Így ünnepel a Balaton-felvidéki Nemzeti Park

hirdetes

Ez a Nemzeti Park 20 éves születésnapi programja

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

20 éves lett idén a Balaton-felvidéki Nemzeti Park, mely nagyszabású ünneplésbe kezd. Mutatjuk a részletes programot, mely mindenki örömére válhat.

Így ünnepel a Nemzeti Park

 

10 Nemzeti Parkja van az országnak, melyek közül az egyik a Balaton-felvidéki Nemzeti Park. Sokan nem is tudják, hogy pontosan hol is található. Tisztázzuk akkor, hogy a Tihanyi-félszigettől a Kis-Balatonig húzódó Balaton-felvidéki Nemzeti Park egy-másfél kilométer szélességben húzódik a Balaton északi partján.

 

Szeptember 16-án lesz a napja, hogy pontosan 20 évvel ezelőtt megalapították. Ebből a dicső alkalomból nagyszerű programokkal várnak mindenkit. A helyszín a Salföldi Major lesz. Ezeket a nem mindennapi programokat bemutatjuk a következő oldalon!

hirdetes
Így ünnepel a Nemzeti Park

 

A Majorban a látogatók egy működő gazdaság életét és őshonos magyar állatokat nézhetnek meg: többek között rackajuhot, mangalicát és bivalyt is megtekinthetnek az erre kíváncsiak.

 

A Nemzeti park dolgozói természetesen gondolnak a legkisebbekre is: őket állatsimogató és népi játszótér várja majd. Amíg a gyerekek játszanak, addig a felnőttek a helyi termelők kézműves portékái közül válogathatnak. 

 

A programok és ezáltal a belépés ezen a napon ingyenes lesz ide. 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 112

Átlagos értékelés: 5.0