával

- a szálloda parkjában játszótér, teniszpálya, tűzrakóhely

- légkondícionált étterem és drinkbár

- a kikötőnek saját strandja van a kikötő keleti oldalán

- hajóbérlés, vitorlásoktatás, vizsgafelkészítés

Tihanyi Yacht Club Vitorláskikötő képek

A Tihanyi Yacht Club vitorláskikötő férőhelyeinek száma: 76

 

A Tihanyi Yacht Club vitorláskikötőjének elérhetőségei:

Tihanyi Yacht Club **
8237 Tihany, Rév u. 7.
Tel: 87/448-706 Fax: 87/448-705

Email: yacht.club@uduloszallok.hu

hajó

Hasznos volt számodra a szótárunk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 4.0
Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2024.03.31-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.


*egy éves megrendelés esetén


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Üzleti rendezvényhelyszín

Az üzleti rendezvényhelyszín megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen a rendezvény...

Koloska Marina Balatonfüred

Koloska Marina Balatonfüred A Koloska Marina kikötőt a Paksi Atomerőmű RT....

Bugsprit

A bugsprit meghatározását lásd az orrsudár szótárszónál.

Yawl hajótípus

          Ennél a...

Reacher

Reacher: Könnyű anyagból szabott, nagy, háromszögletű vitorla, éles, félszeles menetekre.
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.